Katalogs
Atsvaidzinošs tonizējošs sejas losjons Hello Daktyl, Orientana, 100ml
Zīmols: Orientana
Vegāns Vegāns
Atsvaidzinošs tonizējošs sejas losjons Hello Daktyl, Orientana, 100ml
  • Atsvaidzinošs tonizējošs sejas losjons Hello Daktyl, Orientana, 100ml
  • Atsvaidzinošs tonizējošs sejas losjons Hello Daktyl, Orientana, 100ml
  • Atsvaidzinošs tonizējošs sejas losjons Hello Daktyl, Orientana, 100ml
  • Atsvaidzinošs tonizējošs sejas losjons Hello Daktyl, Orientana, 100ml
  • Atsvaidzinošs tonizējošs sejas losjons Hello Daktyl, Orientana, 100ml

Atsvaidzinošs tonizējošs sejas losjons Hello Daktyl, Orientana, 100ml

Zīmols: Orientana
Vegāns Vegāns

Patīkams, viegls kā piens, emulsijas konsistences sejas losjons. Lieliski tonizē un mitrina ādu, atjaunojot tās dabisko pH.

Antioksidants, nomierinošs un atsvaidzinošs. Stimulē ādas reģenerāciju, padarot to stingru un elastīgu, bet maigu un zīdainu uz tausti.

Dabiskas augu izcelsmes sastāvdaļas apņem ādu, sniedzot tai komforta sajūtu.

1995 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 5904533310320

Patīkams, viegls kā piens, emulsijas konsistences sejas losjons. Lieliski tonizē un mitrina ādu, atjaunojot tās dabisko pH, ar antioksidantu, nomierinošu un atsvaidzinošu iedarbību. Stimulē ādas reģenerāciju, padarot to stingru un elastīgu, bet maigu un zīdainu uz tausti. Dabiskas augu izcelsmes sastāvdaļas apņem ādu, sniedzot tai komforta sajūtu.

* Vegānu kosmētika

* 98,4 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu

* Piemērots visiem ādas tipiem un vecumiem

* Nodrošina tūlītēju, ilgstošu mitrināšanu un uzlabotu ādas stāvokli

Aktīvās sastāvdaļas: dateļu ekstrakts, violeto rīsu ekstrakts, japāņu ķiršu ziedu ekstrakts, baltās tējas hidrolats, glikoonolaktons, hialuronskābe un alantoīns

Produkta īpašības:

Āda ir atjaunota, svaiga, elastīga un starojoša.

Aromāts: augļu un zieduaromāts.

Tekstūra: viegla kā piens, emulsijas tekstūra.

Dateļu augļu ekstrakts baro, mitrina un nomierina ādu. Tam piemīt arī ilgstoša pretnovecošanās iedarbība.

Purpursarkano rīsu ekstraktam ir antioksidanta iedarbība, tas baro ādu un palīdz atjaunot tās dabisko mirdzumu. Tas atstāj uz ādas maigu pūdera-satīna tekstūru.

Japānas ķiršu ziedu ekstraktam piemīt antioksidanta īpašības, tas nomierina kairinājumu, veicina ādas reģenerāciju un samazina ādas apsārtumu.

Baltās tējas hidrolats izlīdzina ādas toni un piešķir tai mirdzumu. Tā aizsargā pret priekšlaicīgu novecošanos, cīnās pret brīvajiem radikāļiem, stimulē ādas mikrocirkulāciju un stiprina ādas dabiskos aizsargmehānismus. Tai piemīt arī nomierinoša un aizsargājoša iedarbība.

Lietošanas instrukcija. No rīta un/vai vakarā dažus pilienus iepiliniet plaukstā, uzklājiet uz sejas, kakla un dekoltē zonas un viegli iemasējiet vai iepulciniet, izvairoties no acu zonas. Lietojiet pēc seruma vai krēma.

Sastāvs (INCI): Aqua*, Propanediol*, Glycerin*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Isoamyl Laurate*, Gluconolactone*, Allantoin, Hydrolyzed Rice Protein*, Hyaluronic Acid*, Sodium Hyaluronate*, Tocopherol*, Prunus Yedoensis Flower Extract*, Phoenix Dactylifera Fruit Extract*, Oryza Sativa Extract*, Camellia Sinensis Leaf Water*, Hydrolyzed Glycosaminoglycans*, Oryza Sativa Bran Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cetearyl Alcohol*, Lauryl Glucoside*, Polyglyceryl-6 Laurate*, Distarch Phosphate*, Sodium Stearoyl Glutamate*, Cellulose*, Acacia Senegal Gum*, Myristyl Glucoside*, Xanthan Gum*, Cellulose Gum*, Tetrasodium Glutamate Diacetate*, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid*, Sodium Hydroxide, Parfum.

* dabiskas izcelsmes sastāvdaļas

-----------------------------------------------------------

Par Orientana kosmētiku

ORIENTANA piedāvā dabīgu kosmētiku, kas nesatur parabēnus, naftas atvasinājumus (piemēram, parafīnu), minerāleļļu, petrolatumu, silikonus, SLS/SLES, mākslīgās krāsvielas un smaržvielas. Mēs stingri kontrolējam sastāvdaļas.

Orientana kosmētika un tās sastāvdaļas nekad nav testētas uz dzīvniekiem. Kosmētikas sastāvā nav izejvielu, kas ņemtas no dzīvniekiem, kuri tiem nodarīts kaitējums, vai no mirušu dzīvnieku ķermeņiem, piemēram, dzīvnieku taukiem. Tiek izmantotas dzīvnieku izcelsmes izejvielas, bet tikai tādas izejvielas kā bišu vasks, kazas piens un gliemežu izdalījumi, kas iegūtas, nenodarot kaitējumu dzīvniekiem.

Kosmētika ir dermatoloģiski pārbaudīta un reģistrēta ES paziņošanas sistēmā CPNP.

Ar ko ORIENTANA atšķiras? Tā izmanto tikai dabiskus, neapstrādātus augu ekstraktus: auksti spiestas augu eļļas, augu sviestus, svaigus augu ekstraktus. Kosmētika, kas ražota no šīm izejvielām, nezaudē savu vērtīgo vērtību. Rezultātā ORIENTANA kosmētika atjauno ādas dabiskās funkcijas, stimulējot tās vielmaiņu un atjaunošanos. Šī kosmētika nekaitina un nekaitina ādu. Ja iespējams, daži produkti ir izgatavoti ar rokām. Visu produktu pamatā ir pārbaudītas receptes un tradicionālā Āzijas zinātne.

Orientana kosmētikas iepakojums ir vienkāršs - bioloģiski noārdāms vai pārstrādājams un tādējādi videi draudzīgs. Turklāt tiek darīts viss, lai izvairītos no dubultā iepakošanas. Produkti ir domāti ne tikai tiem, kas vēlas rūpēties par savu skaistumu un veselību, bet arī visiem cilvēkiem, kuri vēlas dzīvot saskaņā ar dabu.

Ādas tips:
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Lenkija
Ražošanas valsts:
Lenkija
Summa:
100 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav