Katalogs
Ajūrvēdas matu maska DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50 g
Zīmols: Khadi
Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g

Ajūrvēdas matu maska DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50 g

Zīmols: Khadi

Ideāls aizsargs blāviem matiem ar šķeltiem galiem: matu maska spīdumam un aizsardzībai

Shikakai pulveris attīra porainās vietas, veido aizsargājošu slāni uz jūsu matiem un liek tiem spīdēt līdz pašiem galiem.

Ājurvēdas reakcija uz regulāru matu mazgāšanu visdabiskākajā veidā – īpaši smalks pulveris

Tradicionālā ājurvēdas formula: 100% dabīga un vegāniska, tātad pilnīgi bez silikona un sulfātiem

---

Izmantojiet Ajūrvēdas Khadi Deep Shine Shikakai matu masku kopā ar citiem khadi matu kopšanas līdzekļiem:

Sajauciet Khadi Deep Shine Shikakai Masku ar Khadi "The Power of Amla" matu masku matu spīdumam.

Kā barojoša procedūra lieliski sader ar ikdienas Khadi Shining Shikakai Elixir šampūnu

Izmantojiet Coconut Shikakai matu kondicionieri, lai padarītu matus vieglāk ķemmējamus pēc maskas

Sajauciet Deep Shine Shikakai matu masku ar The Power of Amla un Deep Charcoal Cleanse matu masku intensīvai kopšanai un īpaši dziļai matu un galvas attīrīšanai. Masku iedarbība pastiprinās

995 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: KH-HWP-7-XX

Lieliska aizsardzība pret šķelšanos: matu maska spīdumam un aizsardzībai.

Ājurvēdas matu maska "Deep Shine Shikakai" ir vissvarīgākais kopšanas līdzeklis. Tas piešķir matiem spīdumu un aizsargā tos no plaisāšanas un sausiem, blāviem matiem: saskaņā ar ājurvēdas tradīcijām un pilnīgi dabiski. Khadi matu maskas ir ājurvēdas atbilde uz regulāru matu kopšanu: dabiskas, ļoti koncentrētas un spēcīgas.

Deep Shine Shikakai intensīvi barojošās matu maskas noslēpums slēpjas Khadi Trinity iedarbībā: 1. Ar rokām vāktu Indijas augu individuālā iedarbība tiek apvienota, lai palielinātu to spēku. 2. Matu maskas veidotas pēc senām ājurvēdas receptēm. 3. Izmantojot tradicionālo ražošanas procesu, sastāvdaļas tiek maigi samaltas līdz ļoti smalkam pulverim.

100% Pure Shikakai: uzklājot ļoti koncentrētu masku, jūs uzreiz sajutīsiet, kā jūsu mati tiek baroti un uzglabāti.

Shikakai čaumalas ir iegūtas no Acacia Concinna auga augļiem, un ājurvēdā tās tiek uzskatītas par superēdienu. Hindi valodā Shikakai nozīmē "augļi matiem" un nozīmē intensīvu mitruma iekļūšanu, spīdumu un dabisku elastību. Khadi Deep Shine Shikakai maska saglabā Shikakai tīro spēku, aizsargā matus no sausuma un tādējādi efektīvi saglabā šķeltus matus. Maska darbojas arī kā antiseptisks līdzeklis galvas ādai un veicina matu augšanu.

Khadi Deep Shine Shikakai matu maska ir daļa no Shining produktu līnijas – kopā tās veido jūsu sapņu mitruma, elastības, sāta un spīduma komandu.

Palutiniet matus ar masku kā atsevišķu procedūru. Ja jau regulāri lietojat dabisko kosmētiku, to var izmantot arī kā alternatīvu Deep Charcoal Cleanse. Pirms matu krāsošanas ar dabisko Khadi matu krāsu varat izmantot Deep Shine Shikakai matu masku. Atjaunojošais efekts ļauj krāsas pigmentiem vienmērīgi noklāt matus – lai tie būtu skaisti, noturīgi un intensīvi.

Ājurvēdas Deep Shine Shikakai matu maska ir vissvarīgākais kopšanas līdzeklis. Tas piešķir matiem spīdumu un neļauj tiem šķelties atbilstoši ājurvēdas tradīcijām un pilnīgi dabiski Piedzīvo, kā smalki sagrieztas maskas patīkami maigā konsistence atbrīvo to mirdzošo burvību. Vai esat gatavs spīdēt?

Kā maksimāli izmantot Khadi Deep Shine Shikakai matu masku:

Bļodā pievienojiet pareizo matu garuma daudzumu un samaisiet smalko pulveri ar siltu ūdeni, līdz tie kļūst mīksta tekstūra. Vidēja garuma matiem vajadzētu pietikt ar vienu iepakojumu.

Izmazgājiet matus un uzklājiet masku ar rokām uz ar dvieli nosusinātiem matiem.

Pēc tam aptiniet matus un galvu mīkstā tumšā dvielī un ļaujiet Deep Shine Shikakai maskai iedarboties 10-30 minūtes atkarībā no vēlamā efekta. Maģija sākas!

Rūpīgi nomazgājiet Deep Shine Shikakai ar remdenu ūdeni. Gatavs!

Drošības informācija: Nelietojiet produktu uz atklātām brūcēm un turiet to prom no acīm. Pulvera putekļi ir ļoti smalki, un tos nedrīkst ieelpot.

Matu tīrīšana Ājurvēdā: Tam, kas Rietumu pasaulē tiek uzskatīts par ikdienas nepieciešamību, ājurvēdas filozofijā ir augstāks mērķis. Matu mazgāšana ir daļa no holistiskas ceremonijas, kuras laikā aura un fiziskais ķermenis tiek ne tikai attīrīti, bet arī atbrīvoti no ārējām enerģijām. Pulverveida forma tiek uzskatīta par drošāko un dabiskāko tīrīšanas metodi. Izmantojot khadi trīsvienības efektu, jūs tuvināt savu ķermeni, garu un dvēseli harmonijai ar katru mazgāšanas reizi.

Sastāvdaļas (INCI): Acacia Concinna augļu pulveris *.

* no bioloģiskās lauksaimniecības 100% organisks saturs visā produktā

Ājurvēdas – pasaulē senākās naturopātijas – spēks tevi pārsteigs. Khadi matu maskas un pūderi ir sertificēti saskaņā ar stingrām starptautiskā COSMOS standarta AISBL bioloģiskās un dabīgās kosmētikas vadlīnijām un regulāri tiek pārbaudīti pēc to kvalitātes atbilstoši Eiropas Kosmētikas regulas specifikācijām.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
50 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav