Katalogs
Smaganu kopšanas eļļa Ayurdent®, Maharishi Ayurveda, 50 ml
Smaganu kopšanas eļļa Ayurdent, Maharishi Ayurveda, 50 ml
  • Smaganu kopšanas eļļa Ayurdent, Maharishi Ayurveda, 50 ml

Smaganu kopšanas eļļa Ayurdent®, Maharishi Ayurveda, 50 ml

Darbojas pret bioplēvi* un aplikumu. Ramina smaganas. Aizsargā pret smaganu iekaisumu un sliktu elpu.

Nesatur alkoholu, konservantus vai sintētiskas sastāvdaļas. 100% dabīgs.

* Bioplēves ir mikroskopiskas plēves, ko veido baktērijas, kas var izraisīt aplikuma veidošanos un dažādas smaganu problēmas.

1395 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 10424
Pašlaik nav noliktavā


Klasiskajos ājurvēdas tekstos aprakstīta tūkstošgadu augu eļļas izmantošana mutes dobuma kopšanai un uzturēšanai. Ir labi zināms, ka aplikums bieži ir galvenais smaganu un periodonta slimību cēlonis.

Ayurdent® gumijas eļļu ir izstrādājuši slaveni Maharishi Ayurveda eksperti, pamatojoties uz autentiskām Ajūrvēdas receptēm, un, tāpat kā visiem Maharishi produktiem, tai ir augstākā Maharishi Ayurveda kvalitāte. Ayurdent® Gum Care Oil ir tradicionāli ražota un zinātniski pārbaudīta.

Bāzes eļļa ir augstākās kvalitātes nobriedusi sezama eļļa, organiska kvalitāte. Ekskluzīvā, autentiskā 21 vērtīga dabīgā garšauga, augļu, ziedu, sakņu, mizas, sēklu un tīrāko ēterisko eļļu sastāvs padara Ayurdent® Gum Care Oil par retu dārgumu.

* Bez alkohola

* Nesatur konservantus

* Nesatur sintētiskas sastāvdaļas

* 100% dabīgs

* Cosmos Natural sertificēts: kontrolēta dabīgā kosmētika

Saturs: 50 ml, ar aerosola dozatoru.

Sastāvdaļas (INCI): Sesamum indicum *, Acacia farnesiana Cinnamomum zeylanicum eļļa **, Mentha piperita, Woodfordia fruticosa, Mesua ferrea, Glycyrrhiza glabra, Syzygium aromaticum eļļa **, Cymplocos racemosa, Myricaperarias cardraniosm, Myricaperususs, Myricaperuss nomurist , Aquilaria agallocha, Prunus puddum, Pterocarpus santalinus, Eugenol ***, Cinnamal ***, Linalool ***.

* no kontrolētas bioloģiskās lauksaimniecības

** īsta ēteriskā eļļa

*** no īstām ēteriskajām eļļām

Lietošana: Ayurdent® smaganu kopšanas eļļu var izsmidzināt tieši uz smaganām. Ir iespējams arī izsmidzināt uz pirkstiem un pēc tam maigi masēt smaganas abās zobu rindās 2-3 minūtes. Pēc tam izspļauj un izskalo muti ar remdenu ūdeni. Darbojas pret bioplēvi un aplikumu. Ramina smaganas. Aizsargā pret smaganu iekaisumu un sliktu elpu.

Ražotājs: Maharishi Ayurveda Europe BV, Herkenbosch, Nīderlande

Ražošanas valsts:
Nyderlandai
Summa:
50 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
595 €