Katalogs
Mahogany augu sarkanbrūna matu krāsa, Khadi Naturprodukte, 100g
Zīmols: Khadi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Mahogany augu sarkanbrūna matu krāsa, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahogany augu sarkanbrūna matu krāsa, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahogany augu sarkanbrūna matu krāsa, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahogany augu sarkanbrūna matu krāsa, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahogany augu sarkanbrūna matu krāsa, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahogany augu sarkanbrūna matu krāsa, Khadi Naturprodukte, 100g

Mahogany augu sarkanbrūna matu krāsa, Khadi Naturprodukte, 100g

Zīmols: Khadi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

Sarkanais skūpsta brūno: nokrāsojiet matus izteiksmīgā, samtainā, zemes sarkanbrūnā tonī.

Piešķir intensīvu spīdumu un spilgtus sarkanbrūnus toņus.

Dabiska un ilgnoturīga krāsošana. Baro un stiprina matus un galvas ādu, pateicoties ar rokām atlasītām, smalki samaltām ajūrvēdas aktīvajām sastāvdaļām, neizmantojot kaitīgas ķīmiskās vielas.

1295 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: PHF-19

USDA Organic BDIH Cosmos Organic

Tilts starp sarkano un brūno krāsu: ļaujiet sevi apburt, kad divas vilinošas matu krāsas saplūst zemīgā, siltā sarkankoka tonī - maģiskā, jutekliskā saplūšanā. Mūsu sarkankoks ir dziļa, piesātināta matu krāsa, kas lieliski apvieno dabiskumu un eleganci. Izteiksmīgs sarkanbrūns, silts un zemisks tonis - ar dabīga šarma piedevu. Ļaujiet matiem mirdzēt ar siltu, mirdzošu sarkankoka toni un izceliet savu ādas tipu ar juteklisku eleganci.

"Khadi Mahogany" ir ideāli piemērots ilgnoturīgai matu krāsošanai un dabiski atdzīvina matus ar veselīgu vitalitāti. Individuālais rezultāts ir atkarīgs no jūsu dabiskās matu krāsas.

Khadi matu krāsas "Khadi" noslēpums slēpjas augstas krāsas intensitātes un ajūrvēdas kopšanas apvienojumā. Saskaņā ar ajūrvēdas principiem augus novāc tikai reizi gadā, kad pigmenti ir visintensīvākie. Tiek izmantotas tikai vislabākās ar rokām novāktās augu daļas bez stublājiem un kātiņiem, un tās tiek samaltas ārkārtīgi smalkā pulverī, izmantojot inovatīvu procesu.

Atšķirībā no sintētiskajām matu krāsām, kurās oksidētāji izraisa matu uzbriešanu, lai atvērtu ārējo kutikulas slāni pigmentiem, Khadi augu izcelsmes matu krāsās pigmenti apņem katru matu kā aizsargapvalks. Pateicoties ajūrvēdas sastāvdaļu kopjošajam spēkam, mati un galvas āda tiek baroti, atdzīvināti un stiprināti krāsošanas laikā. Rezultāts: skaisti, veselīgi mati, kurus var sajust un redzēt.

Khadi zāļu matu krāsas ir 100 % dabīgas, nesatur sintētiskas krāsvielas, smaržvielas un konservantus, un, izņemot divus toņus, tās visas ir sertificēti vegāniskas. Katra partija tiek pārbaudīta attiecībā uz mikrobioloģiju, smagajiem metāliem un pesticīdiem.

Iepakojumā ir detalizēta lietošanas instrukcija, krāsas pulveris, vāciņš un cimdi.

Lietošana:

* Viegli lietot

* 70-80 °C ūdens

* Atstājiet krāsu uz matiem 60-120 min.

Kas vēl var būt nepieciešams: termometrs ūdens temperatūrai, uzklāšanas birste, bļoda ūdenim.

Viegli lietot. Lielisks efekts. "khadi Mahogany" ir ideāla izvēle ikvienam, kurš vēlas apvienot pastāvīgu intensīvu krāsu un dabisku kopšanu bez kaitīgām ķīmiskām vielām - mēs jūs soli pa solim vadīsim:

Pirms tam rūpīgi izmazgājiet matus ar sertificētu dabīgu šampūnu, vēlams "Khadi DeepCleanse Shampoo".

Sajauciet krāsošanas pulveri ar 70-80 grādu siltu ūdeni, līdz tas kļūst krēmīgs un visas pulvera daļiņas ir pilnībā izšķīdušas. Krēmu vienmērīgi, šķipsnu pa šķipsnai, uzklājiet uz matiem ar birstīti vai ar rokām (izmantojiet tam paredzētos cimdus un vēlams dušā vai virs vannas, otrādi). Ja vēlaties krāsot tikai matu saknes, nekrāsojiet matu garumus un galus.

Atstājiet krāsu uz matiem 60-120 minūtes. Jo ilgāk tā tiks atstāta, jo tumšāka būs krāsa. Ja esat jau krāsojis matus šajā tonī un vēlaties tikai atsvaidzināt krāsu, atstājiet krāsu uz 15 līdz 30 minūtēm.

Beidzoties krāsošanas laikam, noskalojiet augu matu krāsu ar tīru ūdeni. Neizmantojiet šampūnu 24 līdz 48 stundas, lai ļautu pilnībā attīstīties jūsu toņa krāsas dziļumam.

Padoms pēc procedūras: uzreiz pēc krāsas noskalošanas ar ūdeni izmantojiet Khadi ColorFinish kondicionieri, lai nomazgātu uzkrātās krāsas daļiņas un palīdzētu matus atšķetināt. Kad krāsa ir nostrādājusi, vēlreiz rūpīgi izskalojiet matus ar remdenu ūdeni.

Padoms perfektam rezultātam: pirms pirmās matu mazgāšanas pēc 24-48 stundām mēs iesakām fiksēt krāsas pigmentus matos ar Khadi ColorCare matu eļļu. Jūsu khadi tonis saglabāsies daudz ilgāk un krāsas dziļums būs intensīvāks. Lai to izdarītu, vienmērīgi sadaliet eļļu matos un atstājiet to iedarboties vismaz 20 minūtes. Pēc tam izmazgājiet matus ar dabīgu šampūnu, kas nesatur silikonu, piemēram, Khadi AMLA VOLUME.

Piezīme: Katri mati ir unikāli, tāpat kā mēs visi esam atšķirīgi. Rūpīgi pārbaudiet savu augu matu krāsu uz neuzkrītoša parauga šķipsnas, lai sasniegtu vislabāko rezultātu jūsu individuālajiem matiem.

Drošības norādījumi: uzklāt tikai uz neskartas ādas un izvairīties no tiešas saskares ar acīm. Pulveris ir ļoti smalks - neieelpojiet putekļus. Pēc pulvera sajaukšanas pirms lietošanas ļaujiet tam atdzist līdz komfortablai temperatūrai.

Lietojiet Khadi Color Prep kopā ar citiem Khadi matu kopšanas līdzekļiem:

- Khadi Deep Charcoal Cleanse matu maska ir lielisks veids, kā sagatavot matus pirms pigmentācijas ar Khadi Color Prep.

- Pirms iepriekšējas pigmentēšanas ar Khadi Color Prep lietojiet ajūrvēdas šampūnu Amla Volume Elixir, lai noņemtu netīrumus un nogulsnes.

- Krāsojiet matus ar tumši blondiem, pelnu brūniem, tumši brūniem, melniem vai tīri indigo toņiem, lai iegūtu intensīvu krāsu.

- Khadi Color Care matu eļļa saglabā un pastiprina dabisko Khadi matu krāsu un piešķir matu krāsai svaigumu un ilgstošu intensitāti.

Sastāvs (INCI): Lawsonia inermis Leaf Powder* (Henna), Indigofera tinctoria Leaf Powder* (Indigo), Rubia cordifolia Root Powder* (Manjistha), Emblica officinalis Fruit Powder* (Amla), Aegle marmelos Fruit Extract* (Belbaum), Eclipta prostrata Whole Plant Powder* (Bhringharaj), Acacia concinna Fruit Powder* (Shikakai), Terminalia bellirica Fruit Powder* (Bibhitaki), Terminalia chebula Fruit Powder* (Haritaki), Beta vulgaris Root Powder* (Rote Beete), Trigonella foenumgraecum Seed Powder* (Bockshornklee).

Ājurvēdas, pasaulē senākās naturopātijas, spēks pārsteigs jūs. Khadi Color Prep ir sertificēts saskaņā ar stingrajām starptautiskā COSMOS standarta AISBL vadlīnijām bioloģiskās un dabīgās kosmētikas produktiem, un tā kvalitāte tiek regulāri pārbaudīta saskaņā ar Eiropas Kosmētikas regulas specifikācijām.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda