Katalogs
C-500 vitamīns ar mežrozēm, NOW, 100 tabletes
Zīmols: NOW
Vegāns Vegāns
C-500 vitamīns ar mežrozēm, NOW, 100 tabletes
  • C-500 vitamīns ar mežrozēm, NOW, 100 tabletes

C-500 vitamīns ar mežrozēm, NOW, 100 tabletes

Zīmols: NOW
Vegāns Vegāns

uztura bagātinātājs, 100 tabletes.

C vitamīns ir ūdenī šķīstoša uzturviela, kas labi pazīstama ar savu būtisko nozīmi imūnsistēmā. C vitamīns ir nepieciešams arī kolagēna (saistaudu strukturālā proteīna) ražošanai, tāpēc tas ir svarīgs ādas, kaulu un locītavu veselībai. C vitamīns nepieciešams aminoskābju metabolismam, neirotransmiteru sintēzei un daudzu uzturvielu, piemēram, folskābes un dzelzs, izmantošanai. Tas ir arī ļoti efektīvs antioksidants, kas var palīdzēt uzturēt veselus audus, neitralizējot brīvos radikāļus, kuri rodas normālas vielmaiņas laikā un vides ietekmē.

Šī formula ir papildināta ar mežrozēm, kas ir dabīgs askorbīnskābes avots.

1295 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 733739006707

C vitamīns ir ūdenī šķīstoša uzturviela, kas labi pazīstama ar savu būtisko nozīmi imūnsistēmā. C vitamīns ir nepieciešams arī kolagēna (saistaudu strukturālā proteīna) ražošanai, tāpēc tas ir svarīgs ādas, kaulu un locītavu veselībai. C vitamīns nepieciešams aminoskābju metabolismam, neirotransmiteru sintēzei un daudzu uzturvielu, piemēram, folskābes un dzelzs, izmantošanai. Tas ir arī ļoti efektīvs antioksidants, kas var palīdzēt uzturēt veselus audus, neitralizējot brīvos radikāļus, kuri rodas normālas vielmaiņas un vides faktoru iedarbības laikā.

Šī formula ir papildināta ar mežrozēm, kas ir dabīgs askorbīnskābes avots.

Kvalitātes sertifikāts: GMP (labas ražošanas procesu) sertifikāts nodrošina, ka ir pārbaudīti visi NOW ražošanas procesa aspekti, tostarp visas laboratorijas/testēšanas metodes (stabilitātei, stiprumam un produkta attīstībai). Iepakots ASV, ģimenes dibinātā un vadītā uzņēmumā kopš 1968. gada.

Iepakojuma izmērs: 100 vegāniskās tabletes
Porcijas lielums: 1 vegāniskā tablete

Uz porciju:

Daudzums porcijā: % dienas vērtības

C vitamīns (askorbīnskābes veidā) 500 mg 556%*

Rožu augļu pulveris (Rosa canina). 40 mg

* Dienas procentuālās vērtības aprēķinātas, pamatojoties uz 2 000 kaloriju diētu

† Dienas vērtība nav noteikta

Citas sastāvdaļas: celuloze, stearīnskābe (augu izcelsmes), magnija stearāts (augu izcelsmes), silīcija dioksīds un veģetārs apvalks. Nav izgatavots no kviešu, lipekļa, sojas, piena, olu, zivju, gliemeņu, čaulgliemju vai koku riekstu sastāvdaļām. Ražots GMP ražotnē, kurā tiek apstrādātas arī citas sastāvdaļas, kas satur minētos alergēnus.

Ieteicamā lietošana: Lietojiet 1 kapsulu ēšanas laikā.

Brīdinājumi:

Konsultējieties ar ārstu, ja esat grūtniece, lietojat medikamentus vai Jums ir veselības traucējumi.

uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Uztura bagātinātājs nav veselīga un sabalansēta uztura aizstājējs. Nepārsniedziet ieteicamo devu. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz +25 °C. Glabāt ārpus tiešas saules gaismas.

Ieteicams
Imunitetui
Izcelsmes valsts:
JAV
Ražošanas valsts:
JAV
Summa:
100 tabletes
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums