Katalogs
Melns pīlinga cimds Gant Noir
Zīmols: Najel
Melns pīlinga cimds Gant Noir
  • Melns pīlinga cimds Gant Noir
  • Melns pīlinga cimds Gant Noir

Melns pīlinga cimds Gant Noir

Zīmols: Najel

Hammam, citādi pazīstams kā "Kese" masāžas cimds!

Neatņemams „Black Soap“ piederums pilnam austrumnieciskam ķermeņa skrubim.

895 €
Pieejamība: 9 Gab.
Produkta kods: PI222410

Pīlinga cimds, zināms arī kā „Kessa“ vai „Hammam“ cimds. Neatņemams „Black Soap“ piederums pilnam austrumnieciskam ķermeņa skrubim.

Pirms jebkuras ķermeņa kopšanas procedūras ieteicams veikt ķermeņa skrubēšanu, jo nolobītā āda kļūst maiga un vieglāk uzsūc eļļas, ekstraktus un citas ādas kopšanas līdzekļos esošās uzturvielas.

Šis Hammam jeb "Kese" cimds ir paredzēts ķermeņa skrubēšanai, atmirušo ādas šūnu noņemšanai, mikrocirkulācijas uzlabošanai.

Spēcīgas, izturīgas struktūras, kas cieši pieguļ plaukstai, lai nodrošinātu optimālu ādas nolobīšanu.

Tā ir dziļa ādas attīrīšana, kas aizsprosto poras, noņemot zvīņaino ādas slāni. Vienlaikus mīkstina un atjauno ādu, uzlabo asinsriti, piešķir tai elastību un gludumu.

Pēc šādas skrubēšanas procedūras poras kļūst viegli pieejamas, āda atdzīvojas, nostiepjas, kļūst svaiga un starojoša.

Ieteicama. Atmirušo ādas fragmentu noņemšana uzlabo ādas kopšanas līdzekļos esošo vielu uzsūkšanos un padara ādu lutinātāku; āda ir labāk sagatavota sauļošanai; pašiedeguma krēms tiek uzklāts vienmērīgāk; aizsargā pret matu ieaugšanu ādā.

Pirms depilācijas vēlams ādu noskrubēt (pīlings), lai noņemtu atmirušās ādas šūnas, atvieglotu nevēlamo matiņu noņemšanu un novērstu matu ieaugšanu. Šis cimds tam ir lieliski piemērots.

Vēl viens svarīgs moments ir veikt otrreizēju ādas "skrubēšanu" (pietiekami stipru un raupju), kad kādu laiku pēc depilācijas sāk ataugt noplūktie matiņi. Tas neļauj matiem ieaugt ādā.

Lietošana. Cimdu var lietot katru dienu (ja neizmantojat papildu skrubjus) vai reizi nedēļā (kopā ar papildu pīlinga līdzekļiem), vairāk pievēršot uzmanību problemātiskajām zonām, kā arī tām, kurās ir ieauguši matiņi.

Ja vēlaties izmantot intensīvāku skrubi, izmantojiet nevis ziepes, bet gan skrubi, piemēram, kafijas biezumus, dažādus ādas skrubjus.

Ierīvējiet ādu ar mazgāšanas līdzekli vai melnām Aleppo ziepēm, sāls vai cukura pīlingu, ar šo cimdu noberzējiet ādu ar apļveida kustībām. Uzklājiet uz ādas melnās ziepes un stipri berzējiet ar melnu pīlinga cimdu. Tas noņems atmirušo ādu un netīrumus. Turklāt tas stimulē asinsriti un palīdz uzlabot veselīgu ādas toni.

Labākam rezultātam to ieteicams darīt pēc peldēšanās vannā, dušā, saunā, t.i. kad āda ir silta un ādas poras ir atvērtas. Uzklājiet dabīgu nerafinētu eļļu uz tīras un sausas (vēl labāk mitras) ādas.

Pēc pienācīgas pilnīgas procedūras ietekme uz asinsriti, limfas plūsmu un celulīta profilaksi ir īpaši jūtama.

Cimdu var un vajag regulāri mazgāt ar rokām.

Izmērs: 20 cm x 15 cm.

Ražots: Turcijā

Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums