Katalogs
Ajūrvēdas zaļā tēja Tulsi Green Tea Classic, beramā, Organic India, 100g
Zīmols: Organic India
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Ajūrvēdas zaļā tēja Tulsi Green Tea Classic, beramā, Organic India, 100g
  • Ajūrvēdas zaļā tēja Tulsi Green Tea Classic, beramā, Organic India, 100g

Ajūrvēdas zaļā tēja Tulsi Green Tea Classic, beramā, Organic India, 100g

Zīmols: Organic India
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

Ja jūsu mantra ir "izbaudi mirkli", šis maisījums ir domāts tieši jums.

Bagāts ar antioksidantiem un ar lielisku garšu, šis klasiskais maisījums piedāvā daudz veselības ieguvumu un dziļu sajūtu.

Tāpēc apsēdieties, izbaudiet tasi veselības un atpūtieties.

1295 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 801541071005
Pašlaik nav noliktavā


Eiro zaļā lapa

Tulasi zaļā tēja palīdz jogas un meditācijas praktizētājiem atraisīt savu potenciālu, attīra prātu un atmodina čakras! Organiskajai Tulasi zaļajai tējai ir smaržīgs aromāts un garšīga pikanta pēcgarša!

Tulsi ir īpašs augs, ko Indijā ne velti dēvē par svēto baziliku, sena gudrība mūsdienu pasaulei. Augs ar sarežģītu ķīmisko struktūru. Tulsi iedarbība uz organismu ir visaptveroša, bet bieži vien smalka. Kā balzāms ķermenim, prātam un dvēselei, tā īpašības Indijā tiek izmantotas jau vairāk nekā 5000 gadu. "Tulsi, "garšaugu karaliene", šodien ir nonākusi Rietumos. Regulāri tulsi tējas lietotāji to vērtē ļoti pozitīvi. Dzeriet tulsi tēju katru dienu tik daudz, cik vēlaties - atšķirībā no daudziem garšaugiem to nav nepieciešams dozēt. Arī bērni to mīl.

"Organic India" tulsi audzē lauku saimniecībās ilgtspējīgā veidā. Šīs bioloģiskās tējas sastāv no vislabākajām tulsi lapām un ziediem, kas sajaukti ar citiem bioloģiskiem garšaugiem, tējām vai garšvielām. Tādējādi tiek radīts dabisks, bet izteiksmīgs dzēriens.

Tulsi zaļā tēja ir Tulsi lapu un augstākās kvalitātes zaļās tējas kombinācija. Tai ir lieliska garša. Tā tonizē un piepilda ķermeni ar vitalitāti. Aizsargā pret stresu. Tā ir bagāta ar antioksidantiem, aktīvi attīra brīvos radikāļus un ir ieguvusi atdzīvinošas un atjaunojošas tējas reputāciju.

"TULSI TEA Organic" India ir unikāla ar to, ka to gatavo no trim Tulsi sugām: Rama, Krišna un Vana. Visi augi tiek audzēti saskaņā ar visaugstākajiem standartiem nelielās, tradicionālās saimniecībās. Tie tiek žāvēti zemā temperatūrā, sajaukti un iepakoti modernās higiēnas iekārtās, ievērojot prasības, lai nodrošinātu maksimālu svaigumu, aromātu un veselīgumu.

Šīs tējas pamatā ir Tulsi (svētais baziliks), kam piemīt lieliskas tonizējošas, atjaunojošas un stresu mazinošas īpašības. Tulsi ir viens no Indijas svētākajiem augiem, un to uzskata par "dziedinošu balzāmu" ķermenim, prātam un dvēselei. Tas atver sirdi un prātu, stiprina mīlestības un uzticības enerģiju, kā arī veido ticību, līdzjūtību un prāta skaidrību. Tiek uzskatīts, ka svētais baziliks nodrošina dievišķu aizsardzību, attīra auru un stiprina imūnsistēmu.

Mūsdienu zinātniskajos pētījumos ir pierādīts, ka tulsi ir lielisks adaptogēns, stresa mazinātājs, izturības veicinātājs, iekaisumu mazinātājs, holesterīna līmeņa samazinātājs, detoksikācijas līdzeklis, pretradiācijas aizsargs, pret čūlu, drudzi, gremošanu veicinošs līdzeklis, kā arī antioksidantu un citu uzturvielu bagāts līdzeklis. Tulsi ir īpaši efektīvs sirds, asinsvadu, aknu, plaušu, kā arī asinsspiediena un cukura līmeņa asinīs regulēšanai.

Lietošana: 1 tējas maisiņš uz tasi. Aplejiet ar verdošu ūdeni un atstājiet ievilkties vismaz 3 minūtes. Tējai pēc garšas pievienojiet cukuru vai medu. Var pagatavot arī ledus tēju: ļaujiet novārītai tējai atdzist un ievietojiet to ledusskapī. Lai panāktu maksimālu efektu, dienā izdzeriet 3-5 tasītes tējas.

Sastāvs: Zaļā tēja (Camelia sinensis) 35%, Rama Tulsi (Ocimum Sanctum) 21,67%, Krishna Tulsi (Ocimum Sanctum) 21,67%, Vana Tulsi (Ocimum gratissimum) 21,67%.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav