Katalogs
Tibetas meditācijas vīraka kociņi Tara, 27 kociņi
Tibetas meditācijas vīraka kociņi Tara, 27 kociņi
  • Tibetas meditācijas vīraka kociņi Tara, 27 kociņi

Tibetas meditācijas vīraka kociņi Tara, 27 kociņi

Tara meditācijas vīraka kociņi ir izgatavoti no tīri dabīgiem un augstākās kvalitātes Himalaju ārstniecības augiem un meža floras aromātiem atbilstoši tradicionālajai Tibetas budisma un medicīnas kultūrai. Viņu nedaudz spēcīgākais garšvielu aromāts ir lieliski piemērots jogai un meditācijai. To izmanto arī mājās, lai attīrītu darba vietas, vides un personīgās dzīves negatīvo enerģiju.

595 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 5215

Tara meditācijas vīraka kociņi ir izgatavoti no tīri dabīgiem un augstākās kvalitātes Himalaju ārstniecības augiem un meža floras aromātiem atbilstoši tradicionālajai Tibetas budisma un medicīnas kultūrai. Tie ir brīnišķīgi vīraks svētajam Budam un Bodhisatvas, ko izmanto reliģiski garīgai darbībai. Viņu nedaudz spēcīgākais garšvielu aromāts ir lieliski piemērots jogai un meditācijai. To izmanto arī mājās, lai attīrītu darba vietas, vides un personīgās dzīves negatīvo enerģiju.

Tara meditācijas vīraka kociņi satur sešas netoksiskas vielas un ļoti dabiskus aromātus, piemēram, balto sandalkoku un smaržīgo muskatriekstu, cita starpā, tie aizsargā un attīra fiziskos orgānus un iekšējās dzīvības enerģijas, attīra čakras un kanālus, īpaši līdzsvaro prātu un veicina meditācija un garīgums.attīstība. Tara meditācijas vīraka kociņi ir dabīgā krāsā un nesatur nekādas sintētiskas vielas vai smaržas. Šo formulu izvēlējās dr. Pasang Y. Arja un viņa gatavojās Nepālā saskaņā ar viņa norādījumiem.

Vairāk informācijas:
Visas Tibetas vīraka kociņi ir izgatavoti ar rokām no pilnīgi dabīgām sastāvdaļām bez jebkādiem sintētiskiem materiāliem vai piedevām. Vīraks ir izgatavots no augiem un augiem, kas ir izmantoti Tibetas medicīnā gadsimtiem ilgi, īpaši reliģiskās ceremonijās un meditācijā. Runā, ka, sadedzinot šos vīrakus, no prāta tiks izslaucītas ļaunās un sliktās domas un tās pasargā patērētāju no negatīvās enerģijas. Turklāt siltā aptverošā smarža veicina tīrību un mieru.

Tibetas vīraka kociņi ir izgatavoti no noteiktas mīklas, ko ļoti ilgi mīca ar rokām un kas sastāv no ūdens un vismaz 25 dažādiem augstākās tīrības un dažāda sastāva augiem. Vēlāk šai mīklai vajadzētu atstāt maigi nožūt, lai saglabātu tās smaržu un kvalitāti.

Augi dabiski aug Himalaju kalnos un ir ļoti rūpīgi atlasīti un novākti. Tiek uzskatīts, ka šajā teritorijā augošajiem augiem piemīt spēcīga vitalitāte un dziedinošs spēks, pateicoties to tuvumam dieviem un, protams, senajai, dabiskajai videi.

Katrā iepakojumā ir 42 g vīraka, 27 gab. nūjas

Vīraka kociņa garums ir 19 cm.

Izcelsmes valsts:
Nepalas
Svars/Daudzums:
18 g
Summa:
18 vnt.
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav