Katalogs
Dabīgs vegānisks dienas krēms Reishi, Orientana, 50ml
Zīmols: Orientana
Vegāns Vegāns
Natūralus veganiškas dieninis kremas Reishi, Orientana, 50ml
  • Natūralus veganiškas dieninis kremas Reishi, Orientana, 50ml
  • Dabīgs vegānisks dienas krēms Reishi, Orientana, 50ml

Dabīgs vegānisks dienas krēms Reishi, Orientana, 50ml

Zīmols: Orientana
Vegāns Vegāns

No jauna iemīlies skaistajā sejas ovālā! Reishi Natural Vegan dienas krēms atkal piešķirs ādai elastību, atjaunos jauneklīgu mirdzumu un liks aizmirst par grumbām. Pievienojiet to savai ikdienas ādas kopšanas rutīnai un izbaudiet ievērojamu sejas ādas stāvokļa uzlabošanos.

Tas ir vegāns

Satur 98,5% dabīgas sastāvdaļas

Šis ir lielisks dienas krēms pret novecošanos

Jūsu āda kļūs mirdzoša un jauneklīga

Jūs izskatīsities un jutīsities jaunāks

Jūsu āda kļūs ievērojami labāk barota un dziļi mitrināta

2790 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 5906395235414

6 mēneši pēc atvēršanas

No jauna iemīlies skaistajā sejas ovālā! Reishi Natural Vegan dienas krēms atkal piešķirs ādai elastību, atjaunos jauneklīgu mirdzumu un liks aizmirst par grumbām. Pievienojiet to savai ikdienas ādas kopšanas rutīnai un izbaudiet ievērojamu sejas ādas stāvokļa uzlabošanos.

Tas uzlabo ādas blīvumu un dziļi atjauno to

Izgatavots no 98,5% dabīgām sastāvdaļām

Aktīvā viela ir Reishi sēņu ekstrakts, kam ir spēcīga pretnovecošanās un izgaismojoša iedarbība, kas bagātināts ar purpursarkaniem rīsiem, kas atjauno un baro ādu.

Vegāns.

Produkta īpašības:

Smarža: Izbaudi maigu un patīkamu smaržu, kas ļaus atpūsties rīta sejas kopšanas rituāla laikā.

Tekstūra: Reishi Natural Vegan sejas krēma lietošana dienai padara to vēl patīkamāku.

Kāpēc? Lieliski piemērots cilvēkiem ar nobriedušu ādu un tiem, kuri tikai sāk pamanīt pirmās novecošanās pazīmes. Lieliski iedarbojas uz pelēkas un nokarenas ādas.

Kā jutīsies tava āda? Jūsu āda jutīs spēcīgu mitrumu un barošanu, tā tiks atjaunota un tās stāvoklis būtiski uzlabosies.

Kāda izskatīsies tava āda? Jūsu seja tiks manāmi uzlabota, samazināsies krunciņas, manāmi atjaunosies ādas mirdzums un patīkami izlīdzināsies ādas krāsa.

Reishi (Ganoderma Lucidum Extract) - austrumu sēne ar spēcīgu antioksidantu un pretnovecošanās efektu; padarīs jūsu seju mitrinātu un tvirtāku, izgaismojot jebkādas krāsas izmaiņas.

Gotu kola (Centella Asiatica ekstrakts) ir augu ekstrakts ar spēcīgu salīdzinošu un nostiprinošu efektu, kas veicina sejas ādas atjaunošanos.

Kā lietot: Ikdienas rīta kopšanai pievienojiet Reishi Natural Vegan sejas krēmu. Uzklājiet uz attīrītas sejas un kakla, izvairoties no acu zonas. Ja nepieciešams spēcīgāks efekts - lieto šo produktu paralēli Reishi Natural Vegan sejas krēmam uz nakti.

Sastāvdaļas (INCI): ūdens, glicerīns, skvalāns, kaprila/kaprika triglicerīds, glicerila stearāta citrāts, poligliceril-4 kokoāts, linuma usitatissimuma sēklu eļļa, makadāmijas ternifolijas sēklu eļļa, garcinia indica sēklu sviests, saharozes ekstrakta stearāts Āzijas ekstrakts, lucidīna ekstrakts. , ksantāna sveķi, nātrija ricinoleāts, tetranātrija glutamāta diacetāts, nātrija benzoāts, kālija sorbāts, citronskābe, smaržas, linalols, geraniols.

-------------------------------------------------- --------

Par Orientana kosmētiku

ORIENTANA piedāvā dabīgo kosmētiku, kas nesatur parabēnus, naftas atvasinājumus (piemēram, parafīnu), minerāleļļu, vazelīnu, silikonus, SLS/SLES, mākslīgās krāsvielas un garšas. Mēs stingri kontrolējam sastāvdaļas.

Orientana kosmētika un sastāvdaļas nekad nav pārbaudītas uz dzīvniekiem. Kosmētika nesatur izejvielas, kas ņemtas no tām, kaitējot tām, vai no mirušajiem ķermeņiem, piemēram, dzīvnieku taukiem. Dzīvnieku barība tiek izmantota, bet bez kaitējuma dzīvniekiem iegūst tikai bišu vasku, kazas pienu un gliemežu sekrēciju.

Kosmētika ir dermatoloģiski pārbaudīta un reģistrēta CPNP EU notifikācijas sistēmā.

Ar ko ORIENTANA atšķiras? Izmanto tikai dabīgus, neapstrādātus augu ekstraktus: auksti spiestas augu eļļas, augu sviestu, svaigus augu ekstraktus. No šīm izejvielām izgatavotā kosmētika nezaudē savu dārgo vērtību. Rezultātā ORIENTANA kosmētika atjauno ādas dabiskās funkcijas, veicina tās vielmaiņu un rekonstrukciju. Šī kosmētika nav kairinoša un neizraisa jutīgumu. Daži produkti, ja iespējams, ir roku darbs. Visi produkti ir balstīti uz pārbaudītām receptēm un tradicionālo Āzijas zinātni.

Orientana pieliek visas pūles, lai kosmētikas iepakojums būtu vienkāršs – bioloģiski noārdāms vai pārstrādājams, padarot to videi draudzīgu. Tas arī dara visu iespējamo, lai izvairītos no dubultas iepakošanas. Produkti ir paredzēti ne tikai tiem, kuri vēlas rūpēties par savu skaistumu un veselību, bet arī visiem cilvēkiem, kuri vēlas dzīvot saskaņā ar dabu.

Ādas tips:
Brandžiai, sausai odai
Sausai, išsekusiai odai
Ražošanas valsts:
Lenkija
Summa:
30 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav