Katalogs
Sejas maska jauktai un taukainai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Sejas maska jauktai un taukainai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Sejas maska jauktai un taukainai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Sejas maska jauktai un taukainai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Sejas maska jauktai un taukainai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Krēmīga pretnovecošanās sejas maska ar maigu tekstūru, kas ir patīkama uzklāšanai. Sastāvā ir attīrošas, eļļu absorbējošas, antioksidējošas un pretnovecošanās sastāvdaļas.

Attīra jauktu taukainu ādu, neizžāvējot to. Ar ajūrvēdas aktīvajām vielām - kurkumu, tripalmu, nīmu un sandalkoku - tonizētai un atsvaidzinātai ādai.

1695 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: RSYN-016

AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

"Holud Line ProAge sejas maska kombinētai un taukainai ādai ir krēmīga sejas maska ar maigu tekstūru un patīkamu uzklāšanu.

Tā satur attīrošu, taukus absorbējošu, antioksidantu un pretnovecošanās aktīvo sastāvdaļu maisījumu.

ProAge sejas maska kombinētai, taukainai un taukainai ādai ir ideāli piemērota kombinētas, taukainas ādas attīrīšanai, neizžāvējot to un piešķirot tai svaiguma, mitruma un tonusa sajūtu.

Zaļā māla un bentonīta māla (remineralizējoša iedarbība), rīsu cietes (nomierinoša iedarbība) un cinka oksīda (antiseptiska un nomierinoša iedarbība) sinerģija attīra un absorbē taukus, neizžāvējot, vienlaikus saudzējot jutīgās zonas.

Neemam, tējas kokam, salvijām, rozmarīnam un dadzim ir attīroša un sebumu regulējoša iedarbība. Azelaīnskābe, kas ir antibakteriāla, pretiekaisuma un antioksidanta viela, ir norādīta arī aknes ārstēšanai.

Hialuronskābe, mitrinošs un pretnovecošanās līdzeklis, palīdz uzturēt ādu mitrinātu un atsvaidzinātu. Vieglas argana un jojobas eļļas piešķir maigumu, bet bisabolols un sandalkoks palīdz nomierināt apsārtumu.

Ājurvēdas aktīvās vielas kurkuma (pretiekaisuma un attīroša iedarbība), trifala (antioksidants un tonizējoša iedarbība), nīms (attīroša un antibakteriāla iedarbība) un sandalkoks (pretiekaisuma, antibakteriāla un antioksidanta iedarbība) ir sabiedrotie tonizētas un atsvaidzinātas ādas veidošanā.

"Holud" līnijas, kurai pieder šī sejas maska, iedvesmas avots ir sena ceremonija. Izlasiet tās stāstu mūsu blogā.

Piezīme: transportēšanas laikā krēma saturs var nobīdīties uz sāniem, radot "caurumu". Neuztraucieties, produkta netrūkst! Tas ir normāli, jo alumīnija burciņā var ievietot līdz 70 ml, bet krēma tilpums ir 60 ml, tāpēc saturs nesasniedz burciņas malu, kas transportēšanas laikā var izraisīt krēma pārvietošanos uz sāniem.

Tekstūra un lietošana

Krēmveida tekstūra viegli klājas uz sejas un lietošanas laikā neizžūst. Pēc noskalošanas āda ir attīrīta, tonizēta, labi mitrināta un nav apgrūtināta, bez sausas vai "sasprēgājušas ādas" sajūtas.

"Holud ProAge" sejas masku jauktai un taukainai ādai var iekļaut īpašā sejas kopšanas procedūrā un izmantot vairākkārtējai maskēšanai, t. i., dažādas maskas var uzklāt uz dažādām sejas zonām, piem:

* sejas masku kombinētai un taukainai ādai T zonā (pieres, deguna, zoda);

* sejas maska sausai jutīgai ādai jutīgajā vaigu zonā.

Ājurvēdas izcelsme

Kurkumai, ko ajūrvēda uzskata par rasajanu (atjaunojošu augu), piemīt daudzas ādas īpašības: antibakteriālas, pretmikrobu, antioksidantu un pretiekaisuma īpašības. To lieto jutīgas ādas, apsārtuma, nieze un netīras ādas gadījumā.

Attīrošas, detoksikējošas, attīrošas un aizsargājošas īpašības.

Triphala ir sena daudzziedu ārstniecības viela, kas sastāv no 3 rasajanas augļiem: Amalaki, Bibhitaki, Haritaki. Bagāts ar dabīgiem antioksidantiem, tas darbojas kā ilgmūžību veicinošs līdzeklis un spēj atjaunot trīs organismu regulējošo došu līdzsvaru.

Ādai piemīt spēcīga tonizējoša iedarbība.

Neems ir augs ar labi zināmām attīrošām, regulējošām, antibakteriālām un pretsēnīšu īpašībām.

Tas ir ļoti piemērots taukainai un netīrai ādai, jo regulē sebuma veidošanos un cīnās ar baktērijām, kas izraisa pinnes. Tam piemīt arī antioksidantas, pretiekaisuma un ārstnieciskas īpašības.

Rožu ūdens ir piemērota sastāvdaļa visiem ādas tipiem. Ar antioksidantiem bagātais rožūdens ir ideāli piemērots nobriedušai ādai, jo tam piemīt atjaunojoša un tonizējoša iedarbība. Tas palīdz nomierināt jutīgas un sausas ādas apsārtumu. Pateicoties antibakteriālajām un pretiekaisuma īpašībām, tas ir piemērots arī taukainai vai netīrai ādai.

Ājurvēdā tas ir īpaši piemērots ar Pitta došu saistītu problēmu (apsārtumu, iekaisušas un jutīgas ādas) mazināšanai.

Sandalkoks ajūrvēdā ir rasajana (atjaunojošs) augs.

Tam piemīt pretnovecošanās, nomierinošas un atsvaidzinošas īpašības. Tas uzlabo sejas krāsu un ādas mirdzumu. Bagāts ar antioksidantiem, tas ir ideāls sabiedrotais nobriedušai ādai, bet ir piemērots visiem ādas tipiem, jo tam piemīt pretiekaisuma īpašības jutīgas ādas apsārtuma gadījumā, antibakteriālas, antiseptiskas un savelkošas īpašības taukainai un netīrai ādai un mīkstinošas īpašības sausai ādai.

Lietošanas ieteikumi:

Uzklājiet vienmērīgu līdzekļa kārtu uz tīras ādas, izvairoties no acu un lūpu zonas (gļotādas). Atstājiet uz ādas uz 15 minūtēm. Labi noskalojiet. Veiciet parastās Rasayana sejas kopšanas procedūras.

Ļoti karstā un sausā laikā varat uzturēt maskas mitrināšanu lietošanas laikā, apsmidzinot seju ar izvēlēto ProAge Ajūrvēdas ūdeni starp Dhatri (nomierinošs) un Tulasi (attīrošs).

Lai pastiprinātu Holud maskas iedarbību, pirms maskas lietošanas apsmidziniet seju ar ProAge Ajurvēdas attīrošo Tulasi ūdeni.

Sastāvs (INCI): Aqua, Propanediol, Bentonite, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Rosmarinus Officinalis Leaf Water*, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Caprylic/Capric Triglyceride, Solum Fullonum, Glycerin, Polyglycerin-6, Zinc Oxide, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Azelaic Acid, Arctium Lappa Root Extract*, Oryza Sativa Powder*, Sodium Hyaluronate, Curcuma Longa Rhizome Extract, Melia Azadirachta Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Bisabolol, Santalum Album Wood Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Glycine, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Citric Acid, Lactic Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Undecyl Alcohol, Phenethyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal.

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Ādas tips:
Probleminei odai
Riebiai, spuoguotai odai
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
60 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda