Katalogs
Nīma eļļa Neem, auksti spiesta, 1 litrs
Nīma eļļa Neem, auksti spiesta, 1 litrs
  • Nīma eļļa Neem, auksti spiesta, 1 litrs
  • Nīma eļļa Neem, auksti spiesta, 1 litrs

Nīma eļļa Neem, auksti spiesta, 1 litrs

Nimbama eļļa ir ļoti spēcīga, antibakteriāla sastāvdaļa un ir ieteicama tiem, kam ir ādas problēmas ar paaugstinātu tauku dziedzeru sekrēciju, paplašinātām porām un strutojošām pūtītēm. Nimbai eļļa, kurai piemīt reģenerējošas īpašības, piešķir ādai elastību, mirdzumu, gludumu un samazina grumbas. Jūs varat pievienot dažus pilienus dziedinošajiem krēmiem, šampūnam vai zobu pastai.

3490 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 10160/2
Pašlaik nav noliktavā


Augu izcelsmes sastāvdaļas un garšas ir vienas no efektīvākajām un līdzsvarotākajām, ko mēs zinām. Atšķirīgais augs ir Indijas nimbams, kas pazīstams arī kā Nīms, kura botāniskais nosaukums ir Antelaea Azadirachta. Nimbamed ir piedāvājis bioloģiski vērtīgās sastāvdaļas, kuras mēs ikdienā lietojam jau gadsimtiem ilgi.

Šai nimbas ražošanai tiek izmantotas tikai labākās dabiskās izejvielas. Izvairās no sintētiskām izejvielām, naftas ķīmijas produktiem (parafīns u.c.), sintētiskiem konservantiem, aromatizētājiem vai krāsvielām un biotehnoloģiski ražotām izejvielām (enzīmiem u.c.). Tāpēc šie produkti ir īpaši piemēroti cilvēkiem ar alerģijām.

Nimbabean eļļu īpaši rūpīgi ekstrahē, auksti presējot temperatūrā, kas nav augstāka par 40 ° C no nimbaja koka sēklām. Tās ir vērtīgas bioloģiski aktīvas sastāvdaļas, piemēram, azadirahtīns, nimbīns, salanīns, un process saglabā to efektivitāti. Tā ir kvalitatīva, nežāvēta eļļa, kas izceļas ar augstajām kosmētiskajām īpašībām, īpaši pateicoties vides ietekmei uz dehidrētu un novājinātu ādu.

Tīrai, nesajauktai nimbja eļļai ir sava īsta smarža, un to var lietot ļoti taupīgi.

Lietošana: ja to lieto kosmētiskiem nolūkiem, tas ir piemērots tīrai lietošanai, īpaši terapeitiskiem nolūkiem. Ja tas paredzēts ikdienas lietošanai, tad to vēlams izmantot kā sastāvdaļu eļļās vai kā dabīgu piedevu citos maisījumos.

Nimban eļļu spiež no auga augļu kodoliem. Nimbameds ir īpaši populārs un novērtēts Indijā.

Auksti spiestai nimbas sēklu eļļai piemīt spēcīgas antibakteriālas un pretsēnīšu īpašības. Mīkstinoši līdzekļi, mitrinātāji. Plaši izmanto ārstnieciskajās ziedēs, krēmos, šampūnos, ziepēs.

Nimes eļļas tīrību izmanto tikai izņēmuma gadījumos. Tam ir spēcīga, pelējuma smarža, ļoti bieza. To sajauc ar citām bāzes eļļām (saldo mandeļu, kamēlijas u.c. vieglajām eļļām) un sviestu (šī, kokosriekstu). Maisījumiem ieteicams ne vairāk kā 10%. To var pievienot arī esošajiem šampūniem, ķermeņa krēmiem, losjoniem, šķidrajām ziepēm un citiem. pasākumiem.

Nimbama eļļa ir ļoti spēcīga, antibakteriāla sastāvdaļa un ir ieteicama tiem, kam ir ādas problēmas ar paaugstinātu tauku dziedzeru sekrēciju, paplašinātām porām un strutojošām pūtītēm. Nimban eļļa ārstē ekzēmas, ādas izsitumus, pinnes, mitrina ārkārtīgi sausu ādu, bet neeļļo to! Nimbana eļļa ar savām reģenerējošām īpašībām piešķir ādai elastību, mirdzumu, gludumu un samazina grumbiņas. Jūs varat pievienot dažus pilienus dziedinošajiem krēmiem, šampūnam vai zobu pastai.

Novecojošai, sausai ādai. Nīma eļļa ļoti labi mīkstina ādu, mitrina ādu, atjauno elastību, efektīvi samazina grumbas. Piešķir ādai mirdzumu.

Problemātiska āda. Nimes eļļa ir spēcīgs antibakteriāls, pretiekaisuma, pretsēnīšu līdzeklis. Nogalina baktērijas, kavē iekaisuma procesus. Likvidē pinnes, regulē ādas darbu, aizsargā pret pārmērīgu taukainību. Šī eļļa ir lieliski piemērota ekzēmas, psoriāzes, īpaši sausas ādas, dažādas izcelsmes izsitumu, blaugznu ārstēšanai. Nomierina sakairinātu ādu, mazina niezi. Ārstē inficētu ādu, likvidē pinnes, pinnes. Uzlabo brūču dzīšanu (ieskaitot apdegumus). Nimo eļļu var sajaukt ar ēteriskajām eļļām: ar citronzāles ēterisko eļļu - pret sēnīšu infekcijām; ar tējas koka ēterisko eļļu - pret bakteriālām infekcijām. Sajauc 1 ēdamkaroti cepamās eļļas ar 120 ml. pamata saldās midgolls, kamēlijas vai tamlīdzīgi. vieglās eļļas.

Nogalina kāju un ādas sēnītes, rauga sēnītes, kas izraisa kandidozi, rauga infekcijas un piena sēnīti. Trichophilia (ādas sēnīšu slimība). Lieto kā palīglīdzekli niezes ārstēšanā.

Samazina sāpes muskuļos, locītavās, galvā un ausīs. Palīdz regulēt ķermeņa svaru.

Zobu kopšanai. Tas ir ārkārtīgi spēcīgs pretvīrusu, antibakteriāls līdzeklis. Lielisks līdzeklis zobu un smaganu kopšanai. Var izmantot kā vienu no galvenajiem mutes dobuma higiēnas līdzekļiem. Neem augu sauc par "zobu suku koku". Nīma eļļa var dziedēt smaganas nakti.

Nagu kopšana. Barojiet nagus. Lieto nagu infekciju ārstēšanai. Šī eļļa arī palīdz cīnīties ar sēnīšu patogēniem, jo tai ir arī antibakteriālas īpašības.

Kārpu kontrolei. Eļļojiet kārpas ar tīrīšanas eļļu vienu reizi dienā 2-3 nedēļas.

Matu kopšana. Baro matus, samazina sausumu, novērš blaugznas, aizsargā pret priekšlaicīgu nosirmošanu. Tas ir labs matu augšanas stimulators, bet arī stiprina matu saknes un piešķir tiem veselīgu izskatu.

Nogalina parazītus, utis . Nīma eļļa ir dabisks "slepkava", kas nogalina blusas, ērces un odus. Tas atbaida visus šos parazītus, nevajadzēs lietot preparātus, kas satur ķīmiskas vielas. Vēlams jaukt ar tējas koka, lavandas ēteriskajām eļļām, kokosriekstu eļļu - no utīm, blusām.

Pievieno 15 ml. eļļa 240 ml dabīgā šampūnā. Nomazgājiet galvu sev un saviem bērniem 2-3 reizes nedēļā. Jūs ne tikai nogalināsit utis, bet arī tiksiet pasargāts no iespējamām utu infekcijām.

Lielisks insekticīds . Atbaida kukaiņus. Iznīcina parazītus, utis, atbaida kukaiņus, ērces. Odu atbaidīšanas līdzekli var sajaukt ar citronzāli, eikaliptu. Pagatavo smidzināšanas šķidrumu. Pusi tējkarotes mērcēšanas eļļas 1 litrā ūdens, dažus pilienus dabīgo šķidro ziepju. Ielejiet pudelē ar pilinātāju. Dabiska aizsardzība pret odiem un citiem kukaiņiem. Pagatavojiet ziedi ar kokosriekstu sviestu. Pētījumi apstiprina, ka smērvielas, kas satur vismaz 2% eļļas, aizsargā pret odiem 12 stundas.

Mājdzīvnieku kažokādu kopšanai . Nav blakusparādību uz augiem, putniem. Lieliski piemērots dzīvnieku kopšanai, iznīcina kažokādas un ādas parazītus, piešķir kažokam spīdumu. Iznīcina parazītus, utis, atbaida kukaiņus, ērces.

Iemaisa 30 ml. eļļa 4 litros ūdens, daži pilieni dabisko šķidro ziepju. Mazgājiet dzīvnieku ar šo maisījumu divas reizes nedēļā. profilaktiskai lietošanai šķidrumu drīkst ieliet smidzināšanas pudelē un izsmidzināt dzīvnieka kažoku katru otro nedēļu.

Iznīcina dārza augu kaitēkļus . Pagatavojiet dabīgu aerosolu augiem: 4 l. ūdens, 30 ml. dažus pilienus dabisko šķidro ziepju. Izsmidziniet augus ik pēc 2 nedēļām. Nogalina tikai dārza kaitēkļus, nekaitē bitēm. Nimban eļļa piesaista kaitēkļus, kas grauž, ēdot augus ar to sastāvdaļu, kas ir ļoti tuva kaitēkļu hormonam. Pamazām kaitēkļi zaudē atmiņu, aizmirst ēst, rūpēties par olām, tādējādi pamazām izzūdot.

Izcelsmes valsts:
Indija
Summa:
1000 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
795 €
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav