Katalogs
Zobu pasta Meswak, Dabur
Zīmols: Dabur
Zobu pasta Meswak, Dabur
  • Zobu pasta Meswak, Dabur
  • Dantų pasta MESWAK, Dabur, 100ml

Zobu pasta Meswak, Dabur

Zīmols: Dabur

"Meswak" zobu pasta ir izgatavota no dabīgām augu sastāvdaļām.

Regulāra zobu pastas lietošana palīdz saglabāt un atjaunot zobu dabīgo baltumu

Bez fluora.

Bez dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļām.

Piemērots veģetāriešiem.

395 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods:
Daudzums
Pašlaik nav noliktavā


PAR PRODUKTU
Ajūrvēdas zobu pasta "Meswak" no "Dabur" ir paredzēta zobu tīrīšanai un smaganu masāžai. Zobu pastas savelkošās un baktericīdās īpašības aizsargā smaganas un novērš kariesu un citas zobu vai smaganu slimības, radot patīkamu aromātu mutes dobumā, atstājot saldu anīsa pēcgaršu.

NODERĪGAS ĪPAŠĪBAS
Salvadora persica ekstrakts ir ķīmiski līdzīgs antibakteriāliem un pretkariesa līdzekļiem, piemēram, triklozānam un hlorheksidīnam. Turklāt "Meswak" satur C vitamīnu, tanīnu, alkaloīdus un flavonoīdus. Tāpēc "Meswak" stiprina zobus, novērš zobu bojāšanās un tālāko attīstību, mazina zobu sāpes, kā arī atsvaidzina elpu un novērš nepatīkamu aromātu, stiprina smaganas un zobus, piešķir tiem spīdumu un baltumu. Mūsdienu pētījumi ir parādījuši, ka "Meswak" satur lielu bioloģiski aktīvo vielu daudzumu, kas labvēlīgi ietekmē visu ķermeni.

PAPILDU INFORMĀCIJA
Austrumu kultūrā, īpaši musulmaņu valstīs, joprojām ļoti populāra ir zobu tīrīšana, izmantojot īpašus mazus koku zarus. "Miswak" (vai "Mesvak" vai "Sivák"), zobu birste, kas izgatavota no Salvadoras koka zariem un saknēm, tiek plaši izmantota Salvadora persica (arābu valodā), kas aug galvenokārt Tuvajos Austrumos un Āfrikā. Kociņa galu nomizo apmēram 1 cm no smailes, sakošļā, izveidojot mīkstu šķiedru pušķi, tādu kā zobu birsti, bet otrā galā noslīpē strupo galu, lai piešķirtu baltumu un spīdumu. Arī pravietis Muhameds iestājās par tradīciju tīrīt zobus ar šādu zobu birsti — "Miswak".

Sastāvs (INCI)Calcium Carbonate, Sorbitol, Water, Flavour, Miswak Extract, Cellulose Gum, Carrageenate, Sodium Silicate, Sodium Saccharin, Foaming, Sodium Lauryl Sulphate, Non-Floridated Toothpaste.

* Piemērots veģetāriešiem.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
100 ml
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda