Katalogs
Skābju sejas skrubis ar datumiem Hello Daktyl, Orientana, 30ml
Zīmols: Orientana
Vegāns Vegāns
Skābju sejas skrubis ar datumiem Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Skābju sejas skrubis ar datumiem Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Skābju sejas skrubis ar datumiem Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Skābju sejas skrubis ar datumiem Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Skābju sejas skrubis ar datumiem Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Skābju sejas skrubis ar datumiem Hello Daktyl, Orientana, 30ml

Skābju sejas skrubis ar datumiem Hello Daktyl, Orientana, 30ml

Zīmols: Orientana
Vegāns Vegāns

Skābju gēla skrubis bez abrazīvām daļiņām.

Maigi pīlings, izlīdzina un mīkstina ādu. Kopējais AHA skābes saturs ir 18 %.

Skrubis ir bagāts ar augu ekstraktiem, kam piemīt nomierinoša un mitrinoša iedarbība. Tas samazina poru veidošanos un sniedz atjaunotas ādas sajūtu.

Unikālais α-hidroksi skābes sastāvs palīdz samazināt ādas krāsas izmaiņas un izlīdzināt ādas toni.

1995 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: 5904533310337

Skābju gēla skrubis bez abrazīvām daļiņām. Maigi pīlings, izlīdzina un mīkstina ādu. Kopējais AHA skābes saturs ir 18 %. Skrubis ir bagāts ar augu ekstraktiem, kam piemīt nomierinoša un mitrinoša iedarbība. Tas samazina poru veidošanos un sniedz atjaunotas ādas sajūtu. Unikālais α-hidroksi skābes sastāvs palīdz samazināt ādas krāsas izmaiņas un izlīdzināt ādas toni. Skrubja pH vērtība ir aptuveni 3,6.

* Vegānu kosmētika

* 90,9 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu

* Piemērots visiem ādas tipiem un vecumiem

* Efektīvi un maigi attīra atmirušās ādas šūnas un piešķir ādai mirdzumu

Aktīvās sastāvdaļas: dateļu ekstrakts, pienskābe, glikolskābe, citronskābe, ābolskābe, vīnskābe, apelsīnu, citronu, cukurniedru, cukurniedru, melleņu un cukuroto kļavu ekstrakti, ingvera saknes, vīraka sveķu un vīnogu ekstrakts.

Produkta īpašības:

Sastāvs: dziļi attīra, atdzīvina un izlīdzina ādu.

Aromāts: augļu un zieduaromāts.

Tekstūra: želejveida.

Dateļu augļu ekstrakts baro, mitrina un nomierina ādu. Tam piemīt arī ilgstoša pretnovecošanās iedarbība.

Pienskābei ir pīlinga, nomierinoša, mitrinoša un mīkstinoša iedarbība uz epidermu. Tā samazina paplašinātu poru izskatu un palīdz regulēt sebuma sekrēciju. Uzlabo ādas tekstūru un izlīdzina ādas virsmu.

Glikolskābei piemīt mazas molekulas, kas spēj efektīvi iekļūt ādas porās un atslābināt tās, lai noņemtu uzkrātos netīrumus un taukus. Tā stimulē ādas atjaunošanos un palīdz izgaismot krāsas izmaiņas.

Augu ekstraktu un pienskābes, glikolskābes, citronskābes, ābolskābes un vīnskābes kompleksi stimulē šūnu atjaunošanos un atdzīvina ādu, padarot to gludu uz tausti, redzami jaunāku un ar veselīgu mirdzumu.

Lietojiet 1-2 reizes nedēļā vai retāk pēc vajadzības. Uzklājiet vakarā uz sausas, attīrītas sejas ādas, izvairoties no acu zonas. Pēc lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas. Pēc 5-10 minūtēm rūpīgi noskalojiet līdzekli no sejas ar ūdeni. Lietojot dienas laikā, uzklājiet saules aizsargkrēmu ar augstu saules aizsargfiltru (vismaz SPF 30). Lietojot produktu, lietojiet produktus, kas atjauno un stiprina ādas hidrolipīdu barjeru. Nelietot uz iekaisušas, bojātas ādas. Ja pēc lietošanas rodas stipra dedzināšanas sajūta, nekavējoties noskalojiet ar ūdeni. Ja rodas nevēlama reakcija, pārtrauciet lietošanu vai samaziniet lietošanas biežumu.

Sastāvs (INCI): Aqua*, Lactic Acid*, Propanediol*, Glycerin*, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Sorbitol*, Sodium Lactate*, Phoenix Dactylifera Fruit Extract*, Vitis Vinifera Fruit Extract*, Zingiber Officinale Root Extract*, Boswellia Serrata Resin Extract*, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract*, Citrus Limon Fruit Extract*, Dipotassium Glycyrrhizate*, Malic Acid, Acer Saccharum Extract*, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Saccharum Officinarum Extract*, Tartaric Acid*, Citric Acid*, Tocopherol*, Sclerotium Gum*, Xanthan Gum*, Tetrasodium Glutamate Diacetate*, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside*, Parfum.

* dabiskas izcelsmes sastāvdaļas

-----------------------------------------------------------

Par Orientana kosmētiku

ORIENTANA piedāvā dabīgu kosmētiku, kas nesatur parabēnus, naftas atvasinājumus (piemēram, parafīnu), minerāleļļu, petrolatumu, silikonus, SLS/SLES, mākslīgās krāsvielas un smaržvielas. Mēs stingri kontrolējam sastāvdaļas.

Orientana kosmētika un tās sastāvdaļas nekad nav testētas uz dzīvniekiem. Kosmētikas sastāvā nav izejvielu, kas ņemtas no dzīvniekiem, kuri tiem nodarīts kaitējums, vai no mirušu dzīvnieku ķermeņiem, piemēram, dzīvnieku taukiem. Tiek izmantotas dzīvnieku izcelsmes izejvielas, bet tikai tādas izejvielas kā bišu vasks, kazas piens un gliemežu izdalījumi - iegūtas, nenodarot kaitējumu dzīvniekiem.

Kosmētika ir dermatoloģiski pārbaudīta un reģistrēta ES paziņošanas sistēmā CPNP.

Ar ko ORIENTANA atšķiras? Tā izmanto tikai dabiskus, neapstrādātus augu ekstraktus: auksti spiestas augu eļļas, augu sviestus, svaigus augu ekstraktus. Kosmētika, kas ražota no šīm izejvielām, nezaudē savu vērtīgo vērtību. Rezultātā ORIENTANA kosmētika atjauno ādas dabiskās funkcijas, veicinot tās vielmaiņu un atjaunošanos. Šī kosmētika nekaitina un nekaitina jutību. Ja iespējams, daži produkti ir izgatavoti ar rokām. Visu produktu pamatā ir pārbaudītas receptes un tradicionālā Āzijas zinātne.

Orientana kosmētikas iepakojums ir vienkāršs - bioloģiski noārdāms vai pārstrādājams un tādējādi videi draudzīgs. Turklāt tiek darīts viss, lai izvairītos no dubultā iepakošanas. Produkti ir domāti ne tikai tiem, kas vēlas rūpēties par savu skaistumu un veselību, bet arī visiem cilvēkiem, kuri vēlas dzīvot saskaņā ar dabu.

Ādas tips:
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Lenkija
Ražošanas valsts:
Lenkija
Summa:
30 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda