Katalogs
Ķermeņa eļļa Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
Zīmols: Khadi
Ķermeņa eļļa Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Ķermeņa eļļa Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Ķermeņa eļļa Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Ķermeņa eļļa Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Ķermeņa eļļa Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml

Ķermeņa eļļa Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml

Zīmols: Khadi

* Šūnu audu elastība.

* Piedzīvo holistisku saistaudu reģenerāciju – pat ieteicama strijām

* Pamatojoties uz senajām zināšanām par ājurvēdas Rasajana ārstēšanu šūnu reģenerācijai un vitalitātei

* Ājurvēdā pazemīgais remontētājs Centella pārstāv revitalizāciju un apvieno trauslās šūnas jaunā veselumā.

* Tradicionālā ājurvēdas formula: 100% dabīga un vegāna

* Atlaid un sajūti sava ķermeņa audu vieglumu.

1995 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: KH-KOE-11

Khadi Ajūrvēdas eliksīrs SKIN & SOUL OIL CENTELLA NEW-CELL: jauns sākums jūsu ādai. Sajūti ājurvēdas atjaunojošās saistaudu eļļas iedarbību: tā attīra, atjauno un veicina elastību.

Pārveidojošā efekta noslēpums izriet no senajām zināšanām par cilvēces senāko dabas dziedināšanas zinātni – Ājurvēdu – un tradicionāli tiek izmantota Rasajanā reģenerācijai un atdzīvināšanai. Šeit tiek izmantota ājurvēdas aktīvo vielu kombinācija, lai atbalstītu atjaunoto ādas zonu reģenerācijas procesu un nodrošinātu spēcīgus saistaudus mainīgajam ķermenim - tas ir pat ieteicams strijām. Tajā pašā laikā delikāts ēterisko eļļu maisījums stimulē jūsu garu; pieteikšanās kļūst par patiesi juteklisku pieredzi.

Centella jeb Indijas vīgrieze dažreiz tiek saukta arī par tīģera zāli, jo majestātiskie Bengālijas tīģeri ripo tās lapās, lai dziedētu brūces. Saskaņā ar ājurvēdas paražām Centellai piemīt spēja atjaunot bojātās šūnas. To tradicionāli izmanto, lai veicinātu ādas atjaunošanos un šūnu veselību. Katra šī noderīgā auga lapa ir diezgan trausla, bet, kad lapas tiek apvienotas spēcīgā, bet elastīgā jaunā veselumā, tās kļūst stipras. Tas simbolizē Centellas ietekmi uz mūsu šūnām saskaņā ar ājurvēdas paražu: katra atsevišķa šūna var būt trausla, bet Centella tās saista kopā jaunā, holistiskā šūnu tīklā, kas piešķir audiem izturību. Rasajanas procedūrās amla ogas tiek izmantotas augstā C vitamīna satura dēļ kā antioksidanti, kas stimulē kolagēna sintēzi un veicina elastību. Tādā pašā veidā vetivēriju izmanto ādas un audu atjaunošanai.

Khadi CENTELLA NEW-CELL eliksīrs Ajūrvēdas augu ekstrakts apvieno šo ar rokām atlasīto Indijas ārstniecības augu individuālo iedarbību veselumā un pavairo, izmantojot tradicionālo novārījumu metodi. Šim nolūkam kompozīcija tiek maigi pagatavota uz atklātas uguns pēc senām ājurvēdas receptēm tradicionālā procesā. Tas rada sacepumu, ko mēs saucam par Khadi eliksīru.

Ieklausies savā ādā – tā grib dziedāt! Masējot ar CENTELLA NEW-CELL eļļu, jūs jau varat saprast, cik daudz elastīgāka un elastīgāka kļūst āda - jūsu sajūtas pamostas. Ļaujiet Khadi jums pievienoties, jo uzticaties savu ādas šūnu intuīcijai!

Khadi Triphala Tritox Elixir ķermeņa eļļa kopā ar Khadi Spicy Cell-lite Elixir ķermeņa eļļu un Khadi Centella New Cell Elixir ķermeņa eļļu veido Shakti Shape Body Oil sēriju. Šakti ir indiešu dieviete, kas simbolizē Visuma pirmatnējo spēku. Shakti Shape sērija ir paredzēta tām ķermeņa daļām, kurām nepieciešams nedaudz vairāk uzmanības un enerģijas. Eļļas palīdz atjaunot ādas līdzsvaru un piešķir tai enerģiju.

* Ļaujiet ājurvēdas spēkam jūs iedvesmot – cilvēces vecākā pieeja dabiskajai dziedināšanai. Khadi eliksīra ķermeņa eļļas ir sertificētas saskaņā ar stingrām starptautiskā COSMOS standarta AISBL organiskās un dabīgās kosmētikas vadlīnijām, un to kvalitāte regulāri tiek pārbaudīta atbilstoši Eiropas Kosmētikas produktu regulas standartiem.

Khadi eliksīrā, kas ir rūpīgi sagatavots pēc senām ājurvēdas receptēm, atsevišķi Indijas medicīnas augi, augļi un lapas saplūst maģiskā veselumā – piedzīvo to iedarbību ājurvēdā:

Centella jeb Indijas pennywort dažreiz sauc par tīģera zāli, jo Bengālijas tīģeri izmanto tās lapas, lai dziedētu brūces. Ājurvēdā centella tiek uzskatīta par ļoti efektīvu atjaunojošu līdzekli: ārstniecības augs palīdz atjaunot bojāto ādu un harmonizē organismu. Tas piešķir ādai svaigu, jauneklīgu mirdzumu. Centellai piemīt spēja atjaunot bojātās šūnas un veicināt veselīgu šūnu augšanu.

Tulsi , pazīstams arī kā Indijas baziliks, tiek uzskatīts par ārstniecības augu Ājurvēdā; kā maģisks dzīvības eliksīrs atjauno ķermeni un garu. Tulsi satur daudz spēcīgu antioksidantu, kas aizsargā jūsu ādu no brīvajiem radikāļiem.

Vetivērija novērš sausumu, pateicoties tā mitrinošajām īpašībām. Ir arī teikts, ka tas atjauno šūnas.

Sarsaparilla, kas pazīstama arī kā zaļšbriķis, attīra ādu un stimulē tās vielmaiņu.

Amla, Indijas ērkšķoga, saskaņā ar ājurvēdas tradīcijām tonizē ādu un aizsargā dabisko barjeru ar antioksidantiem.

Mandžistas saknei Ājurvēdā piemīt sildošas īpašības. Tas palīdz cīnīties ar ūdens aizturi un ļauj limfai plūst.

Lietošana

Sajūti, kā khadi CENTELLA NEW-CELL eliksīra ķermeņa eļļa jau masēšanas laikā savelk tavus saistaudus! Šī ir ājurvēdas receptes pārveidojošā maģija no senajām zināšanām par cilvēces senāko dabas dziedināšanas zinātni – Ājurvēdu – ko tradicionāli izmanto Rasajanas atjaunošanai un atdzīvināšanai. Izbaudiet Khadi CENTELLA NEW-CELL Elixir Body Oil šūnu atjaunojošos efektus, elastību un tikko izsmalcinātu ādas sajūtu.

Lai pastiprinātu efektu: izmantojiet khadi masāžas cimdus, lai masētu tās ķermeņa daļas, kuras vēlaties aktivizēt. Tas atver poras un maigi pamodina saistaudus, lai Khadi CENTELLA NEW-CELL ķermeņa eļļa varētu iekļūt dziļi audu slāņos.

Vienkārša lietošana: ar 1-2 pudeles sūkņiem ielej eļļu rokā un maigi iemasē tikko samitrinātā un vēl nedaudz mitrā ādā ar apļveida kustībām. Dodiet eļļai kādu laiku, lai tā iesūktos un sniegs jums brīnišķīgu jaunu sajūtu uz ādas.

Izmantojiet CENTELLA NEW-CELL Elixir Body Oil kopā ar citiem Khadi personīgās higiēnas līdzekļiem:

* Papildinot to ar Khadi Triphala Tritox ķermeņa eļļu, varēsiet lieliski sagatavoties CENTELLA NEW-CELL nostiprinošajai ķermeņa eļļai.

Svarīga piezīme:

Gan Khadi Triphala Tritox, gan Khadi Spicy Cell-lite ir ļoti spēcīgas eliksīra eļļas, kuras drīkst lietot tikai tajās ķermeņa vietās, kur tās ir vajadzīgas. Lietojiet abas šīs eļļas taupīgi un nelietojiet tās uz sejas, krūtīm vai rīkles. Turklāt abas šīs eļļas ir pārāk spēcīgas, lai tās lietotu grūtniecības laikā. Ja esat grūtniece, izmantojiet Khadi Centella New Cell.

Khadi TRIPHALA TRI-TOX, Khadi SPICY CELL-LITE un Khadi CENTELLA NEW-CELL ir jūsu spēka trio, kas apvieno zināšanas par tradicionālajām Ajūrvēdas Pančakarmas procedūrām. To kombinācija ļauj ādai atbrīvoties no nogulsnēm un izbaudīt ko jaunu. Veicot šīs rituāla darbības, mēs jums parādīsim, kā atbrīvot visu veco un atbalstīt šūnu atjaunošanos:

1. darbība: ļaujiet tām plūst! Triphala Tritox ķermeņa eļļa izšķīdina toksīnus, izvada tos un izvada no limfātiskās sistēmas.

2. darbība: decembris, puika, decembris! Pikantā Cell-lite ķermeņa eļļa palīdz metabolizēt uzkrātos tauku nogulsnes – tās sāk degt!

3. solis. Celies kā fēnikss! Khadi CENTELLA NEW-CELL Body Oil sastāvdaļu kombinācija ir iegūta no ājurvēdas procedūras trešās fāzes un tiek izmantota pat tradicionālajā Rasayana procedūrā, lai atjaunotu šūnas, audus un garu un piešķirtu tiem jaunu spēku un elastību. Sajūti transformāciju jaunā, spēcīgākā, elastīgākā veselumā! Jūs varat lietot Khadi CENTELLA NEW-CELL ķermeņa daļām, kurām nepieciešama īpaša uzmanība, lai atjaunotos un atgūtu spēkus.

Dabīgs BDIH sertificēts produkts!

Sastāvs (INSI) : Oryza Sativa kliju eļļa *, Sesamum Indicum sēklu eļļa *, Helianthus Annuus sēklu eļļa *, Prunus Amygdalus Dulcis eļļa, Triticum Vulgare dīgļi

Eļļa, tokoferols, spirta denat., Bacopa Monnieri lapu ekstrakts*, citrusaugļu tīklveida mizu eļļa, citrusaugļu bergamia augļu eļļa, sida cordi folia sakņu ekstrakts, vetiverijas zizanoides sakņu ekstrakts*, hemidesmus indicus sakņu ekstrakts*, vīteņaugu ekstrakts. icinalis augļu ekstrakts*, Centella Asiatica lapu ekstrakts*, Ocimum Sanctum lapu ekstrakts*, Rubia Cordifolia sakņu ekstrakts*, vanilīns, limonēns**, linalols**

*no bioloģiskajām saimniecībām
**no 100% dabīgām ēteriskajām eļļām

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
50 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks