Katalogs
Šungīta Mala Shungite AA kvalitātes 108 krelles + brokāta maisiņš, 6mm
Šungīta Mala Shungite AA kvalitātes 108 krelles + brokāta maisiņš, 6mm
  • Šungīta Mala Shungite AA kvalitātes 108 krelles + brokāta maisiņš, 6mm
  • Šungīta Mala Shungite AA kvalitātes 108 krelles + brokāta maisiņš, 6mm
  • Šungīta Mala Shungite AA kvalitātes 108 krelles + brokāta maisiņš, 6mm

Šungīta Mala Shungite AA kvalitātes 108 krelles + brokāta maisiņš, 6mm

Šungīts, kas kopš seniem laikiem bija pazīstams ar savām maģiskajām īpašībām, šobrīd kļūst arvien populārāks. Šī minerāla unikālās īpašības ir kļuvušas zinātniski pamatotas.

Pastāv hipotēze, ka šungīts savas maģiskās īpašības ir mantojis ne tikai sev. Šīs teorijas piekritēji paļaujas uz šī minerāla ārpuszemes izcelsmi, it kā tas būtu radies kosmosā, Zemei saduroties ar vecāko planētu Fetonu. Tiek uzskatīts, ka šī planēta pastāv saules gaismā starp Marsu un Jupiteru.

Tiek uzskatīts, ka šungīts palīdz cilvēkam atrast iekšējo harmoniju, normalizē miegu un neitralizē negatīvo enerģiju birojā vai mājās.

Palīdz ar zemes gariem un elementiem. *

Dod jums spēku īstenot jebkādus plānus un idejas. *

Nes panākumus mīlestībā. *

Šungīta talismani bumbas formā ir miera un saticības garants ģimenē, un "kuba" forma nes veiksmi biznesā un lietās. Bet "piramīdas formas" ir visspēcīgākā no negatīvajām enerģijām. *

Šungīts ir unikāla viela, kuras visas īpašības vēl nav rūpīgi izpētītas. Bet ir labi zināms, ka šis brīnišķīgais akmens pilnībā attaisno mūsu senču doto nosaukumu "dievu dāvana".

* - šiem apgalvojumiem nav zinātniska pamata

4495 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: PI2515

Šungīts ir melns akmens, vairāk nekā 2 miljardus gadu vecs, kas atgādina ogles. Tas ir unikāls dabisks atvasinājums, starpposms starp amorfo oglekli un grafītu. Šungīts parasti ir akmens, kas sastāv galvenokārt no smalki sadalīta sfēriska oglekļa kristāliskajā fāzē (98%) un īpaša oglekļa – fullēna. Šungītam piemīt adsorbcijas aktivitāte (spēja absorbēt vielas no apkārtējās vides), baktericīda iedarbība, augstas adhēzijas īpašības (spēja sazināties ar jebkādām vielām), radiofrekvenču ekranēšanas īpašības. To izmanto, lai aizsargātu pret elektrisko starojumu datoru tuvumā.

Šungītu medicīnā izmanto kopš 18. gadsimta sākuma. Pēteris Lielais izveidoja pirmo krievu spa Karēlijā, lai izmantotu ūdens attīrīšanas īpašības, kuras viņš piedzīvoja pirmais. Viņš arī mudināja to izmantot attīrīta ūdens piegādei Krievijas armijai.

Oļu diametrs: 0,6 cm

Malas garums: 32,5 cm

Mala - lūgšanu krelles

Pērlīšu kaklarotu galvenokārt izmanto atkārtotu mantru skaitīšanai. Tātad patiesībā tas kalpo tam pašam mērķim kā rozā. Krelles, kas izgatavotas no (pus)dārgakmeņiem, pērlēm, ķermeņa sēklām vai koka, var kalpot dažādiem mērķiem, piemēram, mantru lasīšanai vai cita veida lūgšanām, lokiem, pastaigām un tamlīdzīgiem nolūkiem. Kaklarota ir vienāda katrai malai, un tai jābūt izgatavotai no deviņiem pavedieniem, kas simbolizē Budu Vadžradharu un astoņas Bodhisatvas. Lielāka lodītes galā apzīmē gudrību, kas uztver tukšumu, un cilindriskā lodītes uz lielās krelles simbolizē pašu tukšumu. Kopā tie simbolizē uzvaru pār visām nelaimēm.

Mala (kaklarota) ar 108 krellēm tiek izmantota, lasot vai dziedot mantras. 108 ir ideāls numurs visiem mērķiem. Ir svarīgi, lai, lasot vai daudzinot mantru, mūsu domas ir tīras. Mantra ir praktiska slepeno spēku izmantošana, kas var palīdzēt mūsu progresam. Mantra nozīmē alfabēta burtu kopumu. Efekts būs jūtams, atkārtojot mantru atkal un atkal; tas nirst arvien dziļāk un dziļāk, turpinot šo deklamāciju. Būtiska ir skaņa, ko rada deklamēšana. Šī skaņa deklamējošajam cilvēkam rada unikālu garīgo pēdu. Saka, ka mantra ir līdzīga cilvēkam; pirms gala efekta sasniegšanas nepieciešams iziet cauri dažādiem posmiem: "Gatīvo iespaidu attīrīšana". Ir dažādas mantras, kurām piemīt potenciāls spēks; to var nodot personīgi tikai ar Skolotāja iniciatīvu. Tās ir tā sauktās "Siddha mantras". Dažām malām (kreļļu kaklarotām) ir divas skaitīšanas ierīces ar Vadžras un Bello fotogrāfijām. Budismā šo attēlu simboliskā nozīme ir "metode un gudrība, vīrišķīgie un sievišķīgie principi". Dzīvnieka kauls simbolizē visu būtņu īslaicīgu stāvokli. Šīs aprēķina ierīces tiek izmantotas rekolekcijās, nolasot 100 000 mantru.

Uzmanību - iztīriet savus Karēlijas šungīta priekšmetus!

Mums ir pienākums pieminēt, ka gan pulēts, gan nepulēts Karēlijas šungīts var atstāt melnus traipus uz apģērba un ādas. Tas ir saistīts ar augstu oglekļa saturu šungītā. Tā ir minerāla dabiska īpašība un var būt papildu produkta autentifikācijas pazīme.

Šungīta izstrādājumus var viegli mazgāt zem silta tekoša ūdens. Tas ir īpaši svarīgi kuloniem un citiem priekšmetiem ar caurumiem, kur pēc izgatavošanas var palikt putekļi. Pēc šungīta izstrādājumu mazgāšanas uzlādējiet tos, uz dažām stundām novietojot saulē.

Arī neapstrādātas šungīta skaidas izdala daudz oglekļa, taču tā noteikti nav problēma. Neapstrādātu šungītu galvenokārt izmanto, lai samazinātu elektrisko piesārņojumu, absorbētu starojumu un uzlabotu feng sēnīti dzīvojamās un biroja telpās. Šungītu vari atstāt caurspīdīgā traukā ar cieši pieguļošu vāku vai ielikt dekoratīvā traukā un novietot sev vēlamā vietā maziem bērniem vai dzīvniekiem nepieejamā vietā.

Ražošanas valsts:
Kinija
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste