Katalogs
Indijas Amla sula, organiska, Fushi, 500ml
Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Amlas sula, Fushi, 500ml
  • Amlas sula, Fushi, 500ml
  • Amlas sula, Fushi, 500ml
  • Amlas sula, Fushi, 500ml
  • Amlas sula, Fushi, 500ml
  • Amlas sula, Fushi, 500ml
  • Amlas sula, Fushi, 500ml

Indijas Amla sula, organiska, Fushi, 500ml

Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Antioksidanti ķermenim, ādai un matiem.

Svaigi spiestas amla ogas.

Satur vairāk nekā 16 ieteicamās porcijas (30 ml) | 180 mg C vitamīna vienā porcijā.

2495 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: 5055757901303

Soil Assotiation Organic

Amla, pazīstama arī kā Indijas ērkšķogas, ir Indijā dzimuši skābi augļi, kas rudenī aug mitros kalnainos apvidos. Amlas sula līdzsvaro organismu un palīdz līdzsvarot trīs došas - vata, pitta un kapha. Amla sula tiek uzskatīta par dievišķu augli, jo tā sniedz daudzpusīgu labumu. Tā ir brīnišķīga veselīga sula, jo ir unikāli bagāta ar C vitamīnu - tajā ir 20 reizes vairāk C vitamīna nekā apelsīnā.

Amlas sulas priekšrocības:

Spēcīgs dabisks C vitamīna avots

Amla ir bagāta ar C vitamīnu, kas ir spēcīgs antioksidants, imūnsistēmas stiprinātājs un kolagēna veicinātājs. Katrā 30 ml porcijā ir 180 mg C vitamīna, kas atbilst 225 % C vitamīna dienas devas.

100% tīra sula ikdienas organisma aizsardzībai

Izgatavota ar dabīgiem konservantiem, bez pievienota ūdens un aromatizētājiem, šī spēcīgā super sula ir spēcīgs papildinājums ikdienas aizsardzībai un aizsardzības veicināšanai.

Svaiga un spēcīga

Fushi svaigi spiestā amlas sula ir ražota tikai no 100% svaigām amlas (Amalaki) ogām, kas iegūtas Gudžarātā, Indijā. Katrā pudelē ir vairāk nekā 1 kg amlas ogu, tāpēc katrā 30 ml porcijā ir 60 g amlas ogu sulas. Katrā pudelē ir vairāk nekā 16 porcijas!

Kā lietot Amla sulu:

Ieteicamās devas:

Lietošana: 30 ml sulas (2 ēdamkarotes), sajauktas ar pusi glāzes ūdens, pirms ēšanas divas reizes dienā.

FUSHI TOP TIP:

Kombinējiet Fushi Amla un alvejas sulu, lai uzlabotu imunitāti. Šis barojošais kokteilis var arī palīdzēt detoksikēt un atbalstīt ādas un matu veselību.

Sastāvs: 99,7 % tīras, svaigi spiestas amlas sulas - Indijas ērkšķogas (Emblica Officinalis), kālija sorbāts (no mežrozēm), nātrija benzoāts (no āboliem).

Izcelsme: Indija.

Ekskluzivitāte:

Izcelsme: auksti spiestas, svaigi spiestas Amla ogas, kas nav žāvētas vai gatavotas no koncentrāta.

Nesatur: sintētiskus konservantus, mākslīgās krāsvielas vai aromatizētājus. Nav pievienots ūdens.

Uzglabāšanas apstākļi:

Pirms lietošanas sakratīt. Sula var būt duļķaina, un pudeles apakšā var nosēsties nogulsnes. Starp partijām var būt garšas un krāsas atšķirības. Tas neietekmē kvalitāti. Pēc atvēršanas sulu uzglabāt ledusskapī un izlietot 4 nedēļu laikā pēc atvēršanas.

Var nebūt piemērota:

Nav ieteicams grūtniecēm vai sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.

-------------------------------------------------------------------

Vai amlas sulu var dzert katru dienu?

Daudzi cilvēki var gūt labumu no amlas sulas dzeršanas katru dienu, jo tā ir bagāta ar C vitamīnu, antioksidantiem un citām uzturvielām. Amla, ko dēvē arī par indiešu ērkšķogu, tiek izmantota tradicionālajā ajūrvēdas medicīnā, jo tā ir daudzveidīga veselībai labvēlīga viela. Daži no amlas sulas lietošanas potenciālajiem ieguvumiem ir šādi: imunitātes stiprināšana, gremošanas uzlabošana, matu un ādas veselības uzlabošana, kā arī svara zudums. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka individuālā panesamība un reakcijas var atšķirties. Dažiem cilvēkiem amlas sula var izraisīt gremošanas diskomfortu vai alerģiskas reakcijas. Turklāt, ja jums ir kādas īpašas saslimšanas vai lietojat medikamentus, pirms ievērojamu izmaiņu veikšanas uzturā ieteicams konsultēties ar veselības aprūpes speciālistu. Parasti ieteicams sākt ar nelielu amlas sulas daudzumu un pakāpeniski palielināt tās daudzumu, lai novērtētu sava organisma reakciju. Tāpat kā jebkura uztura bagātinātāja vai izmaiņu gadījumā, svarīgākais ir ievērot mērenību. Ja rodas jebkādas nevēlamas blakusparādības, vislabāk pārtraukt tās lietošanu un konsultēties ar veselības aprūpes speciālistu.

Vai amlas sula aizstāj sirmus matus?

Nav zinātnisku pierādījumu, ka amlas sula var mainīt sirmu matu krāsu. Matu sirmšana galvenokārt ir saistīta ar dabisko novecošanās procesu un samazinātu melanīna - pigmenta, kas ir atbildīgs par matu krāsu, - veidošanos. Lai gan amla ir bagāta ar antioksidantiem un dažām uzturvielām, kas var palīdzēt matu veselībai, tā nevar mainīt sirmināšanas procesu. Tomēr amlu bieži izmanto tradicionālajā ajūrvēdas medicīnā matu kopšanai. Tiek uzskatīts, ka tā stiprina matu folikulus, veicina matu augšanu un uzlabo vispārējo matu veselību. Dažiem cilvēkiem var šķist, ka amlas produktu vai amlas sulas lietošana veicina veselīgāku un mirdzošāku matu veidošanos, taču nemaina sirmu matu krāsu līdz to sākotnējai krāsai.

Vai amlas sula jālieto vakarā vai no rīta?

Amlas sulas lietošanas laiks var atšķirties atkarībā no personīgajām vēlmēm un individuālajām vajadzībām. Tomēr saskaņā ar Ājurvēdu amlas sulu ir ieteicams lietot no rīta tukšā dūšā. Amlas sulas dzeršana no rīta var stimulēt gremošanu un iedarbināt vielmaiņu visai dienai. Tiek uzskatīts, ka amlai ir arī organismu attīroša iedarbība, un, pateicoties augstajam C vitamīna saturam, tā var uzlabot imunitāti. Daži cilvēki arī uzskata, ka amlas sulas dzeršana no rīta dod enerģiju un veicina garīgo modrību.

Kā amlas sula ietekmē organismu?

Amla sula, kas iegūta no Indijas ērkšķogu ogām, organismam ir ļoti labvēlīga. Tā ir bagāta ar C vitamīnu, kas stiprina imūnsistēmu, stimulē kolagēna veidošanos, palīdz brūču dzīšanai un darbojas kā antioksidants. Tajā ir arī daudz antioksidantu, kas neitralizē brīvos radikāļus. Amlas sula var veicināt veselīgu gremošanu, uzlabot aknu darbību, palīdzēt samazināt svaru, uzlabot matu un ādas veselību un atbalstīt sirds veselību. Tā var arī palīdzēt regulēt cukura līmeni asinīs un mazināt iekaisumus.

Kam nevajadzētu lietot amlu sulu?

Lai gan amlas sula kopumā ir droša un labvēlīga lielākajai daļai cilvēku, ir daži gadījumi, kad jāievēro piesardzība vai jāizvairās no tās lietošanas. Ja Jums ir zināma alerģija pret amlu vai citiem tās pašas dzimtas augļiem (piemēram, ērkšķogām vai ogām), ieteicams izvairīties no amlas sulas lietošanas, lai izvairītos no alerģiskām reakcijām. Cilvēkiem ar noteiktiem kuņģa un zarnu trakta darbības traucējumiem, piemēram, skābes refluksu, kuņģa čūlu vai kairinātu zarnu sindromu (IBS), amlas sulas skābums var būt pavājināts. Ja ciešat no šīm slimībām, pirms amlas sulas lietošanas labāk konsultējieties ar veselības aprūpes speciālistu. Hipoglikēmija: Amlas sula var pazemināt cukura līmeni asinīs. Ja Jums ir zems cukura līmenis asinīs (hipoglikēmija) vai lietojat medikamentus cukura līmeņa pazemināšanai, pirms amlas sulas lietošanas rūpīgi jākontrolē cukura līmenis asinīs un jākonsultējas ar veselības aprūpes speciālistu. Vienmēr ieteicams konsultēties ar veselības aprūpes speciālistu vai ārstu, pirms veikt jebkādas būtiskas izmaiņas uzturā, īpaši, ja Jums jau ir kādi iepriekšēji veselības traucējumi vai bažas.

Ieteicams
Imunitetui
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
500 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
1995 €
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav