Katalogs
Rīcineļļa, auksti spiesta, Ancient, 100 ml
Zīmols: Ancient
Rīcineļļa, auksti spiesta, Ancient, 100 ml
  • Rīcineļļa, auksti spiesta, Ancient, 100 ml

Rīcineļļa, auksti spiesta, Ancient, 100 ml

Zīmols: Ancient

Latīņu nosaukums: Ricinus Communis

Krāsa un smarža: dzidra, bezkrāsaina, bez smaržas, ar vieglu eļļas smaržu

Tekstūra: medus konsistence

Šī rīcineļļa tiek iegūta Indijā un ražota ar aukstās presēšanas palīdzību. Tiek piegādāts 100 ml dzintara stikla pudelēs un ir 100% dabīgs.

Rīcineļļas bāzes eļļa ir rūpīgi atlasīta, biežāk tiek iegādāta no ne primārajiem avotiem, pārbaudīta tīrība un pakļauta stingriem kvalitātes kontroles standartiem.

495 €
Pieejamība: 10 Gab.
Produkta kods: BO-20

1. Rīcineļļa palīdz noņemt pinnes, pinnes. - Rīcineļļas skābe darbojas, lai novērstu daudzus vīrusus un baktērijas, un, tā kā rīcineļļa var iekļūt dziļi ādas audos, tā palīdz efektīvi ārstēt pūtītes.

Lai izārstētu pinnes, vakarā pirms gulētiešanas uz sejas uzklājiet karstu, mitru dvieli. Siltums maigi atvērs sejas ādas poras. Pēc tam maigi iemasējiet rīcineļļu sejas ādā. Atstāj uz nakti. Atkārtojiet to katru dienu 1-4 nedēļas, lai redzētu labākus rezultātus. To var atkārtot arī divas reizes dienā: no rīta un vakarā.

2. Rīcineļļa saglabā ādu maigu un jauneklīgu. - Rīcineļļa spēj iekļūt dziļāk nekā jebkura cita ēteriskā augu eļļa, padarot to par lielisku veidu, kā saglabāt ādu jauneklīgu un svaigu. Rīcineļļa darbojas labāk nekā jebkurš veikalā nopērkamais pretnovecošanās krēms.
Viens no labākajiem un vienkāršākajiem rīcineļļas lietošanas veidiem ir pirms gulētiešanas uzklāt nelielu tās daudzumu ap acīm un no rīta nomazgāt.

Varat arī berzēt rīcineļļu pa visu seju, taču, tā kā tā ir ļoti bieza un lipīga, izmantojiet to taupīgi. Labāk lietot pamazām un ilgstoši! Jūs varat to nomazgāt pēc 2-3 stundām, bet vienmēr varat atstāt to ilgāk, ja jūtaties ērti. Izmantojot šāda veida eļļu, var justies neērti karstākā un mitrākā klimatā. Tāpēc vēsas dienas/naktis vai rudens/ziema var būt piemērotāks laiks rīcineļļas maskām.

Veicot šīs procedūras katru dienu, jūs izvairīsities un izlīdzināsit grumbas, un āda izskatīsies svaiga, jauneklīga un elastīga. Konsekventi lietojot dažus mēnešus, tas var arī palīdzēt notīrīt vecos tumšos plankumus, kas palikuši no pūtītēm.

3. Rīcineļļa noārda ārējos un iekšējos rētaudi un novērš jaunu rētu veidošanos. - Rīcineļļa ir nepārspējama ar dziļu iekļūšanu audos, un tās iekļūšana palīdz mīkstināt un noņemt ārējās un iekšējās rētas, piemēram, tās, kas palikušas pēc operācijas.

Rīcineļļa dziļi iekļūst audos, lai lēnām izšķīdinātu rētaudi. Pārsteidzoši, ka rīcineļļa spēj atdalīt veselās šūnas no neveselīgajām. Rīcineļļa detoksicē un stimulē veselās šūnas, vienlaikus uzlabojot asinsriti. Rīcineļļa agresīvi mērķēs pret neveselīgām šūnām, piemēram, rētaudi un audzējiem, izšķīdinot tās ar šķīdinātāja īpašībām.

Lai izjauktu iekšējās rētas, iemērciet tīru auduma gabalu rīcineļļā un uzklājiet to uz rētas zonas stundu vai divas dienā. Jūs varat arī vienkārši katru dienu uzklāt šo vietu uz rīcineļļu. Nopietnāku iekšējo rētu dzīšana prasīs ilgāku laiku.

4. Rīcineļļa nomierina aukstumpumpas (herpes). - Herpes ir vīrusu infekcijas veids, un ir pierādīts, ka rīcineļļa stiprina ķermeņa limfocītus, tāpēc ikvienam ar novājinātu imūnsistēmu var būt noderīgi lietot rīcineļļu.

5. Rīcineļļa biezina skropstas un uzacis. - Pirms gulētiešanas uzmanīgi ierīvējiet rīcineļļu caur skropstu saknēm. Tas novērš skropstu retināšanu un veicina to strauju augšanu, padarot skropstas biezākas un blīvākas. Faktiski daudzi komerciāli skropstu produkti satur rīcineļļu.
Lai kuplinātu uzacis, pirms gulētiešanas ieziediet nedaudz rīcineļļas uzacu līnijā.

6. Rīcineļļa novērš matu izkrišanu un atjauno matus. - Rīcinskābes antibakteriālās un pretsēnīšu īpašības rīcineļļā aizsargā galvas ādu un matus no infekcijām, kas var izraisīt matu izkrišanu. Rīcineļļā esošās omega-9 taukskābes arī baro matus un neļauj galvas ādai izžūt. Rīcineļļas ierīvēšana galvas ādā un matu saknēs veicinās jaunu matu augšanu vairākus mēnešus. Arī matu izkrišana palēnināsies.

Lai iegūtu dziļu dziedināšanu, ierīvējiet rīcineļļu galvas ādā un atstājiet to uz nakti. Jūs varat ietīt matus dvielī vai speciālā cepurē, lai eļļa noturētos uz galvas un nenotraipītu gultas veļu (rīcineļļas traipus ir gandrīz neiespējami noņemt).

Lai atvieglotu ārstēšanu, dienas laikā ierīvējiet nelielu daudzumu rīcineļļas galvas ādā vai matos (atkarībā no tā, kur jums šķiet, ka tā ir nepieciešama). Rīcineļļa ir ļoti bieza un viskoza, tāpēc tas aizņem nedaudz vairāk laika. Dienas beigās varat to izmazgāt vai atstāt, ja jūtaties ērti (saglabājiet savu parasto matu mazgāšanas rutīnu neatkarīgi no tā).

Tomēr, ja jums ir smalki vai vāji/trausli mati, vislabāk ir sajaukt rīcineļļu ar gaišāku eļļu, lai to vēlāk būtu vieglāk izskalot (arī cepamā soda palīdzēs noņemt rīcineļļu, taču tā var īslaicīgi izžūt).

Daži ziņo par labiem rezultātiem, sajaucot rīcineļļu ar kokosriekstu vai olīveļļu. Kokosriekstu eļļa ir īpaši izdevīga bojātu un vāju matu atjaunošanai, jo tajā ir augsts uzturvielu saturs.

7. Rīcineļļa saglabā matus mīkstus un spīdīgus. - Rīcineļļa ir mitrinoša, jo mitrina matus un ādu. Izmantojot rīcineļļu uz matiem, tie izskatīsies mīksti, spīdīgi un spēcīgi.

8. Rīcineļļa mīkstina biezas ādas krokas un ādas sēnītes. - Rīcineļļa mīkstinās jebkuru raupju vai noslīpētu ādu, tostarp ādas nogulsnes un kalumus. Lai ārstētu ādas klepus, pirms gulētiešanas ieziediet kājas/pēdas ar rīcineļļu un valkājiet kokvilnas zeķes.

9. Rīcineļļa dziedē tādas ādas infekcijas kā pēdas sēnīte un ēdes. - Uzklājiet skarto zonu ar rīcineļļā samērcētu drānu. Ja laukums ir pietiekami mazs, tā vietā var izmantot plāksteri ar dažiem pilieniem rīcineļļas.

10. Rīcineļļa novērš striju rašanos. Katru dienu iemasējiet nelielu daudzumu rīcineļļas uz vēdera un augšstilbiem, lai novērstu grumbu veidošanos grūtniecības laikā vai svara pieauguma laikā.

11. Rīcineļļa noņems dzimumzīmes un kārpas (lai iegūtu ātrākus rezultātus, izmantojiet siltumu)
Katru vakaru apzīmējiet dzimumzīmi vai kārpu ar rīcineļļu. Dažu nedēļu laikā dzimumzīme (vai kārpas) sāks sarukt, un ilgstoša lietošana galu galā noņems tās bez rētām. Pilnīga noņemšana var ilgt 2-3 mēnešus, taču šī lēnā dzīšana nodrošinās arī to, ka jūsu ādā nav "caurumu" (ķirurģiska kārpu vai dzimumzīmes noņemšana bieži vien atstāj caurumu, kur āda ir izstiepta. Šis bojājums var bieži kļūst par pastāvīgu).

Eļļas izmantošana: skatiet aprakstu iepriekš.

Sastāvs (INCI):

100% tīra auksti spiesta rīcineļļa (Ricinus Communis)

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
100 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
1995 €
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav