Katalogs
Gua Sha visa ķermeņa masāžas rīks, 21 cm
Zīmols: AyurVedica
  • Jaunums
Gua Sha visa ķermeņa masāžas rīks, 21 cm
  • Gua Sha visa ķermeņa masāžas rīks, 21 cm
  • Gua Sha visa ķermeņa masāžas rīks, 21 cm

Gua Sha visa ķermeņa masāžas rīks, 21 cm

Zīmols: AyurVedica

Pusmēness formas visa ķermeņa gua-ša rīks, kas izgatavots no rozā kvarca izskata sveķiem, ir izturīgs, gluds un viegls masieriem.

Šis daudzpusīgais instruments ir lieliski piemērots dažādām ķermeņa daļām, kur tas uzlabo asinsriti, mazina muskuļu sasprindzinājumu un veicina vispārēju ādas veselību, tāpēc tas ir obligāts papildinājums ikviena terapeita instrumentu klāstā.

995 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: PI14202
Pašlaik nav noliktavā


Pusmēness formas visa ķermeņa gua-ša rīks, kas izgatavots no rozā kvarca izskata sveķiem, ir izturīgs, gluds un viegls masieriem. Ergonomiskajā dizainā ir liels centrālais rokturis, kas atvieglo satvērienu un ļauj efektīvi izmantot spēku, gluda mala dažādu ķermeņa daļu masāžai un uzgalis akupunktūras punktu un meridiānu piespiešanai. Šis daudzpusīgais instruments ir lieliski piemērots dažādām ķermeņa daļām, kur uzlabo asinsriti, mazina muskuļu sasprindzinājumu un veicina vispārēju ādas veselību, tāpēc tas ir būtisks papildinājums ikviena terapeita instrumentu klāstā.

Kā lietot

Ar īsiem un gariem triepieniem pārvelciet pa ādu limfas novadīšanas punktu un/vai muskuļu virzienā.

Par Gua sha

Gua Sha ir tradicionāla ķīniešu dziedināšanas tehnika, kurā ar gludu instrumentu, kas parasti ir izgatavots no nefrīta, rozā kvarca vai metāla, pārvelk pāri ādai, lai uzlabotu asinsriti un dziedināšanu. Sākotnēji Gua Sha instrumenti tika izmantoti tādās jomās kā mugura, kakls un seja, bet tagad tos izmanto visam ķermenim, tostarp rokām, kājām, krūtīm un vēderam. Lai mazinātu berzi, praktizētāji uzklāj eļļu un veic vienvirziena triepienus, kuru intensitāte mainās atkarībā no vēlamā terapeitiskā efekta - no maigiem līdz spēcīgiem.

Masāžas terapeitiem, integrējot Gua Sha visā ķermenī, klienti var gūt daudz priekšrocību. tas ievērojami uzlabo asinsriti un limfas drenāžu, veicina detoksikāciju un vispārējo ādas veselību, palielinot skābekļa un barības vielu pieplūdumu. Turklāt tā palīdz muskuļu atveseļošanai, mazinot sāpes un sasprindzinājumu, padarot to par vērtīgu līdzekli klientiem, kuri izjūt hronisku muskuļu diskomfortu. Šī tehnika palīdz arī mazināt stresu, jo iedarbojas relaksējoši.

Piezīme: pīlings var izraisīt ādas apsārtumu un sāpīgumu, kas ir dabiska reakcija, kura parasti dabiski atjaunojas 24-72 stundu laikā.

Garums: 21 cm.

Platums: 9 cm

Materiāls: sveķi

Svars: 166 g

Izcelsmes valsts:
Kinija
Ražošanas valsts:
Kinija
Similar products
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda