Melleņu lapām ir maiga, nedaudz rūgta garša.
Melleņu lapu tēju var pagatavot, uz dažām minūtēm iemērcot lapas karstā ūdenī un garšas uzlabošanai saldinot ar medu vai citiem dabīgiem saldinātājiem.
Melleņu lapas galvenokārt tiek vērtētas to antioksidantu īpašību dēļ. Tās veicina asinsvadu un vēnu veselību, palīdz gremošanas sistēmai, aizsargā zarnu un kuņģa gļotādu un pazemina cukura līmeni asinīs.
Melleņu lapām ir maiga, nedaudz rūgta garša. Melleņu lapu tēju var pagatavot, iemērcot lapas karstā ūdenī uz dažām minūtēm un garšas uzlabošanai saldinot ar medu vai citiem dabīgiem saldinātājiem.
Ieteicamais lietošanas veids:vienu tējkaroti pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10-15 minūtēm. Dzert 1-2 reizes dienā.
Sastāvdaļas.
* Bioloģiskās lauksaimniecības produkts
Iepakojums: 25g