Katalogs
Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30 ml
Zīmols: Orientana
Vegāns Vegāns
Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml
  • Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml
  • Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml
  • Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml
  • Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30 ml

Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30 ml

Zīmols: Orientana
Vegāns Vegāns

Spēcīga sejas kosmētika ar enerģētisko efektu nogurušai ādai, paredzēta lietošanai, kad nepieciešams ātri uzlabot tās stāvokli. Bagāts ar augu ekstraktiem, tostarp reishi un rodiju, spēcīgiem adaptogēniem, kas acumirklī atjauno ādas vitalitāti. Ātri atdzīvina un uzlabo ādas stāvokli, nekavējoties uzlabo ādas spriedzi. Tas ļauj ādai ātri atjaunoties.

Vegāns.

1790 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: 5906395235773

6 mēneši pēc atvēršanas

Spēcīga sejas kosmētika ar enerģētisko efektu nogurušai ādai, paredzēta lietošanai, kad nepieciešams ātri uzlabot tās stāvokli. Bagāts ar augu ekstraktiem, tostarp reiši un rodiju, spēcīgiem adaptogēniem, kas acumirklī atjauno ādas vitalitāti. Ātri atdzīvina un uzlabo ādas stāvokli, uzreiz jūtama ādas spriedzes uzlabošanās. Tas ļauj ādai ātri atjaunoties.

Vegāns.

Tas baro un baro ādu, piešķirot tai "mirdzošu" efektu

Izgatavots no 98,5% dabīgām sastāvdaļām.

Aktīvā viela ir reishi sēņu ekstrakts, kam piemīt spēcīga pretnovecošanās un izgaismojoša iedarbība, kas bagātināts ar citu dabīgu adaptogēnu – rodiju, kas veicina mikrocirkulāciju, stimulē kolagēna un elastīna veidošanos.

Produkta īpašības:

Smarža: Ļaujiet maigajai un patīkamajai smaržai lietošanas laikā radīt relaksācijas sajūtu.

Tekstūra: Izbaudiet krēmīgu, šķidru tekstūru, viegli iesūcas krēmu.

Kāpēc? Lieliski piemērots nobriedušai ādai ar novecošanās pazīmēm un nokarenu ādu.

Kā jutīsies tava āda? Jūsu āda izskatīsies jaunāka un atsvaidzināta.

Kāda izskatīsies tava āda? Jūs izbaudīsiet šo mirdzošo efektu: veselīga, jaunāka izskata āda.

Reishi (Ganoderma Lucidum Extract) - austrumu sēne ar spēcīgu antioksidantu un pretnovecošanās efektu; padarīs jūsu seju mitrinātu un tvirtāku, izgaismojot jebkādas krāsas izmaiņas.

Rozā rodijs ir dabisks adaptogēns, kas atjauno ādas jauneklīgo izskatu, piešķir tai vitalitāti un padara ādu svaigu un mirdzošu.

Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu nostiprinoša krēma uz attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas. Viegli piesit, līdz iesūcas. Izmantojiet ikreiz, kad nepieciešams ātri uzlabot ādu.

Sastāvdaļas (INCI): Aqua, glicerīns, propāndiols, Cichorium Intybus sakņu oligosaharīdi, Prunus Amygdalus Dulcis eļļa, Butyrospermum Parkii sviests, kaprila / kaprika triglicerīds, izoamillaurāts, vizla, tokoferols, Helianthus O grain spoles, Lyesotole Sclerosia eļļa Sveķi, ksantāna sveķi, pululāns, CI 77891, tetranātrija glutamāta diacetāts, nātrija benzoāts, kālija sorbāts, glikonolaktons, kalcija glikonāts, kalcija glikonāts, smaržas, lināls

-------------------------------------------------- --------

Par Orientana kosmētiku

ORIENTANA piedāvā dabīgo kosmētiku, kas nesatur parabēnus, naftas atvasinājumus (piemēram, parafīnu), minerāleļļu, vazelīnu, silikonus, SLS/SLES, mākslīgās krāsvielas un garšas. Mēs stingri kontrolējam sastāvdaļas.

Orientana kosmētika un sastāvdaļas nekad nav pārbaudītas uz dzīvniekiem. Kosmētika nesatur izejvielas, kas ņemtas no tām, kaitējot tām, vai no mirušajiem ķermeņiem, piemēram, dzīvnieku taukiem. Dzīvnieku barība tiek izmantota, bet bez kaitējuma dzīvniekiem iegūst tikai bišu vasku, kazas pienu un gliemežu sekrēciju.

Kosmētika ir dermatoloģiski pārbaudīta un reģistrēta CPNP EU notifikācijas sistēmā.

Ar ko ORIENTANA atšķiras? Izmanto tikai dabīgus, neapstrādātus augu ekstraktus: auksti spiestas augu eļļas, augu sviestu, svaigus augu ekstraktus. No šīm izejvielām izgatavotā kosmētika nezaudē savu dārgo vērtību. Rezultātā ORIENTANA kosmētika atjauno ādas dabiskās funkcijas, veicina tās vielmaiņu un rekonstrukciju. Šī kosmētika nav kairinoša un neizraisa jutīgumu. Daži produkti, ja iespējams, ir roku darbs. Visi produkti ir balstīti uz pārbaudītām receptēm un tradicionālo Āzijas zinātni.

Orientana pieliek visas pūles, lai kosmētikas iepakojums būtu vienkāršs – bioloģiski noārdāms vai pārstrādājams, padarot to videi draudzīgu. Tas arī dara visu iespējamo, lai izvairītos no dubultas iepakošanas. Produkti ir paredzēti ne tikai tiem, kuri vēlas rūpēties par savu skaistumu un veselību, bet arī visiem cilvēkiem, kuri vēlas dzīvot saskaņā ar dabu.

Ražošanas valsts:
Lenkija
Summa:
30 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav