Katalogs
Ķermeņa un sejas ādas eļļa Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi, 100 ml
Zīmols: Khadi
Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml

Ķermeņa un sejas ādas eļļa Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi, 100 ml

Zīmols: Khadi

* Ļauj izjust maigo jutekliskumu.

* Piepildiet ādu ar koncentrētu mitrināšanu

* Ajūrvēdas spēks harmonizēt Khadi Pink Lotus Beauty Elixir atjauno veselīgu, dabisku eļļas un mitruma līdzsvaru ādā.

* Indijas lotosa zieds ajūrvēdā tiek uzskatīts par svētu augu – tas līdzsvaro ādas enerģiju un atspoguļo juteklisko tīrību

* Brahmi nodrošina ilgstošu mitrināšanu, bet sezama un burkānu sēklu eļļa nomierina pat sausu un kairinātu galvas ādu

* Tradicionālā ajūrvēdas formula: 100% dabīgs un vegānisks

2295 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: KH-KOE-10-XX

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir ķermeņa eļļa: sajūtiet līdzsvarotu, maigi zīdainu ādu ar maigu jutekliskumu – kā maiga lotosa lapa, kas sajaukta ar ūdens burbuļiem, kas priecē Jūsu ādu.

Harmonizējošā dvēseles eļļa iedarbojas līdzsvarojoši, nodrošina mitrinošu koncentrāciju un piešķir ādai zīdaina gluduma sajūtu. Spēcīga Indijas ārstniecības augu kombinācija - lotosa ziedi, nīma, kautrā mimoza un Bacopa monnieri Brahmi veido seno ajūrvēdas formulu. Sausās ādas vietas tiek mitrinātas un tiek atjaunots dabiskais eļļas un ūdens līdzsvars ādā. Tajā pašā laikā ēteriskās eļļas stimulē Jūsu garu; to pielietojums vien kļūst par patiesi juteklisku pieredzi.

Šīs līdzsvarojošās, slepenās iedarbības noslēpums ir Khadi Pink Lotus Beauty eliksīrs: izgatavots pēc senām ajūrvēdas formulām, izmantojot tradicionālo praksi maigi gatavot ar rokām vāktus Indijas augus uz atklātas uguns. Šādi sagatavotie ajūrvēdas augu ekstrakti (ārstnieciskais novārījums) apvieno visu atsevišķu augu potenciālu un unikālo būtību, veidojot harmonisku veselumu.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir ķermeņa eļļas jutekliskā, barojošā iedarbība ir iegūta no Khadi eliksīra, kas ir maigi un ar mīlestību sagatavots pēc senām ajūrvēdas formulām. Tas apvieno atsevišķus Indijas augus, augļus un lapas, lai izveidotu maģisku veselumu:

Lotusa zieds. Ajūrvēdā to uzskata par svētu augu. Lotosa zieds ir ne tikai skaists; tas arī uzlabo Jūsu ķermeņa pašatveseļošanās spējas un stiprina imūnsistēmu. Turklāt lotosa zieds satur īpašu fermentu, kas palēnina Jūsu ādas novecošanās procesu.

Brahmi. Šis ārstniecības augs ir ļoti novērtēts ajūrvēdā un satur tonizējošas un attīrošas sastāvdaļas, piemēram, flavonoīdus un saponīnus. Brahmi nodrošina koncentrētu barību sausai, kairinātai ādai.

Kipriols. Tūkstošiem gadu pazīstamam kā ārstniecības augam kipriolam ir maiga, bet ilgstoša pretiekaisuma, attīroša un atjaunojoša iedarbība.

Ilang ilang atslābina ķermeni un dvēseli, kā arī harmonizē un stabilizē Jūsu stāvokli. Eļļa mitrina ādu un saglabā to maigu un jauneklīgu.

Lavandas ēteriskajai eļļai un smalkajiem ziedu ekstraktiem piemīt antiseptiskas un pretiekaisuma īpašības. Tie maigi un uz ilgu laiku atvieglo kairinātu ādu.

Nimbamedis (Neem) attīra bojāto ādu – pazūd melni punkti, netīrumi un apsārtums. Attīra arī poras.

Mimoza stiprina un atdzīvina Jūsu ādu, kā arī tai ir nomierinoša, aizsargājoša iedarbība.

* Ļaujiet Jums iedvesmoties no ajūrvēdas spēka, kas ir vecākā pieeja dabiskajai dziedināšanai cilvēcē. Khadi eliksīra ķermeņa eļļas ir sertificētas saskaņā ar stingrām starptautiskā COSMOS standarta AISBL organiskās un dabīgās kosmētikas vadlīnijām, un to kvalitāte tiek regulāri pārbaudīta atbilstoši Eiropas Kosmētikas regulas standartiem.

Klausiet savu ādu, kā viņa Jums dzied! Izbaudiet „Pink Lotus Beauty Soul Oil“ un izbaudiet skaisto mirkli, kad tās burbuļi dejo uz Jūsu ādas un ieskauj Jūs jutekliskā aromātā. Pat tad, kad sākat iemasēt eļļu ķermenī, Jūs sajutīsiet, ka Jūsu āda pamostas, kļūst mīkstāka un līdzsvarotāka. Atklājiet „Pink Lotus Beauty“ aplikācijas melodisko rituālu, kas pastiprina „Pink Lotus Beauty“ efektu. Ļaujiet Khadi Jums pievienoties Jūsu ceļojumā, kad izjutīsiet šo maigo jutekliskumu.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir ķermeņa eļļa kopā ar Khadi Shatavari Everyoung Elixir ķermeņa eļļu un Khadi Rose Love Elixir ķermeņa eļļu veido ķermeņa eļļu sēriju "Holy Body". "Svētā miesa" ir sinonīms holistiskā ķermeņa un dvēseles barošanai. Tas palīdz projicēt savu iekšējo spožumu ārējā pasaulē.

Khadi „Skin un Soul Elixir“ ķermeņa eļļas baro Jūsu ādu tāpat kā mūzika baro Jūsu dvēseli.

Lietošana

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir ķermeņa eļļa jau no paša sākuma lutina Jūsu ādu, jo stājas spēkā mūsu Ajūrvēdas formulas mistiskais līdzsvarojošais efekts. Izbaudiet „Pink Lotus Beauty Elixir“ mitrinošo un dabisko zīdu uz savas ādas.

Izmantojiet to, lai aktivizētu vienu no saviem dziļākajiem enerģijas punktiem – sakrālo čakru – un izjustu savu jutekliskumu.

Viegli izmantot: Pievienojiet 1-2 pudeles sūkņa eļļai rokā un ar maigām apļveida kustībām iemasējiet tikko samitrinātajā un nedaudz mitrā ādā. Dodiet eļļai kādu laiku, pirms tā iesūcas un sniedz ādai pārsteidzošas jaunas sajūtas.

Izmantojiet Khadi Pink Lotus Beauty Elixir ķermeņa eļļu kopā ar citiem Khadi personīgās kopšanas līdzekļiem: papildiniet to ar Khadi Shatavari Everyoung Elixir ķermeņa eļļu, ja Jums ir nobriedušā āda, kurai nepieciešama papildu mitrināšanas deva, apvienojiet to ar Khadi Rose Love Elixir ķermeņa eļļu, lai neitralizētu kapilāru apsārtumus un paplašināšanās.

Dabīgs BDIH sertificēts produkts!

Sastāvs (INCI)Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Nymphaea Caerulea Flower Extract, Rubia Cordifolia Root Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Cyperus Scariosus Root Extract*, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Tocopherol, Linalool**, Cananga Odorata Flower Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Azadirachta Indica Seed Oil*, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Benzyl Benzoate**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Limonene**, Benzyl Alcohol**, Eugenol**, Isoeugenol**

* no bioloģiskajām saimniecībām
** no 100% dabīgām ēteriskajām eļļām

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav