Katalogs
Masāžas eļļa Dhanwantharam Enna, Sree Sankara, 250 ml
Zīmols: Sree Sankara
Masāžas eļļa Dhanwantharam Enna, Sree Sankara, 250 ml
  • Masāžas eļļa Dhanwantharam Enna, Sree Sankara, 250 ml

Masāžas eļļa Dhanwantharam Enna, Sree Sankara, 250 ml

Zīmols: Sree Sankara

Dhanwantaram Enna (pazīstams arī kā Dhanwantaram Thailam) no Sree Sankara ir augstākās kvalitātes Ajūrvēdas masāžas eļļa.

Universāls un piemērots visa ķermeņa masāžai, eļļas vannai.

2995 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 7166/1
Pašlaik nav noliktavā


Dhanwantaram Enna (pazīstama arī kā Dhanwantaram Thailam) no Sree Sankara ir augstākās kvalitātes universāla ājurvēdas masāžas eļļa, ko var izmantot gandrīz visur: Dhara/Shirodhara (pieres eļļas apstrāde), Nasyam (deguna eļļa), Pizichil (eļļas vanna) vai Vastis. (klizma).

Danwantharam Enna samazina došas Vata un Kapha. Šī ir smaržīga, zemes eļļa, kas satur 30 augus. Tiek uzskatīts, ka Dhanwantharam atjauno ķermeni un ādu un atbalsta imūnsistēmu. Piemērots arī grūtnieču masāžai un rehabilitācijai pēc dzemdībām.

Piemērots arī grūtniecības laikā.

Lietošana:

Danwantharam Enna Ayurveda masāžas eļļa nesatur emulgatorus, tāpēc tā var sacietēt zemākā temperatūrā Optimālai lietošanai rūpīgi uzsildiet eļļu līdz 36-40°C siltā ūdens peldē.Pirms lietošanas pudeli kārtīgi sakratiet.

Pēc masāžas ļaujiet eļļai iesūkties ādā vismaz 30 minūtes, vēlams visu nakti, pirms došanās vannā vai dušā.

Ājurvēdas avots: Ashtangahrudayam.

Sastāvdaļas (INCI): Sesamum Indicum Oil, Lac, Sida Retusa, Gmelina Arborea, Aegle Marmelos, Stereospermum Suaveolens, Oroxylum Indicum, Desmodium Gangeticum, Pseudarthria Viscida, Solanum Indicum, Solanum Ziulre, Terrajuphussm, V. Xanthocar Lapu Dolichos Biflorus, Polygonatum Verticillatum, Polygonatum Sp., Cedrus Deodara, Schleichera Trijuga, Rosea Procera, Rosea Sp., Santalum Album, Hemidesmus Indicus, Valeriana Jatamansi, Trigonella Foenum-Graecum, Acorus Calamus, Boerhavia Ramofer, Withmosania Ramofera, Palma, Glycyrrhiza Glabra, Emblica Officinalis, Terminalia Bellirica, Terminalia Chebula, Commiphora Myrrha, Peucedanum Graveolens, Termnus Labialis, Phaseolus Trilobus, Elettaria Cardamomum, Eugenia caryophyllata, Cinnamompal Rockt Salylanicum, Analīze.

Ražotājs: Sree Sankara Ayurveda, Kerala, Indija

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
250 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav