Katalogs
Kondicionieris pēc matu krāsošanas Color Finish, Khadi, 200ml
Zīmols: Khadi
Kondicionieris pēc matu krāsošanas Color Finish, Khadi, 200ml
  • Kondicionieris pēc matu krāsošanas Color Finish, Khadi, 200ml
  • Kondicionieris pēc matu krāsošanas Color Finish, Khadi, 200ml
  • Kondicionieris pēc matu krāsošanas Color Finish, Khadi, 200ml
  • Kondicionieris pēc matu krāsošanas Color Finish, Khadi, 200ml
  • Kondicionieris pēc matu krāsošanas Color Finish, Khadi, 200ml
  • Kondicionieris pēc matu krāsošanas Color Finish, Khadi, 200ml

Kondicionieris pēc matu krāsošanas Color Finish, Khadi, 200ml

Zīmols: Khadi

Mīlestības apliecinājums svaigi krāsotiem matiem: tie uzreiz ir izķemmēti, spīdīgi, pūkaini un viegli veidojami.

Jonu sāls tehnoloģija nomazgā lieko pūderi un tanīnus, notver krāsas pigmentus un piešķir matiem siltu, juteklisku Khadi smaržu.

Piemērots visiem matu tipiem. Var lietot uzreiz pēc krāsošanas ar augu matu krāsām.

1595 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: KH-CON-4-XX

Pēc krāsošanas: ar khadi Color Finish kondicionieri uzreiz pēc krāsošanas jūs izveidosiet profesionālu nobeiguma pieskārienu, lai iegūtu maksimālu matu izskatu. Svaigi krāsoti mati mirdz ar manikīra spīdumu un uzreiz ir viegli ķemmējami un skaisti veidojami. "Khadi Color Finish Conditioner" veido aizsargbarjeru, kas novērš matu krāsas izbalēšanu, tāpēc jūsu jaunā matu krāsa spīdēs ilgu laiku. Vienlaikus lietošanas laikā matus apvij silts, juteklisks aromāts.

Krāsojot ar augu izcelsmes matu krāsām, parasti pēc 24-48 stundām matus ir nepieciešams izmazgāt ar šampūnu, lai krāsas pigmenti varētu savienoties ar matu kutikulu. Ar Khadi Color Finish kondicionieri šis gaidīšanas laiks vairs nav nepieciešams, un mati ir perfektā formā uzreiz pēc krāsošanas. Khadi ColorFinish kondicioniera inovatīvā sāls jonu formula darbojas kā magnēts un saudzīgi noņem no matiem pārpalikušos nekrāsojošā pūdera atlikumus.

Kondicioniera skābais pH (5,2-5,5) aizver matu kutikulas slāni, tādējādi nodrošinot perfektu krāsas pigmentu fiksāciju. Barojošā mandeļu eļļa padara matus mīkstus un zīdainus līdz pat galiem.

"Khadi pārliecinoši apvieno ajūrvēdas tradīcijas ar inovatīvu skaistumkopšanas zinātni. Rezultāts ir dabiski efektīvi produkti, kas nosaka dabiskās kosmētikas standartus.

Visi "Khadi" kondicionieri ir 100 % dabīgi un vegāni, tāpēc tajos nav silikonu, sulfātu, parabēnu un citu kaitīgu ķīmisko vielu.

Ideāli piemēroti pēc Khadi augu matu krāsu lietošanas.

ColorFinish kondicionieris nodrošina vislabāko rezultātu veselīgiem un skaistiem matiem pēc krāsošanas:

Pēc krāsošanas ar augu matu krāsām rūpīgi izskalojiet matus ar tīru ūdeni. Neķemmējiet ar šampūnu!

Atkarībā no matu garuma uzklājiet uz krāsotajiem posmiem, ieskaitot matu garumu un galus, lazdu rieksta lieluma ColorFinish kondicioniera daudzumu.

Maigi iemasējiet kondicionieri un atstājiet to iedarboties 3 minūtes. Varat arī izķemmēt matus ar platzobu ķemmi.

Pēc tam rūpīgi izskalojiet matus ar tīru ūdeni, lai noņemtu pulvera paliekas. Priecājieties par viegli ķemmējamiem un spīdīgiem matiem.

Padoms: Lai tonis un krāsa būtu noturīga un piesātināta, mēs iesakām lietot Khadi Color Care matu eļļu 24-48 stundas pirms pirmās mazgāšanas ar šampūnu.

Atcerieties: tāpat kā katrs cilvēks, arī mati ir unikāli. Tāpēc rūpīgi izmēģiniet jaunus kopšanas produktus, lai iegūtu vislabākos rezultātus jūsu individuālajam matu tipam.

Matu kopšana ajūrvēdā: tam, ko Rietumu pasaulē uzskata par ikdienas nepieciešamību, ajūrvēdas filozofijā ir augstāks mērķis. Matu mazgāšana ir daļa no holistiskas ceremonijas, kas ne tikai attīra auru un fizisko ķermeni, bet arī atbrīvo to no ārējām enerģijām. Ar ajūrvēdas Khadi eliksīru jūsu ķermenis, gars un dvēsele ikreiz tiek harmoniski saskaņoti.


Mēs iesakām lietot kopā ar: * Khadi ajūrvēdas eliksīrs Shining Shikakai šampūns un kondicionieris ir mirdzošs duets.
Tie lieliski apvieno spīdumu, mitrumu, elastību un bagātību. * Khadi Ayurvedic Elixir šampūns Amla Volume piešķir matiem vēl lielāku spēku un apjomu.
"Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair" nodrošina intensīvāku matu kopšanu un atjaunošanu * "Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Orange Vitality" ar lielu maigumu attīra taukainu galvas ādu un piešķir matiem burvīgu vitalitāti.
*
Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Lavender Sensitive nomierina galvas ādu un piešķir dvēselei harmoniju * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Neem Balance ļoti maigi baro un piešķir matiem mitrumu. Tas mazina galvas ādas kairinājumu un novērš blaugznas.

Sastāvs (INCI): Aqua, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Sodium Chloride, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Coco-Caprylate/Caprate, Parfum, Inulin*, Glyceryl Caprylate, Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco-Glucoside, Citric Acid, Arginine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene***, Linalool***, Tocopherol, Theobroma Cacao Seed Powder*, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Squalane, Potassium Carbonate.

* Sastāvdaļas no sertificētām bioloģiskām saimniecībām

** Izgatavots no bioloģiskām sastāvdaļām

*** Dabīgas ēterisko eļļu sastāvdaļas

99 % dabiskas izcelsmes, rēķinot pēc kopējā satura

4,9 % no visām sastāvdaļām ir no kontrolētas bioloģiskās ražošanas

Matu tips
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda