Katalogs
Pandanus ziedu ūdens Kewra, TRS, 190ml
Zīmols: KTC
  • Jaunums
Pandanus ziedu ūdens Kewra, TRS, 190ml
  • Pandanus ziedu ūdens Kewra, TRS, 190ml

Pandanus ziedu ūdens Kewra, TRS, 190ml

Zīmols: KTC

Smarža: ļoti salda; hiacintes un medus augšējās notis, ne pārāk spēcīgas; tvaiks vājš, saldi ziedu, svaigs.

Kevra ūdenim (hidrolatam) ir fantastisks aromāts. To uzskata par pirmās klases afrodiziaku un tonizējošu līdzekli. Emancipējošs un atbrīvojošs no psiholoģiskām problēmām. Tas maigi atvēsina un mitrina ādu, piešķirot tai unikālu aromātu. Tā ir stimulējošs un krampjus mazinošs līdzeklis, to lieto arī galvassāpju mazināšanai. Tās antiseptiskās īpašības ir salīdzināmas ar eikalipta eļļu.

295 €
Pieejamība: 19 Gab.
Produkta kods: A-113

Pandānu ziedu ūdenim ir fantastisks aromāts. Tas tiek uzskatīts par lielisku afrodiziaku. Tas ir lielisks tonizējošs līdzeklis, palīdz mazināt nogurumu un spriedzi, galvassāpes un reimatismu (masāžas un kompreses).

Hidrolāta ražošanā izmanto tikai kevras ziedus. Tiem ir salds medus aromāts. Papildus patīkamajam aromātam augam piemīt arī veselību veicinoša iedarbība:

Ziedu ūdens palīdz atbrīvoties no sliktām domām un nomierina aizvainojumu. Daudzas sievietes hidrolatu izmanto kā smaržas. Maigās ziedu notis ir burvīgas. Kevras ēteriskā eļļa rada svaigu, bagātīgu aromātu, kas ilgi saglabājas.

Kevras ūdenim ir vairākas funkcijas. Sievietes to izmanto ne tikai kā smaržas, bet arī kā kosmētikas un pārtikas piedevu.

Smaržas. Kewra ūdens nesatur alerģiju izraisošas smaržvielas un alkoholu. Dievišķais aromāts ir ļoti noturīgs un piesaista apkārtējo uzmanību.

Kosmētika. Hidrolatu izmanto tonika vietā. Tam piemīt lieliska tonizējoša un mitrinoša iedarbība, antibakteriāla iedarbība un laba cīņa pret pūtītēm. To lieto arī kā acu losjonu. Kevrovas ūdens novērš tumšos lokus, pietūkumu un izlīdzina sīkās grumbiņas. Pievienojiet hidrolat sausajām maskām.

Pagatavošana. Ziedu ūdens kalpo kā aromātiska garšviela. To pievieno dzērieniem un saldumiem.

Ja iegādāsieties indiešu produktus, jūs būsiet pārsteigti par to efektivitāti. Kevras ūdens kļūs neaizstājams sievietes kosmētikas skapītī un virtuvē.

Lietošana:

Parfimērija. Uzklājiet ūdeni aiz ausīm.

Kosmētikai. Pēc mazgāšanas nepieciešams attīrīt sejas un dekoltē zonas ādu.

Ēdiena pagatavošanai. Bezalkoholiskajam dzērienam pievieno pilienu ūdens.

Ingredients (INCI): kewra flower, aqua.

Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav