Katalogs
Brīnumainais matu aizsargājošais toniks, Khadi, 100 ml
Zīmols: Khadi
Apsaugantis plaukų tonikas WONDER, Khadi Naturprodukte, 100 ml
  • Apsaugantis plaukų tonikas WONDER, Khadi Naturprodukte, 100 ml
  • Brīnumainais matu aizsargājošais toniks, Khadi, 100 ml
  • Brīnumainais matu aizsargājošais toniks, Khadi, 100 ml

Brīnumainais matu aizsargājošais toniks, Khadi, 100 ml

Zīmols: Khadi

Vienkārši pārsteidzošs - Khadi Wonder Hair Tonic ar spēcīgām ajūrvēdas augu un augu esencēm piešķir matiem dabisku elastību, dzīvīgu apjomu un starojošu spīdumu! Maiga kopšana bez alkohola:

* Brīnumains universāls matu toniks, kas piešķir spēku, kuplumu un spīdumu

* Dabisks fiksācijas efekts dabiskai elastībai

* Timiāns un zaļā tēja atjauno un atsvaidzina matus

* Nimbamedis un rozmarīns stiprina un harmonizē galvas ādu

* Alveja un Indijas lapu amla piešķir spīdumu un mitrumu

* Bhringaraj urīns stimulē matu augšanu

* Maigs un nesatur alkoholu

* Pamatojoties uz ājurvēdas recepti: 100 % dabīgs un vegānisks

1595 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: KH-HTO-1-DE

Brīnumainā vērtīgo ajūrvēdas augu kombinācija piešķir Wonder Hair Tonic ievērojamu iedarbību: nodrošinot svaigumu, tas stimulē galvas ādu, stimulē asinsriti un tādējādi samazina matu izkrišanu. Sausa vai niezoša galvas āda tiek harmonizēta un nomierināta. Maigi iemasējiet atsvaidzinošo matu toniku, jo tas stiprina matu saknes un stimulē matu augšanu. Baudiet veselīgu un līdzsvarotu galvas ādu, jo tas ir pamats skaistiem un spēcīgiem matiem.

Svaigi garšaugi, piemēram, timiāns un rozmarīns, maigi regulē sebuma veidošanos, ilgāk saglabājot matus un galvas ādu svaigus un pūkainus. "Wonder Hair Tonic" sastāvā esošās spēcīgās alvejas un amlas sastāvdaļas nodrošina bagātīgu mitrināšanu, stiprina matus un piešķir tiem dabisku apjomu un veselīgu spīdumu.

Unikālā tekstūra nodrošina, ka "Wonder Hair Tonics" sastāvā esošās vērtīgās sastāvdaļas maigi baro un aizsargā matus. Sajūtiet, cik labi baroti un spēcīgi tagad ir jūsu mati!

Īpašs Khadi Wonder Hair Tonics pluss: svaigiem, smaržīgiem ajūrvēdas garšaugiem piemīt arī dabiska, maigi nostiprinoša iedarbība - tie piešķir matiem formu, spēku un elastību. Tāpēc jums nav nepieciešams papildu stilists, lai apveltītu matus ar dabisku skaistumu.

Lai atdzīvinātu savu frizūru, izmantojiet matu toniku pēc mazgāšanas ar sausiem dvieļiem vai vienkārši starp mazgāšanas reizēm. Izsmidziniet pēc vajadzības un veidojiet kā parasti. Jūsu matiem tas patiks!

"Khadi Wonder Hair Tonic" ir jūsu maģiskais "viss vienā" kopšanas un veidošanas aerosols - veselīgai galvas ādai, spēcīgiem matiem un dabiskai matu kopšanai!

Indijas ērkšķogus Amla ajūrvēdā uzskata par profilaktisku līdzekli pret priekšlaicīgu matu augšanu un matu izkrišanu. Tā stiprina un piešķir matiem apjomu un spīdumu. Indiāņi Amlu ciena kā universālu līdzekli: Amlas augļi tiek uzskatīti par "mūžīgās jaunības un skaistuma augļiem". Amla koka augļi ir viens no labākajiem C vitamīna avotiem augu valstībā. Svaigi augļi satur līdz pat 20 reizēm vairāk askorbīnskābes nekā apelsīns. Tas ir arī bagāts ar tanīniem (miecvielām un rūgtvielām), bioflavonoīdiem, antioksidantiem un minerālvielām, kas stiprina un atjauno organismu.

Alveja mitrina matus. Pulvera veidā alvejas augs nodrošina optimālu krāsas rezultātu un veselīgus, spīdīgus matus. Alvejas sula dziļi iekļūst šūnu struktūrā un nodrošina intensīvu un ilgstošu ādas un matu mitrināšanu. Tā stiprina un baro ādu un matus. Alveja ir svarīga ajūrvēdas sastāvdaļa, un tā tiek uzskatīta par attīrošu sastāvdaļu. Augs novērš ādas un matu izžūšanu. Šis deserta augs satur vairāk nekā 100 sastāvdaļu, tostarp vitamīnus, fermentus, proteīnus, minerālvielas un mikroelementus. Aminoskābe lizīns nodrošina ādas un matu elastību un jaunību.

Timiāns ir pazīstams ne tikai kā garšviela. Papildus tā pikantajai smaržai tam piemīt arī ārstnieciska iedarbība. Tā ēteriskās eļļas dezinficē, mazina niezi un regulē. Tā lapas satur arī flavonoīdus un kumarīnus, kas aizsargā šūnas. Turklāt timiāns satur lielu daudzumu cinka, kas organismā veic dažādas enzīmu funkcijas un stiprina imūnsistēmu. Mūsu matu tonikā papildus svaigajam aromātam un atsvaidzinošajai iedarbībai timiāns regulē arī tauku dziedzeru veidošanos un stiprina matu saknes.

Lietošana:

Izmazgājiet matus ar Khadi matu šampūnu pēc izvēles. Pēc tam uzsmidziniet jebkuru daudzumu Wonder Hair Tonic uz galvas ādas, galvas kakta un matu līnijas. Maigi iemasējiet garšaugu aromāta toniku, un jūsu galvas āda izbaudīs svaiguma un mitruma triecienu! Tagad nedaudz izsmidziniet Wonder Hair Tonic pa visu matu garumu un galiem.

Sajūtiet, kā mati uzsūc barojošos augu ekstraktus. Tagad veidojiet matus kā parasti: veidojiet matus ar rokām vai izmantojiet fēnu. Izbaudiet svaigu aromātu, spēcīgu apjomu un dabiski spēcīgu formu.

Dabīgs BDIH sertificēts produkts!

Sastāvs (INCI): "Sastāvdaļas: ūdens, glicerīns, Eclipta Alba ekstrakts, Emblica officinalis augļu pulveris, Bacopa Monnieri ekstrakts, Aloe Barbadensis ekstrakts, Jatropha Curcas sakņu ekstrakts, Azadirachta Indica lapu ekstrakts, Lawsonia Inermis ekstrakts, Arnica Montana ziedu ekstrakts, Camellia Sinenacia lapu ekstrakts, Centella Asiatica lapu ekstrakts, Thymus Vulgaris eļļa, Vetiveria Zizanoides sakņu eļļa, Rosmarinus officinalis lapu eļļa, Cyperus Scariosus sakņu eļļa, citronskābe, nātrija levulināts, ksilīta glikozīds, sorbitāna kaprilāts, ksilitols, anhidroksilīts, kaprilspirts, kaprilspirts, kaprilglikols, kaprilglicilols, kaprilglicilols, kaprilglicilols nātrijs, kaprilglicilols, kaprilglicilols nātrijs, kaprilglicilols, kaprilglicilols sorbāts, benzoskābe, limonēns*, linalols*

* dabīgs ēteriskās eļļas komponents 99,3 % dabiskas izcelsmes

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
100 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
1995 €
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav