Katalogs
Atjaunojošs ajūrvēdas matu kondicionieris Rose Revolution, Khadi, 200ml
Zīmols: Khadi
Atjaunojošs ajūrvēdas matu kondicionieris Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Atjaunojošs ajūrvēdas matu kondicionieris Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Atjaunojošs ajūrvēdas matu kondicionieris Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Atjaunojošs ajūrvēdas matu kondicionieris Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Atjaunojošs ajūrvēdas matu kondicionieris Rose Revolution, Khadi, 200ml

Atjaunojošs ajūrvēdas matu kondicionieris Rose Revolution, Khadi, 200ml

Zīmols: Khadi

* Revolūcija jūsu matiem - ātra ķemmēšana un ikdienas kopšana bez silikoniem

* Inovatīvs inulīna un betaīna atjaunojošais komplekss mitrināšanai un vieglai ķemmēšanai

* Ājurvēdas barojošais Khadi Rose Repair eliksīrs no rožu ziedlapiņām un indiešu ārstniecības augiem, piemēram, amla, brahmi, bhringaraj: stiprina matu stumbru no iekšpuses, ilgtspējīgi atjauno matus un nodrošina matu kuplumu, elastību un mirdzumu.

* Tradicionālā ajūrvēdas formula un augsto tehnoloģiju matu kopšanas līdzekļi: 100 % dabiski un vegāni, bez silikoniem un sulfātiem

1595 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: KH-CON-3

"Khadi Rose Revolution Ajūrvēdas atjaunojošais kondicionieris piešķir viegluma sajūtu sausiem, trausliem matiem - dabīgs, pilnīgi bez silikona. Pēc iemasēšanas mitros matos formulas sastāvā esošās barojošās eļļas veido matus apņemošu plēvīti, kas apvij matus, lai tos nekavējoties varētu viegli izķemmēt.

Vienlaikus inulīna un betaīna atjaunojošais komplekss mitrina un piešķir matiem papildu vieglumu. Kondicionieris redzami uzlabo matu elpojamību un atver matus, lai tie uzsūktu tajā esošās barības vielas. Pēc lietošanas kondicionieris atstāj maigu rožu aromātu, kas padara matu kopšanu par juteklisku pieredzi.

Uz ajūrvēdas bāzes izstrādātais kondicionieris apvieno ajūrvēdas spēku ar mūsdienīgu matu kopšanu. Nesen izstrādātais inulīna un betaīna atjaunojošais komplekss darbojas kopā ar Khadi rožu eliksīru - oriģinālu ajūrvēdas koncentrātu, kas saskaņā ar senajām tradīcijām iegūts no ar rokām vāktiem indiešu ārstniecības augiem, piemēram, amlas, brahmi, bhringarajas un dārgajiem rožu ziedlapiņām. Ilgnoturīgo kondicionējošo īpašību pamatā ir ajūrvēdas filozofija, kas nosaka, ka veselīgi mati vienmēr ir saistīti ar līdzsvaru starp iekšējo un ārējo skaistumu.

Kondicioniera pH vērtība ir 4,5, lai izlīdzinātu matu virsmu un panāktu elastīgu tekstūru.

Kondicionieris nesatur silikonus, kas tikai imitē veselīgu matu iespaidu.

Kondicionieris ir piemērots ikdienas matu kopšanai un matu kopšanai. Sastāvā esošās augu eļļas veido apņemošu slāni un atvieglo ķemmēšanu. Vienlaikus mati uzsūc tajā esošās barības vielas un tiek aizsargāti un atjaunoti. Khadi Rose Revolution kondicionieris piešķir matiem vieglu, patīkamu rožu aromātu.

Atklājiet Khadi Rose Revolution ajūrvēdas atjaunojošā kondicioniera neparasto iedarbību uz jūsu matiem.

Ajūrvēdas matu kopšana ir vairāk nekā higiēna. Tā ir holistiska ceremonija, kas atbrīvo auru un fizisko ķermeni no negatīvajām enerģijām. Izbaudiet harmonisku saikni starp ķermeni, prātu un dvēseli ikreiz, kad mazgājat matus ar ājurvēdas khadi eliksīru.

Atklājiet khadi Rose Revolution ajūrvēdas atjaunojošā kondicioniera brīnumaino iedarbīgumu, kura pamatā ir unikāla dabīgo sastāvdaļu kombinācija. Noslēpums slēpjas inulīna un betaīna atjaunojošā kompleksa simbiozē ar vērtīgo khadi rožu eliksīru - oriģinālu ajūrvēdas koncentrātu, kas pagatavots no ar rokām vāktiem indiešu ārstniecības augiem un rožu ziediem.

Damaskas roze, ko dēvē arī par ziedu karalieni, bagātīgi baro porainus matus, piešķirot tiem veselīgu elastību, mitrumu un kondicionētu spīdumu.

Brahmi, Indijas bambusa augs, stimulē galvas ādas šūnu maiņu un baro matu saknes ar vērtīgiem flavonoīdiem.

Bhringaraj, kas ajūrvēdā tiek uzskatīts par "matu karalieni", stiprina matu saknes, stimulē matu augšanu un piešķir matiem vitalitāti.

Ar vitamīniem un minerālvielām bagātais hibiskus mitrina matus un piešķir tiem spēku un vitalitāti.

Inulīna un betaīna atjaunojošā formula nodrošina, ka mati saglabā mitrumu, mazina statisko elektrību, padara matus gludākus un vieglāk veidojamus. Inulīns, kas iegūts no cigoriņu saknes, ar savām prebiotizējošajām īpašībām atbalsta galvas ādas veselību, veicinot labo baktēriju augšanu.

Khadi Rose Revolution Ajūrvēdas atjaunojošais kondicionieris satur arī "esterkātus" - no dabīgām izejvielām iegūtas vieglās kopjošās eļļas. Tās pārklāj matus un veido kondicionējošu slāni, kas uzreiz uzlabo matu ķemmējamību un vieglāku sakārtojamību.

Izbaudiet khadi matu kopšanas līdzekļa pārveidojošo spēku un uzziniet vairāk par ajūrvēdas ārstniecības augu apbrīnojamo iedarbību khadi aktīvo sastāvdaļu leksikonā. Ļaujiet sev iedvesmoties no pasaulē senākās dabas medicīnas - ajūrvēdas - spēka.

Khadi šampūni un kondicionieri ir sertificēti saskaņā ar stingrajām starptautiskā COSMOS standarta AISBL vadlīnijām bioloģiskās un dabīgās kosmētikas produktiem. To kvalitāte tiek regulāri pārbaudīta saskaņā ar Eiropas Kosmētikas regulu.

Ikdienas lietošanai

Dozējums.

Masāža: Samtaini smaržīgā krēma tekstūru viegli iemasējiet svaigi izmazgātu un ar dvieli nosusinātu matu galos.

Atstājiet khadi Rose Revolution Ayurvedic Repair Conditioner uz matiem uz 2-3 minūtēm, lai tas pilnībā izkliedētos.

Izskalojiet: rūpīgi izskalojiet kondicionieri ar remdenu ūdeni, lai noņemtu visus atlikumus.

Lietošana kā matu kopšanas līdzekli

Atjaunojošai kopšanai varat sajaukt Khadi Rose Revolution atjaunojošo kondicionieri ar nedaudz savas iecienītākās Khadi matu eļļas. Izmēģiniet Khadi Rose Repair vai Colour Care matu eļļu. Maigi uzklājiet šo intensīvo maisījumu uz svaigi izmazgātiem, ar dvieli nosusinātiem matiem. Aptiniet matus ar dvieli un atstājiet šo grezno procedūru uz pusstundu. Pēc tam noskalojiet ar remdenu ūdeni.

Matu kopšana ajūrvēdā: tam, ko Rietumu pasaulē uzskata par ikdienas nepieciešamību, ajūrvēdas filozofijā ir augstāks mērķis. Matu mazgāšana ir daļa no holistiskas ceremonijas, kuras laikā aura un fiziskais ķermenis tiek ne tikai attīrīts, bet arī atbrīvots no ārējām enerģijām. Ar ajūrvēdas Khadi eliksīru jūsu ķermenis, gars un dvēsele ikreiz tiek harmoniski saskaņoti.

Lai sasniegtu optimālu rezultātu, kombinējiet khadi Rose Revolution ajūrvēdisko atjaunojošo kondicionieri ar citiem khadi matu kopšanas līdzekļiem:

  • * Khadi Ayurvedic Elixir šampūns Rose Repair veido perfektu duetu ar Rose Revolution, lai atjaunotu, kondicionētu, piešķirtu spīdumu un atjaunotu.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Shining Shikakai piešķir matiem spīdumu, mitrumu, mirdzumu un bagātību.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume piešķir matiem spēku un apjomu.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Orange Vitality maigi attīra taukainu galvas ādu un piešķir matiem burvīgu vitalitāti.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Lavender Sensitive nomierina galvas ādu un harmonizē prātu.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Neem Balance maigi baro, mitrina un var novērst blaugznas.

Ingredients (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Behenyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Parfum, Betaine, Glyceryl Caprylate, Inulin*, Glyceryl Stearate Se, Caprylic/Capric Triglyceride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Arginine, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lecithin*, Citric Acid, Rosa Damascena Flower Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Hibiscus Rosa-Sinensis Flower Extract*, Symplocos Racemosa Bark Extract, Vetiveria Zizanoides Extract*, Citronellol***, Acacia Concinna Fruit Extract*, Bacopa Monniera Leaf Extract*, Eclipta Prostrata Leaf Extract*, Sapindus Mukorossi Fruit Extract*, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Linalool***, Geraniol***.

* Bioloģiski audzētas sastāvdaļas

** Izgatavots no bioloģiskām sastāvdaļām

*** dabīgas ēterisko eļļu sastāvdaļas | 99,37 % dabīgas

visu sastāvdaļu izcelsme | 6,79 % no visām sastāvdaļām ir no bioloģiskās lauksaimniecības

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • −-30%
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Svaigēdājiem Svaigēdājiem
Organisks Organisks