Katalogs
L-arginīns, NOW, 100 kapsulas
Zīmols: NOW
L-arginīns, NOW, 100 kapsulas
  • L-arginīns, NOW, 100 kapsulas

L-arginīns, NOW, 100 kapsulas

Zīmols: NOW

uztura bagātinātājs, 100 vegāniskas kapsulas.

jūtieties labāk nekā iepriekš. NOW L-arginīns ir cilvēka organismam nepieciešama viela, kas var palīdzēt ne tikai labāk izskatīties, bet arī labāk justies. L-karnitīns ir īpaši nepieciešams cilvēkiem, kuri intensīvi trenējas, jo tas var palīdzēt mazināt muskuļu sāpes.

1390 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 733739000309
Pašlaik nav noliktavā


jūtieties labāk nekā iepriekš.

NOW L-arginīns ir cilvēka organismam nepieciešama viela, kas var palīdzēt ne tikai labāk izskatīties, bet arī labāk justies. L-karnitīns ir īpaši nepieciešams cilvēkiem, kuri intensīvi trenējas, jo tas var palīdzēt mazināt muskuļu sāpes.

NOW L-arginīna priekšrocības:
* Stimulē muskuļu vielmaiņu
* Mazina sāpes
* Palīdz muskuļiem saņemt skābekli
* Ļoti viegli lietojams
* Piemērots veģetāriešiem un vegāniem

Kvalitātes sertifikāts: GMP (Good Manufacturing Processes) sertifikāts nodrošina, ka ir pārbaudīti visi NOW ražošanas procesa aspekti, tostarp visas laboratorijas/pārbaudes metodes (stabilitātei, iedarbībai un produkta attīstībai). Iepakots ASV, ģimenes dibinātā un vadītā uzņēmumā kopš 1968. gada.

Iepakojums: 100 vegāniskas kapsulas

Porcijas lielums: 2 vegāniskas kapsulas

Porcijā: L-arginīns (brīvā formā) 1 g (1000 mg)

Citas sastāvdaļas: hipromeloze (celulozes kapsula), stearīnskābe (augu izcelsmes) un silīcija dioksīds. Nesatur kviešus, lipekli, soju, piena produktus, olas, zivis, čaulgliemjus un riekstus.

Ieteicamā lietošana: Lietojiet pa 2 kapsulām divas reizes dienā. Lai veicinātu uzsūkšanos, starp ēdienreizēm vai pirms gulētiešanas izdzeriet vismaz 240 ml ūdens vai sulas.

Brīdinājumi:
Lietojiet šo produktu ar vismaz 240 ml ūdens vai sulas dienā. Tikai pieaugušajiem. Nav piemērots grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti. Konsultējieties ar ārstu, ja lietojat medikamentus (īpaši antihipertensīvus, antikoagulantus un pretdiabēta līdzekļus), ja Jums ir veselības traucējumi (īpaši astma vai nieru slimības) vai ja plānojat veikt operāciju. No šī produkta lietošanas jāizvairās personām ar glaukomu vai herpes simplex, ja vien ārsts nav norādījis citādi. Nelietojiet, ja Jums ir bijis miokarda infarkts vai diagnosticēta koronāro artēriju slimība. Sargāt no bērniem. Uzglabāt sausā, vēsā vietā.

uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Uztura bagātinātājs nevar aizstāt veselīgu un sabalansētu uzturu. Nepārsniedziet ieteicamo devu. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz +25°C. Sargāt no tiešiem saules stariem.

Ieteicams
Raumenims
Izcelsmes valsts:
JAV
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda