Katalogs
Dabīgs izsmidzināms kālija alauna dezodorants, Najel, 125 ml
Zīmols: Najel
Organisks Organisks
Dabīgs izsmidzināms kālija alauna dezodorants, Najel, 125 ml
  • Dabīgs izsmidzināms kālija alauna dezodorants, Najel, 125 ml

Dabīgs izsmidzināms kālija alauna dezodorants, Najel, 125 ml

Zīmols: Najel
Organisks Organisks

Šī dezodoranta lietošana neaizsprosto sviedru dziedzerus, tāpēc tas netraucē svīšanu un dabisku toksīnu izvadīšanu.

Dabīgais dezodorants - Alauna kristāls. Šī dabīgā dezodoranta pamatā ir dabīgais kālija alauna sāls, kas, šķīstot uz ādas, var efektīvi apturēt baktēriju vairošanos, tāpēc lieliski var palīdzēt neitralizēt sviedru smaku.

795 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: PI222892
Pašlaik nav noliktavā


Ecosert

Dabīgais alauna akmens, alauna kristāls - efektīvs dabas radīts dezodorants, normalizē svīšanu un pasargā no sviedru smakas. Smaržīgais mājas amonija alauns ir īsts dabā sastopams minerāls, kā liecina mūsu spektroskopiskā ķīmiskā sastāva analīze. Dabīgie alauni tagad ir retums, pārsvarā tiek piedāvāti sintētiskie.

Vienkārši un ģeniāli! Alauna sāļi ir pārsteidzošs, visdabiskākais higiēnas līdzeklis - dezodorants, ko lieto uz mitras ādas. Izšķīdis sāls uz ādas kavē baktēriju vairošanos un neizraisa nepatīkamu smaku. Neapstādina svīšanu.

Amonija alauns un kālija alauns tiek izmantoti kā dezodoranti; tie ir ļoti līdzīgi, tikai viens satur amonija jonus (NH4)+ un otrs kālija (K)+ jonus.

Kālija alauns ir brīnišķīgs dabīgs dezodorants, kas normalizē svīšanu un pasargā no sviedru smakas.

Iemesls, kādēļ ķermenis sāk izdalīt nepatīkamu smaku, ir divu veidu sviedru dziedzeru, eksokrīno un apokrīno, darbība. Eksokrīnie dziedzeri atrodas visā ķermenī, bet lielākā daļa no tiem atrodas padusēs, uz plaukstām un papēžiem.

Eksokrīnie dziedzeri regulē ķermeņa temperatūru un izdala ūdens, sāls un minerālvielu, piemēram, nātrija, maisījumu. Šis kokteilis pats no sevis nesmaržo, bet pēc dažām stundām tajā sāk vairoties baktērijas. Tā rezultātā rodas nepatīkama smaka, kuru, starp citu, ir viegli pārvarēt, mazgājoties biežāk un lietojot dezodorantu. Protams, ir svarīgi, lai Jūs neizmantotu pretsviedru līdzekli, bet izvēlētos dabiskus līdzekļus, lai novērstu šīs nepatīkamās sajūtas.

Cilvēki bieži neatšķir dezodorantu un pretsviedru līdzekli. “Dezodoranti var iznīcināt baktērijas, pretsviedru līdzekļi var apturēt svīšanu. Dezodorantu galvenā sastāvdaļa ir konservants, noteikts pretmikrobu savienojums. Tikmēr pretsviedru līdzekļi satur aktīvos sāļus, kas "saista" proteīna makromolekulas, nosprostojot ādas poras un novēršot svīšanu. Tā kā cilvēkam ir jāsvīst, lai ķermenis nepārkarstu, bieži lietotie pretsviedru līdzekļi var kaitēt cilvēka veselībai. Kopš 1972. gada Amerikas Savienotajās Valstīs tās tiek klasificētas kā bezrecepšu zāles, bet Japānā - kā pseido-narkotikas.

​Produkta īpašības:
* 100% dabīgas sastāvdaļas
* pH < 3,5
* piemērots sportistiem.

Dezodorants alauna akmens (kālija alauna kristāls) - dabīgs un efektīvs:
* Uz ādas izšķīdināta alauna sāls kavē baktēriju vairošanos, tādējādi lieliski un uz ilgu laiku neitralizējot sviedru smaku
* Atšķirībā no pretsviedru līdzekļiem nenosprosto sviedru dziedzerus, tāpēc netiek traucēta svīšana un izvadīšanas funkcija (toksīnu izvadīšana ar sviedriem)
* Bez smaržas – var lietot visa ģimene (vīrieši, sievietes, pusaudži)
* Ekonomisks – mazo akmentiņu ģimene var izmantot gadiem, un pat ilgāk
* Drošs līdzeklis - alauns organismā neiesūcas, pielīp tikai ādas virsmai, un nomazgājas mazgāšanas laikā.
* Neatstāj pēdas uz drēbēm
* Pārklāj ādu ar neredzamu skābu aizsargplēvi, kas neitralizē smaku izraisošās baktērijas

Lietošana:

Kā dezodorants. Pēc dušas noskalojiet ādu un kārtīgi noslaukiet sasvīdušās vietas (paduses, pēdas). Aluns pārklāj ādu ar neredzamu skābu aizsargplēvi, kas neitralizē smaku izraisošās baktērijas

Sastāvs: kālija alauns (Potassium Alum), ūdens (Aqua).

Izcelsmes valsts:
Sirija
Ražošanas valsts:
Prancūzija
Summa:
125 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav