Katalogs
Kondicionieris nepaklausīgiem matiem Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Kondicionieris nepaklausīgiem matiem Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Kondicionieris nepaklausīgiem matiem Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Kondicionieris nepaklausīgiem matiem Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Kondicionieris nepaklausīgiem matiem Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Kondicionieris nepaklausīgiem matiem Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Kondicionieris, kas neizskalojas, mitrina, baro un saglabā matu mitrumu, kā arī novērš matu pūkošanos.

Ideāli piemērots visiem matu tipiem, īpaši vājiem matiem, matiem ar noslieci uz pūkošanos un lūšanu, cirtainiem, viļņainiem vai afro matiem.

Pateicoties pret sprogas veidošanos, šis matu kopšanas līdzeklis ir piemērots arī kā matu veidošanas un atjaunošanas līdzeklis.

2295 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: RSYN-011

AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

Kondicionieris, kas neizskalojas, mitrina, baro un aizsargā.

Sastāvs:

* satur barojošu un aizsargājošu aktīvo sastāvdaļu (šī, kokosriekstu, moringa, argana, sezama) maisījumu,

* atjaunojoši ajūrvēdas augu ekstrakti (Amla, Brahmi, Triphala, Centella asiatica), kas bagāti ar antioksidantiem.

Triphala kondicioniera "Leave In" līdzsvarotā formula baro un baro matus, nepadarot tos smagus, saglabā mitrumu un palīdz cīnīties pret sprogām.

Nedaudz skābais pH noslēdz plēksnu veidošanos un piešķir matiem spīdumu.

Ideāli piemērots īpaši vājiem, uz sprogainību tendētiem matiem, lai novērstu lūšanu, bet piemērots visiem matu tipiem, īpaši cirtainiem, viļņainiem vai afro matiem.

Ideāli piemērots ne tikai kā kondicionieris, bet arī kā matu veidošanas līdzeklis, lai aizsargātu, definētu un barotu matus. Uzturot matu mitrumu, tas novērš matu izžūšanu un pūkošanos.

Tas ir arī lieliski piemērots, lai atjaunotu matu stilu vairākas dienas pēc mazgāšanas!

Aromatizēts ar melisas, lavandas un ilang ilang ēteriskajām eļļām.

Triphala ir sena augu izcelsmes līdzeklis, kas sastāv no 3 rasayana* augļiem. Bagāts ar dabīgiem antioksidantiem, tas veicina ilgmūžību un spēj atjaunot trīs organismu regulējošo došu līdzsvaru. Tai ir izteikta antioksidanta un tonizējoša iedarbība.

Emblica Officinalis, pazīstams arī kā amla, ir labākais rasajana* augs. Ājurvēda atzīst, ka šim vērtīgajam auglim piemīt daudzas īpašības, tostarp kosmētiskās. Tas stiprina, atjauno, novērš matu izkrišanu un veicina matu augšanu. Tas piešķir matiem apjomu, biezumu un spīdumu. Tas cīnās pret priekšlaicīgu matu izkrišanu (novērš sirmošanu).

Brahmi, vēl viens rasajana* augs, ir uzmundrinoša iedarbība. Tas arī stimulē matu augšanu, novērš matu izkrišanu un cīnās pret priekšlaicīgu izkrišanu. Tas sabiezina matu stiebru un novērš lūšanu un matu galu šķelšanos.

Sezama eļļa ir sastopama daudzos ajūrvēdas rasajana* produktos: tā ir bagāta ar dabīgiem antioksidantiem. Tai piemīt barojošas īpašības. Kombinācijā ar brahmi to ieteicams lietot matu stiprināšanai un matu augšanas veicināšanai.

Ājurvēdā kokosriekstu eļļa tiek ieteikta tās barojošās, mīkstinošās un nomierinošās iedarbības dēļ. Tās ķīmiskais sastāvs padara to īpaši piemērotu matu aizsardzībai un pārstrukturēšanai.

* Ar rasajanu ajūrvēdā apzīmē augus, ārstniecības līdzekļus un terapijas, kam ir atjaunojoša iedarbība.

Lietošanas ieteikumi:

Pēc mazgāšanas ar šampūnu uz dvieli nosusinātiem matiem nelielu līdzekļa daudzumu izklājiet pa visu matu garumu. Neizskalojiet un izžāvējiet kā parasti. Uz īsiem matiem uzklāt uz matu galiem. Smalkiem matiem izmantojiet nelielu līdzekļa daudzumu un labi izklājiet to pa visu matu garumu.

Produktu var izmantot arī kā matu atšķetinātāju, uzklājot to pēc matu mazgāšanas ar šampūnu un kondicionēšanas. Uzklājiet līdzekli, kamēr mati vēl ir mitri (vai pilienu veidā), pēc tam turpiniet lietot vēlamo matu veidošanas metodi un/vai parasto fēnu žāvēšanu.

Varat lietot arī tad, ja vēlaties atjaunot matu stilu pēc mazgāšanas ar šampūnu. Samitriniet matus, uzklājiet nelielu produkta daudzumu, labi izlīdziniet to ar ķemmi un izžāvējiet ar fēnu.

"Leave In Triphala" var lietot kopā ar AyurGel definējošo un mitrinošo matu želeju un Dipika Ayurvedic Liquid Crystals.

Sastāvs (INCI): Aloe Barbadensis Leaf Juice*, propandiols, cetilspirts, cetearila olivāts, Butyrospermum Parkii sviests*, sorbitāna olivāts, Cocos Nucifera eļļa*, cetearila alkohols, glicerila oleāts, Phyllanthus Emblica augļu ekstrakts, Terminalia Bellerica augļu ekstrakts, Terminalia Chebula augļu ekstrakts, Bacopa Monnieri ekstrakts, Emblica Officinalis augļu ekstrakts, Centella Asiatica ekstrakts, Moringa Pterygosperma sēklu ekstrakts, Nātrija pca, argania spinosa kodolu eļļa*, sezamum indicum sēklu eļļa*, lavandula hybrida eļļa*, melisas lapu eļļa, kanangas ziedu eļļa, saharīdu izomerāts, glicerīns, maltodekstrīns, ksantāna sveķi, Nātrija fitāts, pienskābe, benzilspirts, etillauroilargināts Hcl, kanēļskābe, citronskābe, citronskābe, nātrija citrāts, linalools, limonēns, geraniols, citralis, citronelols, benzilbenzoāts, benzilsalicilāts, farnesols

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav