Tamarinda pasta ir unikāla garšas mērce ar saldskābo garšu, kas piemērota Āzijas un dažādām citām uzkodām, burgeriem un sviestmaizēm. Šī mērce var būt populāra Āzijas uzkodām, piemēram, pakorai, sīpolu bhaji vai samoso, kā arī parastajām uzkodām, piemēram, čipsiem un načo.
Atklājiet arī savas sviestmaizes no jauna, pagarinot tās ar šo mērci virsū savām sastāvdaļām vai pievienojot šo mērci burgeram vai kaut kam citam, nevis izmantojot parastās mērces.
Tamarinda pasta ir mērce ar unikālu garšu ar saldskābo garšu.
Cosmoveda organiskā Tamarind pasta ir garšīga, saldskāba čatnija un garšvielu sastāvdaļa. Tamarinda pasta piešķir Indijas mērcēm gaiši brūnu krāsu un tipisku saldskābo garšu.
Tamarindus indica (Tamarind, Makham) pākšaugu mīkstums, kuru dzimtene ir Austrumāfrika un arī audzē Āzijā un Indijā, satur augu skābes, cukuru un kāliju. To parasti izmanto, lai uzturētu līdzsvarotu gremošanu. Maiga, nedaudz saldskābo garša padarījusi tamarindus par Indijas un Āzijas virtuves iekārojamu klasiku.
Saskaņā ar ājurvēdas tradīcijām tamarinda pastu izmanto, lai veicinātu Agni ("gremošanas uguni"), neizņemot Pita došu no līdzsvara, tāpat kā citus skābinātājus, piemēram, etiķi. Tamarinda pastai ir ļoti maigs un sabalansēts skābums.
Sastāvs: organiskie tamarindi (70%), ūdens (30%).
Alergēni: satur treknrakstā.
Uzturvērtība (100g): Enerģētiskā vērtība 460 kJ / 108.2 kcal, Tauki: 0,2 g (no tiem piesātinātie 0,1 g), Ogļhidrāti: 24,3 g (no tiem cukuri 11,2 g), Olbaltumvielas: 2, 3 g, Sāls: 0.
Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt istabas temperatūrā, neatverot. Pēc atvēršanas uzglabāt cieši noslēgtā traukā sausā, vēsā (ledusskapī) vietā, prom no tiešiem saules stariem. Pēc atvēršanas izlietot 3-4 nedēļu laikā.
Izcelsmes valsts: Indija
Neto saturs : 135g
Labākais pirms: apskatiet iepakojumu
Ražotājs: Cosmoveda, Vācija