Katalogs
Daudzfunkcionāls kaļķakmens noņemšanas līdzeklis, Planet Pure, 510ml
Zīmols: Planet Pure
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
  • Jaunums
Universāls iekārtu un virsmu atkaļķotājs
  • Universāls iekārtu un virsmu atkaļķotājs
  • Universāls iekārtu un virsmu atkaļķotājs

Daudzfunkcionāls kaļķakmens noņemšanas līdzeklis, Planet Pure, 510ml

Zīmols: Planet Pure
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Videi draudzīgs universāls atkaļķotājs.

No dabīgām, bioloģiski noārdāmām sastāvdaļām izgatavotais atkaļķotājs ir drošs un videi draudzīgs veids, kā uzturēt jūsu ierīces un aprīkojumu nevainojamā darba kārtībā un labākajā izskatā. Koncentrētā formula ir viegli lietojama un efektīvi noņem pat lielus nosēdumus, tāpēc tā ir ideāli piemērota gan lielām, gan mazām mājsaimniecībām. Neatkarīgi no tā, vai jūs saskaraties ar cietā ūdens traipiem, smagiem minerālu nosēdumiem vai vienkārši vēlaties, lai jūsu ierīces un aprīkojums izskatītos un darbotos pēc iespējas labāk, šis videi draudzīgais atkaļķotājs ir lieliska izvēle.

695 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: Pi12418

Videi draudzīgs daudzfunkcionāls atkaļķotājs, kas izgatavots no dabīgām, bioloģiski noārdāmām sastāvdaļām. Atkaļķošana ir drošs un videi draudzīgs veids, kā nodrošināt, lai jūsu ierīces un aprīkojums darbotos nevainojami un izskatītos pēc iespējas labāk. Koncentrētā formula ir viegli lietojama un efektīvi noņem pat lielus nosēdumus, tāpēc tā ir ideāli piemērota gan lielām, gan mazām mājsaimniecībām. Neatkarīgi no tā, vai jūs saskaraties ar cietā ūdens traipiem, smagiem minerālu nosēdumiem vai vienkārši vēlaties, lai jūsu ierīces un aprīkojums izskatītos un darbotos pēc iespējas labāk, šis videi draudzīgais atkaļķotājs ir lieliska izvēle.

* 100 % dabīgas sastāvdaļas.

* Viegli un pilnībā bioloģiski noārdāms.

Iepakojums: pudele (PET), vāciņš (PP) un etiķete (PE) izgatavoti no pārstrādātas plastmasas. Plaši pārstrādājama.

Ieteikums lietošanai:

Lai atvērtu vāciņu, vienlaicīgi nospiediet uz leju un atskrūvējiet.

Tējkanna: piepildiet tējkannu līdz pusei ar ūdeni, uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai un pievienojiet 100 ml atkaļķošanas līdzekļa. Atstājiet uz 5 minūtēm. Iztukšojiet un vairākas reizes labi izskalojiet.

Kafijas automāts: 75-150 ml atkaļķošanas līdzekļa sajauc ar 1/2 litra ūdens un ielej traukā. Palaidiet kaļķakmens noņemšanas programmu vai ļaujiet šķīdumam izplūst caur kafijas automātu. noskalojiet 2 reizes ar tīru ūdeni.

Piezīme: Nav piemērots alumīnijam, marmoram, emaljai un skābēm jutīgām virsmām.

Sastāvs (INCI ): Aqua; Lactic Acid; Alkylpolyglucoside.

Izcelsmes valsts:
Austrija
Ražošanas valsts:
Austrija
Summa:
500 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav