Katalogs
Stiprinošs losjons matainiem matiem Triphala, Rasayana Biocosmesi, 30ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Stiprinošs losjons matainiem matiem Triphala, Rasayana Biocosmesi, 30ml
  • Stiprinošs losjons matainiem matiem Triphala, Rasayana Biocosmesi, 30ml
  • Stiprinošs losjons matainiem matiem Triphala, Rasayana Biocosmesi, 30ml
  • Stiprinošs losjons matainiem matiem Triphala, Rasayana Biocosmesi, 30ml

Stiprinošs losjons matainiem matiem Triphala, Rasayana Biocosmesi, 30ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Stiprinošs un atjaunojošs losjons trausliem, vājiem un ar noslieci uz matu izkrišanu.

Bagātināts ar ājurvēdas ekstraktiem no brahmi, asiatiskās centellas un tripalas, kas piešķir matiem vieglumu, apjomu un spēku.

Tas satur arī stiprinošu kompleksu ar Scutellaria Baicalensis, kas piešķir matiem spēku, apjomu un biezumu.

1995 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: RSYN-010

AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

Stiprinošs losjons vājiem, trausliem, trausliem, trausliem, vārgiem, plāniem, mazapjomīgiem matiem.

Sastāvā ir ajūrvēdas trifala - senais daudzziedu līdzeklis, kas bagāts ar antioksidantiem un kam piemīt uzmundrinoša iedarbība.

Triphala losjons satur kofeīnu, kas stimulē ādas mikrocirkulāciju, un arginīna, sojas dīgstu, kviešu dīgstu un Scutellaria baicalensis kompleksu, kas palīdz sabiezināt un palielināt matu apjomu. Abi šie elementi pagarina anagēna fāzi (matu augšanas fāzi).

Saharīdu izomerāta iedarbība, kas palīdz uzturēt mitrināšanu, novērš sausumu.

Brahmi un triphala ir rasajana augi, un tie ir bagāti ar antioksidantiem, kas noder cīņā pret priekšlaicīgu novecošanos.

Tas stiprina matus, palielina to apjomu, padara tos biezākus un spēcīgākus.

Triphalā ir rasajana poliherbal zāles, kas sastāv no 3 augļiem: Āmalakī, Bibhītaka, Harītakī. Šis senais līdzeklis veicina ilgmūžību un spēj atjaunot organismu regulējošo došu līdzsvaru. Tam ir izteikta antioksidanta un tonizējoša iedarbība.

Brahmi, rasajānas augam, ir izteikta tonizējoša iedarbība. Matu kopšanai: stimulē matu augšanu, novērš matu izkrišanu un cīnās pret priekšlaicīgu izkrišanu. Tas sabiezina matu stiebru, novērš lūšanu un matu galu šķelšanos.

Ieteikumi lietošanai:

Uzklājiet 8-10 pilienus uz ādas un masējiet ar apļveida kustībām, lai veicinātu uzsūkšanos. Neskalojiet. Mēs iesakām lietot losjonu katru dienu, vēlams vakarā, vismaz 3 mēnešus.

Līdzeklis jālieto tikai uz galvas ādas, nevis gareniski. Uzklājiet losjonu tieši uz galvas ādas, izmantojot pilinātāju; nelietojiet losjonu vispirms uz rokām un pēc tam uz galvas ādas, jo tas tikai izšķērdēs līdzekli un mazāk iedarbosies uz galvas ādu.

Procedūru var sākt sezonālā matu izkrišanas maksimuma laikā (rudenī un pavasarī) vai pēc pieprasījuma. Procedūru var atkārtot atbilstoši matu vajadzībām.

Lai sasniegtu labākos rezultātus, lietojiet kopā ar Vayas stiprinošo pirmsšampūnu ietīšanu, Triphala atjaunojošo šampūnu, Triphala Atjaunojošo kondicionieri un Triphala stiprinošo kondicioniera masku 2 in 1.

Brīdinājums: satur amlu. Ilgstoša lietošana var nedaudz aptumšot gaišus matus. Tomēr atcerieties, ka līdzeklis jālieto uz galvas ādas, nevis uz matu garumiem, tāpēc, kamēr līdzeklis ir uz galvas ādas, krāsas maiņas risks ir ļoti neliels!

Sastāvs (INCI): Aqua, Lavandula Hybrida Flower Water*, Propanediol, Hamamelis Virginiana Leaf Water*, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Bacopa Monnieri Extract, Glycine Soja Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Arginine, Caffeine, Centella Asiatica Extract, Saccharide Isomerate, Sodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin, Sodium Phytate, Gluconolactone, Glycerin, Calcium Gluconate, Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene.

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav