Katalogs
Ķermeņa eļļa Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50 ml
Zīmols: Khadi
Ķermeņa eļļa Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50 ml
  • Ķermeņa eļļa Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50 ml
  • Ķermeņa eļļa Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50 ml
  • Ķermeņa eļļa Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50 ml
  • Ķermeņa eļļa Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50 ml

Ķermeņa eļļa Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50 ml

Zīmols: Khadi

* Atvadieties no celulīta: ādas vielmaiņas eļļas, kas iesūcas dziļi audos

* Ar Khadi Spicy Cell-lite eliksīra ājurvēdas spēku: veicina veselīgu asinsriti un ādas vielmaiņu

* Ājurvēdā melnie pipari, garie pipari un ingvers papildina viens otru un var tikt apvienoti vienā veselumā, kas stimulē, sadedzina pārtikas atkritumus un veicina veselīgu asinsriti

* Tradicionālā ājurvēdas formula: 100% dabīga un vegāna

1995 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: KH-KOE-13
Pašlaik nav noliktavā


Khadi Spicy Cell-lite Elixir ķermeņa eļļa: atbrīvojoša enerģijas pastiprinātājs jūsu ādai. Khadi Spicy Cell-lite Elixir ķermeņa eļļa stimulē vielmaiņu ādā un palīdz organismam izvadīt vielmaiņas atkritumus, kas uzkrājušies ādā. Khadi Triphala Tritox ķermeņa eļļa aktivizē jūsu starpšūnu audus un palīdz limfai plūst, savukārt khadi Spicy Cell-lite eliksīra ķermeņa eļļa spēcīgi un uz ilgu laiku stimulē jūsu ādas vielmaiņu. Tas palīdz pārvērst nogulsnes, kuras mēs pazīstam kā celulītu, jūsu šūnu krāsnī; šī sastāvdaļu kombinācija palīdz iegūt gludu, gludu ādu. Tradicionālā formula ietver ajūrvēdas sastāvdaļas, piemēram, garo piparu, krustnagliņas, ingveru un brūno sinepju eļļu, ko ājurvēda ir izmantojusi kopš neatminamiem laikiem, lai atdzīvinātu ķermeni un atdzīvinātu šūnas. Tajā pašā laikā ēterisko eļļu maisījums stimulē jūsu garu un stiprina jūsu vēlmi dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Šī atjaunojošā efekta noslēpums ir Khadi Spicy Cell-lite eliksīrs: Khadi eliksīru gatavo pēc senām ājurvēdas formulām, izmantojot tradicionālas prakses, kas ietver maigu ar rokām vāktu Indijas garšaugu gatavošanu uz atklātas uguns. Šādi sagatavotie ājurvēdas augu ekstrakti (ārstnieciskais novārījums) apvieno visu atsevišķu augu potenciālu un unikālo būtību, veidojot harmonisku veselumu.

Saskaņā ar ājurvēdas tradīciju melnie pipari, garie pipari un ingvers kopā ir vairāk nekā to daļu summa. Šim maisījumam ir stimulējoša iedarbība, tas sadedzina pārtikas atliekas un veicina veselīgu asinsriti.

Krustnagliņas un kurkuma arī veicina asinsriti dziļākajos ādas slāņos un tām piemīt pretiekaisuma īpašības.

Jau tūkstošiem gadu pazīstamam kā ārstniecības augam valriekstam ir maiga, bet ilgstoša pretiekaisuma, attīroša un atjaunojoša iedarbība.

Kanēlis stimulē vielmaiņu visā organismā un palīdz regulēt insulīna līmeni.

Klausieties viņas ādu, kad viņa jums dzied! Izbaudiet Spicy Cell-lite Elixir Body Oil enerģisko iedarbību. Izbaudiet sajūtu, kad tas vainago jūsu ādu un apņem jūs ar savu grezno pikanto aromātu. Pat sākot masēt eļļu uz ķermeņa, jūs sajutīsiet, kā pamostas ādas vielmaiņa, kā pamostas sajūtas.

Khadi Spicy Cell-lite Elixir Body Oil kopā ar Khadi Triphala Tritox Elixir ķermeņa eļļu un Khadi Centella New Cell Elixir ķermeņa eļļu veido Shakti Shape ķermeņa eļļu sēriju. Šakti ir indiešu dieviete, kas simbolizē Visuma pirmatnējo spēku. Shakti Shape sērija ir paredzēta tām ķermeņa daļām, kurām nepieciešams nedaudz vairāk uzmanības un enerģijas. Eļļas palīdz atjaunot ādas līdzsvaru un piešķir tai enerģiju.

* Ļaujiet jums iedvesmoties no ājurvēdas spēka, kas ir vecākā pieeja dabiskajai dziedināšanai cilvēcē. Khadi eliksīra ķermeņa eļļas ir sertificētas saskaņā ar stingrām starptautiskā COSMOS standarta AISBL organiskās un dabīgās kosmētikas vadlīnijām, un to kvalitāte tiek regulāri pārbaudīta atbilstoši Eiropas Kosmētikas regulas standartiem.

Izmantot

Khadi Spicy Cell-lite Elixir ķermeņa eļļa uzmundrina jūsu ādu jau no paša sākuma, jo mūsu ājurvēdas formulas enerģija ir nostiprināta. Sajūti Spicy Cell-lite eliksīra stimulējošo iedarbību, jo tas stimulē vielmaiņu ādā un liek celulītam izšķīst.

Lai uzlabotu efektu: izmantojiet khadi masāžas cimdus, lai masētu tās ķermeņa daļas, kuras vēlaties aktivizēt. Tas atver poras un maigi pamodina saistaudus, lai khadi Spicy Cell-lite Elixir ķermeņa eļļa varētu iekļūt dziļi audu slāņos.

Lieliska kombinācija: Lai dienu sāktu enerģiski, no rītiem iesakām lietot Spicy Cell-lite Elixir ķermeņa eļļu. Vakarā iesakām šo procedūru papildināt ar khadi Triphala Tritox Elixir ķermeņa eļļu, lai atdzīvinātu limfu un ļautu tai plūst uz nakti.

Vienkārša lietošana: pievienojiet 1-2 pudeles sūkņa eļļai rokā un ar maigām apļveida kustībām iemasējiet tikko samitrinātajā un nedaudz mitrā ādā. Dodiet eļļai kādu laiku, pirms tā iesūcas un sniedz ādai pārsteidzošas jaunas sajūtas.

Izmantojiet khadi Spicy Cell-lite eliksīra ķermeņa eļļu kopā ar citiem Khadi personīgās higiēnas līdzekļiem:

* Papildinot to ar Khadi Triphala Tritox ķermeņa eļļu, tā var palīdzēt sasniegt dziļi iegulušās nogulsnes un tās iztukšot.

* Kopā ar Khadi Centella New Cell ķermeņa eļļu sejas āda kļūst maiga un tonizēta

* Kopā ar Khadi Rose Love ķermeņa eļļu stiprina jūsu kapilārus un var palīdzēt novērst vai nomierināt varikozas vēnas.

Svarīga piezīme:

Gan Khadi Triphala Tritox, gan Khadi Spicy Cell-lite ir ļoti spēcīgas eliksīra eļļas, kuras drīkst lietot tikai tajās ķermeņa vietās, kur tās ir vajadzīgas. Lietojiet abas šīs eļļas mērenībā un neuzklājiet tās uz sejas, krūtīm vai gļotādām. Turklāt abas šīs eļļas ir pārāk spēcīgas, lai tās lietotu grūtniecības laikā. Ja esat grūtniece, izmantojiet Khadi Centella New Cell.

Spēcīgs detoksikācijas duets: Spicy Cell-lite un Triphala Tritox ir dinamisks duets jūsu ādas detoksikācijai. Toksīni ir ūdens un tauku kombinācija — mēs jums parādīsim, kā tos izskalot:

1. darbība: ļaujiet tām plūst! Triphala Tritox ķermeņa eļļa izšķīdina toksīnus, izžāvē tos un izvada no limfātiskās sistēmas.

2. solis: Dec, bērns, dec! Pikantā Cell-lite ķermeņa eļļa palīdz metabolizēt uzkrātos tauku nogulsnes – tās sāk degt!

Dabisks BDIH sertificēts produkts!

Sastāvdaļas (INSI) : Sesamum Indicum sēklu eļļa*, Brassica Nigra sēklu eļļa*, limonēns **, Rubia Cordifolia sakņu ekstrakts, citrusaugļu citrusu citronu mizas eļļa, citrusaugļu sinensis mizu eļļa, rosmarinus O icinalis lapu eļļa, zinginaperus. Scariosus sakņu ekstrakts, Piper Nigrum sēklu ekstrakts, Trachyspermum Ammi augļu ekstrakts, Curcuma Longa sakņu ekstrakts, Acorus Calamus sakņu ekstrakts, Piper Longum augļu ekstrakts, Pogostemon Cablin lapu eļļa, Citral **, Cinnamomum Cassia mizas ekstrakts **, Linalmal** , Syzygium Aromaticum mizas ekstrakts, eugenols**, geraniols**

* no bioloģiskajām saimniecībām
** no 100% dabīgām ēteriskajām eļļām

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
50 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav