Katalogs
Elastīga šungīta rokassprādze Shungite, 6 mm
Elastinga šungito apyrankė Shungite, 0.6cm
  • Elastinga šungito apyrankė Shungite, 0.6cm

Elastīga šungīta rokassprādze Shungite, 6 mm

Šungīts, kas kopš seniem laikiem bija pazīstams ar savām maģiskajām īpašībām, tagad kļūst arvien populārāks. Šī minerāla unikālās īpašības ir kļuvušas zinātniski pamatotas.

Pastāv hipotēze, ka šungīts savas maģiskās īpašības ir mantojis ne tikai sev. Šīs teorijas piekritēji paļaujas uz šī minerāla ārpuszemes izcelsmi, it kā tas būtu radies kosmosā, Zemei saduroties ar vecāko planētu Fetonu. Tiek uzskatīts, ka šī planēta pastāv saules gaismā starp Marsu un Jupiteru.

Tiek uzskatīts, ka šungīts palīdz cilvēkam atrast iekšējo harmoniju, normalizē miegu un neitralizē negatīvo enerģiju birojā vai mājās.

Palīdz ar zemes gariem un elementiem. *

Dod jums spēku īstenot jebkādus plānus un idejas. *

Nes panākumus mīlestībā. *

Šungīta talismani bumbiņas formā ir miera un saticības garants ģimenē, un "kuba" forma nes veiksmi biznesā un lietās. Bet "piramīdas formas" ir visspēcīgākā no negatīvajām enerģijām. *

Šungīts ir unikāla viela, kuras visas īpašības vēl nav rūpīgi izpētītas. Bet ir labi zināms, ka šis brīnišķīgais akmens pilnībā attaisno mūsu senču doto nosaukumu "dievu dāvana".

* - šiem apgalvojumiem nav zinātniska pamata

1695 €
Pieejamība: 6 Gab.
Produkta kods: PI12539

Šungīts ir melns akmens, vairāk nekā 2 miljardus gadu vecs, kas atgādina ogles. Tas ir unikāls dabisks atvasinājums, starpposms starp amorfo oglekli un grafītu. Šungīts parasti ir akmens, kas sastāv galvenokārt no smalki sadalīta sfēriska oglekļa kristāliskajā fāzē (98%) un īpaša oglekļa – fullēna. Šungītam piemīt adsorbcijas aktivitāte (spēja absorbēt vielas no apkārtējās vides), baktericīda iedarbība, augstas adhēzijas īpašības (spēja sazināties ar jebkādām vielām), radiofrekvenču ekranēšanas īpašības. To izmanto, lai aizsargātu pret elektrisko starojumu datoru tuvumā.

Šungītu medicīnā izmanto kopš 18. gadsimta sākuma. Pēteris Lielais Karēlijā nodibināja pirmo spa Krievijā, lai izmantotu ūdens attīrīšanas īpašības, ko viņš pats piedzīvoja. Viņš arī mudināja to izmantot attīrīta ūdens piegādei Krievijas armijai.

Oļu diametrs: 0,6 cm

Rokassprādzes diametrs: apmēram 8 cm

Ražošanas valsts:
Kinija
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums