Katalogs
Palo Santo kociņi vīraka vīrakam, 50g, 5-8 kociņi
Zīmols: Ancient
Palo Santo kociņi vīraka vīrakam, 50g, 5-8 kociņi
  • Palo Santo kociņi vīraka vīrakam, 50g, 5-8 kociņi
  • Palo Santo kociņi vīraka vīrakam, 50g, 5-8 kociņi
  • Palo Santo kociņi vīraka vīrakam, 50g, 5-8 kociņi

Palo Santo kociņi vīraka vīrakam, 50g, 5-8 kociņi

Zīmols: Ancient

"Palo Santo priekšrocības ir plašas. To dēvē par maģisku, mistisku, retu, svētu un unikālu. Šo smaržīgo koksni garīgi augstu vērtē šamaņi un dziednieki. Dienvidamerikas pamatiedzīvotāji jau tūkstošiem gadu to ir izmantojuši svētos rituālos un attīrīšanas nolūkos. Tā ir ļoti populāra arī Eiropā.

Iepakojumā ir 5-8 vidēji 8-15 cm garas nūjiņas.

1195 €
Pieejamība: 10 Gab.
Produkta kods: PSanto-02

Palo Santo, attīrošs svētais koks

Palo Santo pazīst ikviens. Varbūt ne pēc nosaukuma, bet vismaz tāpēc, ka šis aromāts bieži tiek izmantots dažās somu pirtīs, mājas smaržās vai masāžas eļļās. Šis aromāts nāk no Palo Santo koka, kas aug Dienvidamerikā. Tas ir īpašs koksnes veids, jo tā dūmi sadegot attīra vidi. Aromāts ir zemisks un dabisks, bet vienlaikus arī mistisks. Tāpēc Palo Santo ir populārs un vislabāk pārdodams produkts mūsu vairumtirdzniecībā, un tāds tas būs arī jums.

Kas īsti ir Palo Santo?

Palo Santo burtiski nozīmē svētā koksne, un, tāpat kā baltā salvija, tā ir radusies no vietējiem indiāņiem Dienvidamerikā. Pirms vairākiem gadsimtiem viņi to izmantoja ceremonijās, lai attīrītu auru un dziedinātu no negatīvas ietekmes. Arī Eiropā cilvēki izvēlas šo svēto koksni mājokļu tīrīšanai vai vienkārši tās tīrāko smaržu dēļ. Aromātu var raksturot kā siltu, kokainu un vieglu ar saldu pieskārienu, kas dažkārt paslīd garām acīm. Salīdzinot ar balto salviju (ko arī izmanto tam pašam mērķim), Palo Santo izdala ļoti maigu aromātu. Mēs nevaram iedomāties nevienu, kuru šis dabīgais un līdz ar to garīgais aromāts nebūtu apbūris.

Palo santo no Peru un Ekvadoras

Mūsu piegādātā Palo Santo koksne nāk no Peru un Ekvadoras. Mūsu pārdotās koksnes ražu ir pārbaudījušas vietējās iestādes. Koki ir ļoti reti sastopami, tāpēc tie netiek cirsti. Koksne tiek iegūta tikai no nocirstiem kokiem, lai to varētu novākt un pārdot.

Kā lietot

Aizdedziniet vīraka nūjiņu, ļaujiet tai dažas sekundes degt un pēc tam aizpūšiet liesmu. Ļaujiet nūjiņai sadūmoties un pēc tam uzlieciet dūmus uz sava ķermeņa vai jebkura priekšmeta, ko vēlaties attīrīt, tostarp uz visas istabas, visas mājas vai automašīnas.

"Palo Santo" ir viegls, salds aromāts, līdzīgs vīraka un neroli aromātam. Daudzi cilvēki var uzreiz sajust labvēlīgo attīrošo iedarbību, pat ja parasti viņi nav jutīgi pret šo enerģiju.

Sadedziniet vīraku bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamā vietā un nekad neatstājiet bez uzraudzības.

Lazdiņas izmērs: 8-15 cm

Svars: aptuveni 50 gr

Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav