Katalogs
Ajūrvēdas mutes skalošanas eļļa, Eliah Sahil, 100ml
Zīmols: Eliah Sahil
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
  • Jaunums
Ajūrvēdas mutes skalošanas eļļa, Eliah Sahil, 100ml
  • Ajūrvēdas mutes skalošanas eļļa, Eliah Sahil, 100ml

Ajūrvēdas mutes skalošanas eļļa, Eliah Sahil, 100ml

Zīmols: Eliah Sahil
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Eliah Sahil "Ajūrvēdas" mutes dobuma attīrīšanas eļļa ir aukstā spiedumā spiesta augu eļļa, kas attīra zobus, mutes dobumu un rīkles zonu no fiziskiem piemaisījumiem.

Tā dabiski atjauno mutes dobuma floru un tādējādi veicina organisma veselību.

1195 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: PI13092

Eliah Sahil "Ajūrvēdas" mutes dobuma attīrīšanas eļļa ir aukstā spiedumā spiesta augu eļļa, kas attīra zobus, mutes dobumu un rīkles zonu no fiziskiem piemaisījumiem. Tā dabiski atjauno mutes dobuma floru un tādējādi veicina organisma veselību.

Lietošanas instrukcija. izskalojiet muti ar 1 tējkaroti eļļas 2 - 20 minūtes, pēc tam izspļaujiet. Izskalojiet muti ar siltu ūdeni un tīriet zobus kā parasti. Saskaņā ar ajūrvēdas tradīcijām eļļa jāizskalo tukšā dūšā uzreiz pēc celšanās no rīta.

Kas ir eļļas skalošana?

Eļļas mutes skalošana ir sena ajūrvēdas veselības aprūpes metode, kas paredzēta organisma detoksikācijai un mutes un rīkles zonas attīrīšanai. Ajūrvēdā eļļas skalošana ir ikdienas mutes dobuma kopšanas procedūra, kas rada veselīgu baktēriju līdzsvaru mutē un kaklā. Tā samazina aplikumu, balina zobus, atsvaidzina elpu un detoksikē visu organismu.



Sastāvs (INCI): Sapindus Mukorossi sēklu eļļa* (pašu ražota ziepju riekstu sēklu eļļa), * no bioloģiski sertificētām saimniecībām

Ražots Austrijā

-

Eliah Sahil
Eliah Sahil ------ - dabīgs - sertificēts bioloģisks - vegāns Kad cilvēks ir harmonijā ar sevi, viņš ir harmonijā arī ar dabu, un tāpēc viņam ir iespēja pozitīvi mainīt pasauli. ražo produktus, kas atspoguļo dabas tīrību. Visi produkti ir izgatavoti no augstas kvalitātes garšaugiem, augu un ziedu esencēm un minerālvielām. Bioloģiskās izejvielas galvenokārt tiek iegūtas no maziem lauksaimniekiem Indijā un Āfrikā. Elijah Sahil augstu vērtē visu dzīvo būtņu dzīvību, tāpēc neizmanto dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas un neveic izmēģinājumus ar dzīvniekiem.


Eliah Sahil Zero Waste kosmētika * Zero Waste izmanto celulozes etiķetes, kas izgatavotas no inovatīva akmens pulvera un drukas krāsas bez minerāleļļām, šķīdinātājiem un piedevām. Šīm etiķetēm ražošanas laikā nepieciešams līdz pat 80 % mazāk ūdens. Un pats labākais: lai ražotu šo papīru, nav jācērt koki. Alumīnija iepakojums un stikla pudeles ir 100% pārstrādājamas. Tajos izmanto tikai bioplastmasu, kas ražota no atjaunojamiem cukurniedrēm, un neizmanto parasto plastmasu.

Eliah Sahil






Eliah Sahilprodukti ir: * vegāni * 100 % dabīgas izejvielas no bioloģiskās lauksaimniecības * ICADA sertificēti * sociāli un godīgi *"Veselīgas dzīvesveida balvas 2018" ieguvēji" " nav produktos:
*



Virsmaktīvās vielas, lipeklis, palmu eļļa * Parabēni, parafīns, silikoni * Ar dzīvniekiem testētas un dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas * Ķīmiskās smaržvielas un konservanti * Mikroplastmasas

Izcelsmes valsts:
Austrija
Ražošanas valsts:
Austrija
Summa:
100 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Bez pievienota cukura Bez pievienota cukura
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste
Bez laktozes Bez laktozes
695 €