Katalogs
Ķiploku eļļa matiem, Dabur Vatika, 200 ml
Zīmols: Dabur
Ķiploku eļļa matiem, Dabur Vatika, 200 ml
  • Ķiploku eļļa matiem, Dabur Vatika, 200 ml

Ķiploku eļļa matiem, Dabur Vatika, 200 ml

Zīmols: Dabur

Ķiploku ekstrakta eļļa ir ieteicama baldonijas ārstēšanai, lai stimulētu matu augšanu un novērstu matu izkrišanu. Šī eļļa attīra ādas poras, veicina matu atjaunošanos un aktivizē asinsriti galvas ādā. "Dabur Vatika" ķiploku eļļas lietošana padara matus gludus, zīdainus un spīdīgus.

895 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: HL1067

12 mēneši pēc atvēršanas

Ķiploku ārstnieciskās īpašības ir zināmas jau kopš seniem laikiem, un indiešu medicīnas traktātos ieteikts ķiplokus lietot piesardzīgi un tikai kā zāles. Viens no ķiploku izmantošanas veidiem ir kosmētikā, jo tas ir efektīvs līdzeklis matu stiprināšanai un matu augšanas veicināšanai.

Ķiploki ir ļoti bagāti ar olbaltumvielām, taukiem, sēru saturošiem bioloģiski aktīviem savienojumiem, vitamīniem (C, E, A, D un B grupas vitamīniem), minerālvielām (jodu, kāliju, nātriju, kalciju, magniju, selēnu, silīciju, fosforu), inulīnu, ēteriskajām eļļām, fitoncīdiem (dabīgām pretmikrobu, pretsēnīšu un pretparazītu vielām) un citām labvēlīgām vielām.

Ķiploku ekstrakta eļļa ir ieteicama baldonijas ārstēšanai, lai stimulētu matu augšanu un novērstu matu izkrišanu. Šī eļļa attīra ādas poras, stimulē matu atjaunošanās procesu un aktivizē asinsriti galvas ādā. "Dabur Vatika" ķiploku eļļas lietošana padara matus gludus, zīdainus un spīdīgus.

Īpaši jāatzīmē, ka tam nav nepatīkamas un asas smaržas, bet tas saglabā visas šī brīnišķīgā auga ārstnieciskās īpašības.

Ietekme:

  • * Stiprina matu saknes;
  • * Veicina ātru matu augšanu;
  • * Uzsāk matu reģenerācijas procesu;
  • * Aptur matu izkrišanu;
  • * Attīra galvas ādu;
  • * Pretsēnīšu, pretparazītu un pretmikrobu iedarbība;
  • * Palīdz novērst blaugznas;
  • * Mati kļūst zīdaini un spīdīgi.

Lietošanas indikācijas:

  • * Matu izkrišana,
  • * Lēna matu augšana,
  • * Piemērots visiem matu tipiem.

Kontrindikācijas: individuāla sastāvdaļu nepanesība.

Lietošana: uzklājiet eļļu uz galvas ādas un vienmērīgi izklājiet pa visu matu garumu. Ar apļveida kustībām iemasējiet galvas ādu un matu saknes. Ielieciet dvieli un atstājiet uz stundu, vēlams uz nakti. Rūpīgi noskalojiet ar ūdeni un šampūnu.

Lai piešķirtu matiem skaistu un veselīgu spīdumu un papildu apjomu, ieteicams veikt šādu procedūru. Kad lietojat šampūnu, šampūnam pievienojiet aptuveni vienu tējkaroti Dabur Vatika matu eļļas, samaisiet un uzklājiet uz matiem. Atstājiet uzklāt uz ādas apmēram 10 minūtes un noskalojiet ar ūdeni.

Eļļu ieteicams lietot 2-3 reizes nedēļā.

Sastāvdaļas: Paraffinum Liquidum, Elaeis Guineensis eļļa, rapšu eļļa, Olea Europaea (Olive) augļu eļļa, feniltrimetikons, smaržvielas (Armel Cinnamal, Benzil Salicylate, Lilial, Curnarine, Hydroxycitronellol), linalols, limonēns, mārrutku spirta ekstrakts), rozmarīna lapu eļļa, Citrus Medica citronu eļļa (citronu ekstrakts), Allium Sativum sīpolu ekstrakts (ķiploki), BHT, D C dzeltenais Nr. 11 (CI 47000).

Ietilpība: 200 ml

Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Apvienotie Arābu Emirāti
Summa:
200 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav