Katalogs
Ķermeņa un sejas ādas eļļa Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100 ml
Zīmols: Khadi
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Ķermeņa un sejas ādas eļļa Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100 ml

Ķermeņa un sejas ādas eļļa Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100 ml

Zīmols: Khadi
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

* Izbaudiet tīru atjaunošanos un pacilāšanu, holistisku šūnu atjaunošanos

* Khadi Shatavari Everyoung eliksīrs tonizē Jūsu sejas ādu no iekšpuses, lai nodrošinātu lielāku elastību un tvirtumu

* Ajūrvēdas pretnovecošanās iedarbība balstās uz cilvēces senāko pieeju dabiskajai dziedināšanai

* Ajūrvēdā shatavari un ašvaganda tiek uzskatīti par jaunības strūklaku, bet sandalkoks nodrošina ilgstošu mitrināšanu.

* Tradicionālā ajūrvēdas formula: 100% dabīgs un vegānisks

2195 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: KH-KOE-9-XX

khadi Shatavari Everyoung eliksīra ķermeņa eļļa: mūžīga jaunība Jūsu ādai – no iekšpuses. Ajūrvēdā termins „Rasajana“ nozīmē atjaunošanos. Rasa attiecas uz barojošo būtību, un Ayana ir vairāki dažādi kanāli. Jaunība jeb novecošanās procesa palēnināšanās sākas dziļi ajūrvēdas prakses šūnās. Tiek uzskatīts, ka ajūrvēda ir cilvēces agrākā pieeja novecošanai, un mūsu koncentrētā khadi pretnovecošanās eļļa gūst labumu no daudzu gadsimtu gudrības.

Shatavari Everyoung ķermeņa eļļa ir holistiska, atjaunojoša eļļa, kas tonizē, atdzīvina un nodrošina veselīgu ādas elastību. Ajūrvēdas aktīvās sastāvdaļas šajā īpašajā formulā ir šatavari, ašvaganda un brahmi. Tie uzlabo sausu, nobriedušu ādu, grumbas un pat nevienmērīgu pigmentāciju. Tajā pašā laikā delikātās ēteriskās eļļas stimulē Jūsu garu; lietojumprogramma kļūst par patiesi juteklisku pieredzi. Kad Jūsu dvēsele atjaunojas, tās vitalitāte atspoguļojas Jūsu ādā.

Šī atjaunojošā efekta noslēpums ir Khadi Shatavari Everyoung eliksīrs: Khadi eliksīrs ir izgatavots pēc senām ajūrvēdas formulām, izmantojot tradicionālo praksi, maigi vārot ar rokām vāktus Indijas ārstniecības augus uz atklātas uguns. Šādi sagatavotie ajūrvēdas augu ekstrakti (ārstnieciskais novārījums) apvieno visu atsevišķu augu potenciālu un unikālo būtību, veidojot harmonisku veselumu.

Khadi Shatavari Everyoung eliksīra brīnumainās ķermeņa eļļas atjaunojošā iedarbība ir iegūta no Khadi eliksīra, kas ir maigi un ar mīlestību sagatavots saskaņā ar senām ajūrvēdas formulām. Tas apvieno atsevišķus Indijas augus, augļus un lapas, lai izveidotu maģisku veselumu:

Šatavari (savvaļas sparģeļi): šie savvaļas Indijas sparģeļi Ajūrvēdā tiek uzskatīti par īstu jaunības avotu, īpaši sievietēm. Šī ārstniecības auga sakņu ekstrakts atjauno bojātās šūnas un veicina veselīgu šūnu augšanu. Šatavari arī uzlabo labsajūtu un dzīvīgumu.

Ašvaganda (Miega vitānija), kas pazīstama arī kā Indijas žeņšeņs, ir viens no visvairāk novērtētajiem augiem ajūrvēdā. Ajūrvēdas tekstos bieži ir aprakstītas Ashwagandha pretnovecošanās īpašības. Nomierinošā iedarbība veicina labu miegu un izturību pret stresu. Tas palēnina novecošanās procesu un atbalsta Jūsu ķermeni ilgāk.

Brahmi (Bacopa monnieri): Šis ārstniecības augs ir populārs ajūrvēdā un satur stiprinošas un attīrošas sastāvdaļas, piemēram, flavonoīdus un saponīnus. Brahmi nodrošina koncentrētu barību sausai, kairinātai ādai.

Sandalkoks ajūrvēdā tiek augstu novērtēts. Indijas sandalkoka izaudzēšanai nepieciešami 20 gadi. Sandalkoks palīdz ādai uzkrāt mitrumu un uzlabo sejas krāsu. Tas cīnās ar plankumiem, mazina iekaisumu un pat mazina saules un citus apdegumus. Sandalkoks ir tīrs miers Jūsu ādai!

Lakricas sakne mitrina, mazina niezi un aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem.

Centellai (Āzijas centellai) piemīt nomierinoša iedarbība un pretnovecošanās īpašības.

Ardžuna (Ardžuna, augšdaļa) palīdz neitralizēt pigmenta zudumu ādā.

Roze ir pazīstama kā ārstniecības augs jau tūkstošiem gadu. No ziediem iegūtā ēteriskā eļļa satur vairāk nekā simts aktīvo vielu. Roze palīdz ādai uzkrāt mitrumu un darbojas kā dabisks līdzeklis pret grumbām, samazinot smalkās ādas krunciņas.

Sezama eļļa iesūcas dziļi ādā, lai nodrošinātu, ka visas aktīvās sastāvdaļas sasniedz paredzēto mērķi. Tas satur dabiskos hormonus sezamolīnu un sezamīnu, kas saista kolagēnu un ūdeni un palīdz uzturēt tonizētu un skaistu ādu. Tā ir ideāla pretnovecošanās eļļa nogurušai, nobriedušai vai sausai ādai.

Klausiet savu ādu, kā viņa Jums dzied! Izbaudiet atjaunojošo efektu, jo Shatavari Everyoung eliksīra eļļa pil uz ādas ar juteklisku aromātu. Pat tad, kad sākat iemasēt eļļu ķermenī, dziļi ādas šūnās sajutīsiet pretnovecošanās efektu. Ļaujiet Khadi pievienoties Jūsu ceļojumam, piedzīvojot atjaunošanos no iekšpuses!

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir ķermeņa eļļa kopā ar Khadi Shatavari Everyoung Elixir ķermeņa eļļu un Khadi Rose Love Elixir ķermeņa eļļu veido ķermeņa eļļu sēriju "Holy Body". "Svētā miesa" ir sinonīms holistiskā ķermeņa un dvēseles barošanai. Tas palīdz projicēt savu iekšējo spožumu ārējā pasaulē.

Khadi „Skin un Soul Elixir“ ķermeņa eļļas baro Jūsu ādu tāpat kā mūzika baro Jūsu dvēseli.

* Ļaujiet Jums iedvesmoties no ajūrvēdas spēka, kas ir vecākā pieeja dabiskajai dziedināšanai cilvēcē. Khadi eliksīra ķermeņa eļļas ir sertificētas saskaņā ar stingrām starptautiskā COSMOS standarta AISBL organiskās un dabīgās kosmētikas vadlīnijām, un to kvalitāte tiek regulāri pārbaudīta atbilstoši Eiropas Kosmētikas regulas standartiem.

Lietošana

Khadi Shatavari Everyoung eliksīra ķermeņa eļļa lutina Jūsu ādu jau no paša sākuma, jo Ajūrvēdas formulas atsvaidzinošā burvība pieņemas spēkā. Izbaudiet Shatavari Everyoung Elixir atjaunojošo efektu, jo tas tonizē ādu un nodrošina koncentrētu mitrināšanu.

Izmantojiet to, lai aktivizētu vienu no saviem dziļākajiem enerģijas punktiem - kroņa čakru -, kad Jūsu iekšējais spēks sāk starot uz ārpusi.

Viegli izmantot: Pievienojiet 1-2 pudeles sūkņa eļļai rokā un ar maigām apļveida kustībām iemasējiet tikko samitrinātajā un nedaudz mitrā ādā. Dodiet eļļai kādu laiku, pirms tā iesūcas un sniedz ādai pārsteidzošas jaunas sajūtas.

Izmantojiet Khadi Shatavari Everyoung Elixir ķermeņa eļļu kopā ar citiem Khadi personīgās kopšanas līdzekļiem: papildiniet to ar Khadi Pink Lotus Beauty Elixir ķermeņa eļļu, lai harmonizētu Jūsu ādas tauku un mitruma līdzsvaru, un apvienojiet ar Khadi Rose Love Elixir ķermeņa eļļu, lai neitralizētu apsārtumu un pietūkumu.

Dabīgs BDIH sertificēts produkts!

Sastāvs (INCI)Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oryza Sativa Bran Oil*, Ricinus Communis Seed Oil, Asparagus Racemosus Root Extract*, Withania Somnifera Root Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract, Rubia Cordifolia Root Extract*, Santalum Album Wood Extract, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Centella Asiatica Leaf Extract*, Terminalia Arjuna Bark Extract*, Linalool**, Commiphora Myrrha Gum Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene**, Geraniol**, Curcuma Aromatica Root Extract, Curcuma Longa Root Extract*

* no bioloģiskajām saimniecībām
** no 100% dabīgām ēteriskajām eļļām

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda