Katalogs
Uztura bagātinātājs Diableen, Planet Ayurveda, 60 kapsulas
Zīmols: Planet Ayurveda
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Vegāns Vegāns
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Uztura bagātinātājs Diableen, Planet Ayurveda, 60 kapsulas
  • Uztura bagātinātājs Diableen, Planet Ayurveda, 60 kapsulas

Uztura bagātinātājs Diableen, Planet Ayurveda, 60 kapsulas

Zīmols: Planet Ayurveda
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Vegāns Vegāns
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

500 mg standartizēta augu ekstrakta kapsulas, kad daudzi ražotāji izmanto tikai 250 mg augu ekstrakta vai tikai vienkāršu pulveri no augiem.

Standartizēts augu ekstrakts, kas noder cukura līmeņa regulēšanai asinīs.

100% dabīgas izcelsmes produkts

Izstrādājuši ājurvēdas eksperti

100% veģetāra un vegāna formula

1995 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: 8904271101287

India Organic ISO9001 US FDA HACCP USDA Organic Eiro zaļā lapa Ecocert

Diableen Planet Ayurveda satur ājurvēdas augus, kas jau sen ir bijuši noderīgi diabēta, prediabēta un ar diabētu saistītu komplikāciju ārstēšanā.

Planet Ayurveda™ Diableen formulas sastāvdaļas satur Gymnema un Karela ekstraktus, kas palīdz uzturēt normālu cukura līmeni asinīs.

Grieķis (Trigonella foenum-graecum) palīdz uzturēt normālu cukura un glikozes līmeni asinīs. Tam ir pozitīva ietekme uz veselīgu ķermeņa tauku metabolismu.

Kurkuma ( Curcuma longa) labvēlīgi ietekmē daudzas organisma funkcijas (aknas, asinsriti, imūnsistēmu, nervu sistēmu, elpošanas sistēmu, locītavas, ādu).

Sastāvdaļas: mātītes (mātītes) ekstrakts (15: 1) -100 mg; Gurmar vai Gymnema sylvestre (savvaļas palaidnības) ekstrakts (10: 1) - 100 mg; Kurkuma vai kurkuma (kurkuma) ekstrakts (7: 1) - 100 mg; Karēlijas ekstrakts (10: 1) - 100 mg; Jambul (plūmju krustnagliņas) ekstrakts (8: 1) - 100 mg.

Nesatur garšas, krāsvielas, cukuru, saldinātājus, laktozi, soju, glutēnu, kviešus, raugu, konservantus, želatīnu un soda.

Lietošana : pieaugušajiem jālieto 1-2 kapsulas 1-2 reizes dienā, uzdzerot glāzi ūdens pēc ēšanas. Ieteicams 2-3 mēnešus

Nepārsniedziet ieteicamo devu. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju

Svarīgs ir daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Ja esat slims, lietojat medikamentus, esat grūtniece vai barojat bērnu ar krūti, iesakām konsultēties ar savu ārstu vai farmaceitu par uztura bagātinātāja lietošanu.

Uzglabāt sausā, istabas temperatūrā, bērniem nepieejamā vietā

Neto svars: 36,4 g (1 kapsula pa 500 mg)

Labākais līdz: skatīt iepakojuma apakšā.

Ražotājs: Planet Ayurveda, Indija

-------------------------------------------------- ------------------------------------------------ -- ------------------

Kāpēc Planet Ayurveda™ uztura bagātinātāji ir efektīvi un pārāki par lielāko daļu analogu?

1) 100% vegānas kapsulas, kas izgatavotas no augu celulozes, nevis želatīna.

2) Produktos tiek izmantots tikai visspēcīgākais tīrais standartizētais 100% dabīgais augu ekstrakts un netiek izmantoti tradicionālie ekstrakti.

3) 500 mg vienā kapsulā: vegānu kapsula ir piepildīta ar 500 mg standartizēta augu ekstrakta, un daudzi ražotāji izmanto tikai 250 mg augu ekstrakta vai vienkāršu pulveri no augiem.

4) Kvalitatīva, vairāk nekā 10 reizes dārgāka izejviela: vienkārša augu pulvera cena ir minimāla, un īsts augu ekstrakts ir 10 reizes dārgāks. Savukārt standartizētais augu ekstrakts ir vēl dārgāks.

5) 100% tīrs augu produkts, bez piedevām, palīgvielām vai ķīmiskām vielām: lielākā daļa ražotāju iepilda kapsulas tikai ar 250 mg augu ekstrakta, bet atlikušie 250 mg no 500 mg tiek pildīti ar parastu pulveri no augiem, ķīmiskām vielām un citiem miltiem, lai samazinātu. izmaksas.

6) Plaša laboratoriskā pārbaude: visi Planet Ayurveda uztura bagātinātāji ir rūpīgi pārbaudīti ES akreditētā laboratorijā. Šie pētījumi ietver smago metālu (svina Pb, Hg Hg, Cd kadmija, arsēna As) un mikrobioloģisko (E. coli un Salmonella E. coli Salmonella) satura testēšanu. Visi produkti pilnībā atbilst ES prasībām un ir atļauti ES tirgū.

7) Pozitīvā enerģija: Visi produkti ir piepildīti ar pozitīvu enerģiju, svētlaimi un augstu karmu, izgatavoti no pilnībā vegāniskām/veģetārām kapsulām, lai organisms labāk uzsūktos. un mūsu cenas atspoguļo mūsu apņemšanos nodrošināt jums un pasaulei visaugstāko kvalitāti un garšaugu kombinācijas.

Ieteicams
Cukraus kiekiui reguliuoti
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
60 kapsulių
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
1995 €
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav