Katalogs
Triphala atjaunojošs šampūns, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Triphala atjaunojošs šampūns, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Triphala atjaunojošs šampūns, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Triphala atjaunojošs šampūns, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Atjaunojošs šampūns ar maigām virsmaktīvajām vielām un attīrošām aktīvajām sastāvdaļām. Bagātināts ar antioksidantiem un stiprinošiem ajūrvēdas ekstraktiem un ēteriskajām eļļām, kas stimulē mikrocirkulāciju, padarot matus stiprākus un izturīgākus.

Ideāli piemērots īpaši vājiem matiem ar noslieci lūst, bet piemērots visiem matu tipiem.

1795 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: RSYN-012

AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

Atjaunojošs šampūns ar maigām virsmaktīvajām vielām, kas maigi attīra ādu, pateicoties salvijas un nātres iedarbībai.

Bagātināts ar antioksidantiem un stiprinošiem ājurvēdas ekstraktiem no amlas, brahmi, tripalas, asiatiskās centellas un sandalkoka.

Kofeīns stimulē mikrocirkulāciju un palīdz cīnīties pret matu izkrišanu, mijiedarbojoties ar Ylang Ylang un lavandas ēteriskajām eļļām.

Alveja palīdz saglabāt mitrināšanu.

Ideāli piemērots visiem matu tipiem, īpaši trausliem un ar noslieci uz matu izkrišanu.

"Triphalā" ir senais ajūrvēdas augu izcelsmes līdzeklis, kas sastāv no 3 Rasāyana augļiem (Amalaki, Haritaki, Bibhitaki). Tas veicina ilgmūžību un spēj atjaunot trīs organismu regulējošo došu līdzsvaru. Tam ir izteikta antioksidanta un tonizējoša iedarbība.

Amla ir labākais rasajanas augs. Ājurvēda atzīst daudzās šī augļa īpašības, tostarp tā kosmētiskās īpašības. Tā stiprina un atdzīvina matus, novērš matu izkrišanu un veicina augšanu. Tā piešķir matiem apjomu, padarot tos biezākus un spīdīgākus. Tas cīnās pret priekšlaicīgu matu izkrišanu (novērš sirmošanu).

Brahmi, vēl vienam rasajānas augam, ir svarīga tonizējoša iedarbība. Tas stimulē matu augšanu, novērš matu izkrišanu un cīnās pret priekšlaicīgu sirmošanu. Tas sabiezina matu stiebru un novērš lūšanu un matu galu šķelšanos.

Sandalkoks ir vērtīga koksne, kas ajūrvēdā atzīta par atsvaidzinošu un nomierinošu. Tā ir pretiekaisuma līdzeklis, mazina niezi un kairinājumu. Tai piemīt savelkoša un tonizējoša iedarbība.

Triphala, amla, brahmi un sandalkoks ir bagāti ar dabīgiem antioksidantiem un veicina ilgu matu mūžu!

LIETOŠANAS PAŅĒMIENI:

Uzklājiet nelielu daudzumu uz galvas ādas un iemasējiet. Lai sasniegtu labākos rezultātus, atstājiet uz dažām minūtēm. Nelietojiet masāžu matos, kas pēc skalošanas tiks izskaloti ar putu atliekām. Labi izskalojiet. Uzklājiet kondicionieri vai Rasayana stiprinošo kondicioniera masku 2 in 1.

Trausliem, šķelmojošiem, vājiem un lūstošiem matiem ļoti ieteicams lietot Triphala atjaunojošo šampūnu kopā ar Triphala stiprinošo losjonu un Vayas stiprinošo pirmsšampūnu pieniņu.

Sastāvs (INCI): Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Coco-Glucoside, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Cocamidopropyl Betaine, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract, Bacopa Monnieri Extract, Centella Asiatica Extract, Urtica Dioica Leaf Extract*, Caffeine, Hydrolyzed Wheat Protein, Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Hybrida Oil*, Santalum Album Wood Oil, Glyceryl Oleate, Glycerin, Maltodextrin, Sodium Phytate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potasium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Linalool.

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
395 €
Pašlaik mums nav