- Jaunums

Pancha Phoron ir tradicionāls ajūrvēdas piecu sēklu garšvielu maisījums, kas populārs bengāļu virtuvē.
Ideāla izvēle tiem, kas vēlas gatavot garšīgi un veselīgi, ievērojot ajūrvēdas principus.
Pancha Phoron (tulkojumā "piecas garšvielas") ir tradicionāls ajūrvēdas garšvielu maisījums no Indijas austrumiem un Bangladešas, ko izmanto ikdienas bengāļu ēdienu gatavošanā. Šis maisījums apvieno piecu spēcīgu sēklu garšu un enerģiju - ideāla izvēle tiem, kas meklē veselīgu, dabisku un autentisku garšu.Izcelsme - Austrumindija un Bangladeša. Šis maisījums, ko izmanto ikdienas bengāļu virtuvē, apvieno piecu spēcīgu sēklu enerģiju un garšu. Sēklas maisījumā grauzdē vai cep karstā eļļā, lai atbrīvotos to aromāts, un pēc tam kombinē ar dārzeņiem, lēcām, rīsiem vai zupām.
Lieliski piemērots lēcu zupām, dārzeņu sautējumiem, rīsu ēdieniem vai pat raudzētiem kāpostiem!