Katalogs
Korķa jogas bloks, 23x12x7,5 cm
Zīmols: Yogi & Yogini
Korķa jogas bloks, 23x12x7,5 cm
  • Korķa jogas bloks, 23x12x7,5 cm

Korķa jogas bloks, 23x12x7,5 cm

Zīmols: Yogi & Yogini

Jogas bloks ir universāls jogas aksesuārs, kas ir lielāka izmēra, tāpēc sniedz vēl lielāku komfortu. Lielizmēra jogas bloks palīdz uzlabot Jūsu veiklību stiepšanās un līdzsvara vingrinājumos.

Izmēri: 23 x 12 x 7,5 cm.

1495 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: PI2120

Jogas bloks ir stabils un izturīgs, izgatavots no dabīgā korķa, kas lieliski piemērots jogas pozas - asanas - uzturēšanai. Lieliskajam dabīgā korķa materiālam ir izcilas īpašības, jo tas nodrošina lielisku saķeri un labi uzsūc sviedrus, vienlaikus radot ļoti komfortablu un siltu sajūtu.

Šie jogas bloki tiek izmantoti Iyengar, Anusara, Ashtanga, atjaunojošā un spēka Jogā. Tos galvenokārt izmanto, lai atbalstītos un palīdzēt stāvēt uz rokām. Tos izmanto arī kā fizioterapijas palīgu.

Dabīgie materiāli, bez smaržas, noapaļotas malas un stūri ērtai lietošanai, nedaudz elastīgi, bet izturīgi un viegli, kā arī neslīdoši.

Videi draudzīga ražas novākšana – Korķis ir 100% dabīgs, atjaunojams, pārstrādājams un bioloģiski noārdāms materiāls, kas iegūts videi draudzīgā ražas novākšanas procesā.

Ražas ilgtermiņa novākšana ar rokām - koki netiek zāģēti, lai noņemtu korķi, un miza tiek noņemta ar rokām ik pēc 9 gadiem. Korķa ozoli var dzīvot līdz 300 gadiem!

Saglabājot lielu bioloģisko daudzveidību – aptuveni 6,6 miljoni akru Vidusjūras korķa mežu ir sastopami visā Portugālē, Spānijā, Alžīrijā, Marokā, Itālijā, Tunisijā un Francijā. Šie ozolu meži saglabā vienu no augstākajiem mežu bioloģiskās daudzveidības līmeņiem pasaulē, kas ir otrajā vietā aiz Amazones lietus mežiem.

Kopšana: Noslaukiet ar siltu mitru drānu.

Izmēri: 23 x 12 x 7,5 cm.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Bez pievienota cukura Bez pievienota cukura
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste
Bez laktozes Bez laktozes
695 €