Katalogs
Sejas eļļa mirdzumam Radiance, Urban Veda, 30 ml
Zīmols: Urban Veda
Sejas eļļa mirdzumam Radiance, Urban Veda, 30 ml
  • Sejas eļļa mirdzumam Radiance, Urban Veda, 30 ml
  • Sejas eļļa mirdzumam Radiance, Urban Veda, 30 ml

Sejas eļļa mirdzumam Radiance, Urban Veda, 30 ml

Zīmols: Urban Veda

Radiance sejas eļļa satur ne tikai eļļu, bet arī lakricu, kas padara ādu gaišāku, pretiekaisuma kurkumu un papaiju, kas cīnās pret traipiem, lai atjaunotu skaidrību, maigumu un brīnišķīgu dabisko mirdzumu.

3495 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 5025042029654
Pašlaik nav noliktavā


Radiance sejas eļļa satur ne tikai eļļu, bet arī lakricu, kas padara ādu gaišāku, pretiekaisuma kurkumu un papaiju, kas cīnās pret traipiem, lai atjaunotu skaidrību, maigumu un brīnišķīgu dabisko mirdzumu.

Sejas eļļas lietošana: 3-4 pilienus uz pirkstu galiem un viegli iemasēt uz tīras, attīrītas sejas, vaigiem, pieres, zoda un kakla, lai eļļa sasildītu. Pēc tam masējiet ar apļveida kustībām.

Sastāvs:

Augu ekstrakti: lakricas saknes ekstrakts, godži ogas, koriandrs, papaija, kliņģerīte.

Organiskās eļļas: organiskā jojobas, kurkumas sakņu eļļa, melleņu sēklu eļļa, marakujas eļļa, aprikožu kauliņu eļļa

Sastāvdaļas (INCI): Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Squalane (Olive), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Carica Papaya (Papaya) Seed Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Root Oil, Lycium Barbarum (Goji Berry) Seed Oil, Passiflora Incarnata (Passion Flower) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Vaccinium Corymbosum (Blueberry) Seed Oil, Cedrus Atlantica (Cedar Wood) Bark Oil, Coriandrum Sativum (Coriander) Leaf Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Tagetes Minuta (Marigold) Flower Oil, Limonene**, Linalool**.

* Sertificēta organiska sastāvdaļa

** Dabiski iegūts no ēteriskajām eļļām

-------------------------------------------------- -------------------

Par Urban Veda zīmolu:

Ājurvēdas holistiskā veselības un labklājības sistēma, kas dzimusi Himalajos pirms vairāk nekā 5000 gadiem, ir balstīta uz augu ārstnieciskajām īpašībām. Mūsu produkti, kas satur vitamīnus, antioksidantus, ārpus Eiropas esošās taukskābes un fitonētiskās vielas, ir unikāli izstrādāti, lai saglabātu ādas dabisko līdzsvaru. Mūsu pamatformulas palīdz organismam harmonizēt vides faktorus, attīrīt, atslābināties, atdzīvināt un pievienot mirdzumu. Mēs ticam dabisku un dabisku avotu, svaigu un tīru sastāvdaļu vērtībai, lai radītu mūsu holistiskos produktus.

Ilgtspējība
Viss mūsu iepakojums ir pārstrādājams un izgatavots no pārstrādātas plastmasas. Pārstrāde ir kā karma, viss, kas notiek apkārt, iet pa apli. Mēs lepojamies ar mūsu iepakojuma avotu, un viss mūsu iepakojums ir sertificēts.

Cieņa pret planētu
Ticība dabas vērtībām nozīmē novērtēt augus kā dabiskus. Visi mūsu produkti nesatur ģenētiski modificētas sastāvdaļas, neviens no tiem nesatur parabēnus, mākslīgās krāsvielas vai nātrija laurilsulfātu (SLS).

Nav testēts uz dzīvniekiem
Visi mūsu produkti ir Veģetāriešu biedrības sertificēti, piemēroti vegāniem. Mēs neizmantojam dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas, izņemot dabisko medu vai bišu vasku, kas iegūti bez piespiešanas vai cietsirdības. Kā holistisks zīmols mēs neesam mēģinājuši un nekad nemēģināsim testēt produktus uz dzīvniekiem.

Urban Veda filozofija un sertifikāti:

* Iedvesmojoties no Indijas ājurvēdas principiem, izgatavots ar mīlestību Apvienotajā Karalistē

* Veicina bioloģisko daudzveidību un izmanto dabiskas, svaigas un tīras sastāvdaļas

* Veģetāriešu biedrības apstiprināti veģetārie produkti, kas nesatur parabēnus, mākslīgās krāsvielas, nātrija laurilsulfātu, minerāleļļas un ģenētiski modificētas sastāvdaļas

* Nekad nav testēts uz dzīvniekiem

* Apņēmušies nodrošināt mūsu piegādes, mēs izmantojam meža ilgtspējības sertificētu iepakojumu un pārstrādātu plastmasas iepakojumu no PCR.

* Mēs esam lepni atbalstīt labdarības projektu "Koki pilsētām"

* Good Scrub Guide akreditēts dalībnieks

Ādas tips:
Sausai, išsekusiai odai
Ķermeņa tips (dosha):
Vata
Vata došas ietekme
Mažina
Izcelsmes valsts:
Didžioji Britanija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
30 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav