Katalogs
Ar rokām darinātas ziepes ar palmu lapām Lavanda, Holy Lama, 100g
Zīmols: Holy Lama
Ar rokām darinātas ziepes ar palmu lapām Lavanda, Holy Lama, 100g
  • Ar rokām darinātas ziepes ar palmu lapām Lavanda, Holy Lama, 100g
  • Ar rokām darinātas ziepes ar palmu lapām Lavanda, Holy Lama, 100g

Ar rokām darinātas ziepes ar palmu lapām Lavanda, Holy Lama, 100g

Zīmols: Holy Lama

Holy Lama Naturals Lavandas ziepes ar ģerāniju un ilang ilangu ir garastāvokli uzlabojošas ziepes, kas dabiski rūpējas par jūsu ķermeni.

"Holy Lama Naturals" greznās dabīgās, ar rokām darinātās ajūrvēdas ziepes ir iecienītas to ilgstoši noturīgā aromāta dēļ. Skaisti iepakotas dabīgā, ar rokām darinātā apvalkā, kas izgatavots no arekas palmas lapām.

495 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: PI44446

"Holy Lama Naturals" greznās, ar rokām darinātās dabīgās ajūrvēdas ziepes ir iecienītas to ilgstoši noturīgā aromāta dēļ. Skaisti iepakoti dabīgā, ar rokām darinātā apvalkā, kas izgatavots no arekas palmas lapām.

Holy Lama Naturals Lavandas ziepes ar ģerāniju un ilang ilangu ir garastāvokli uzlabojošas ziepes, kas dabiski kopj jūsu ķermeni.

Lūdzu, ņemiet vērā: palmas lapa ir dabīgs produkts, un tās virsmā var būt nelīdzenumi. Palmu lapas tiek žāvētas un presētas īpašā ziepju formā, veidojot unikālu iepakojumu. Katra palmas lapa ir unikāla, un tā atspoguļo Indijas dienvidu provinces Keralas tropisko laikapstākļu raksturīgo ietekmi.

Ražots Keralā, Indijā.

Sastāvs (INCI): Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocoamido Propyl Betaine, Aloe Barbedensis Leaf Extract, Methyl Glucose Dioleate, Glycerine, Dimethicone, Tocopherol, Pelargonium Graveolens oil, Cananga Odorata Flower oil, Pogostemon Cablin oil, Cedrus Deodara Wood oil, Vetiveria Zizanoides Root oil, Phenoxyethanol, Polyquartium 10, Geraniol, Citronellol, Linalool, Eugenol.

------------------------------------

Dabisks - ilgtspējīgs - godīga tirdzniecība

"Holy Lama" produkti galvenokārt tiek ražoti no dabīgām sastāvdaļām, izvairoties no spēcīgu ķīmisku vai sintētisku vielu izmantošanas. Ja iespējams, iepakojumam tiek izmantoti ilgtspējīgi materiāli. Ražošanas laikā rodas mazāk nekā 1 % atkritumu, un visi atkritumi tiek izmantoti kā degviela vai mājlopiem, tādējādi uzņēmuma oglekļa dioksīda pēda ir ārkārtīgi maza!

Ražošanā izmantotās izejvielas galvenokārt tiek iegūtas no vietējiem lauksaimniekiem Keralā un pārējā Indijā, balstoties uz septiņas desmitgades ilgām ciešām attiecībām ar lauksaimniekiem. Uzņēmums darbojas bez kredīta, t. i., visiem lauksaimniekiem un izejvielu piegādātājiem tiek maksāts avansā. Rūpnīca strādājošajiem maksā godīgas algas, bet lauksaimniekiem - godīgas cenas.

Sieviešu uzņēmums

"Holy Lama Naturals" ir atzīts par valdības apstiprinātu sieviešu uzņēmumu Keralā, un vairāk nekā 80 % rūpnīcas darbinieku ir sievietes. Lielākā daļa no viņām ir no nelabvēlīgām ģimenēm (t. i., atraitnes vai partneru pamestas).

Ādas tips:
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav