- Jaunums

Garam Masala ir tradicionāls indiešu garšvielu maisījums ar bagātīgu, sildošu aromātu.
Šis bioloģiskās kvalitātes produkts ir lieliska izvēle zupu, sautējumu, rīsu un dārzeņu ēdienu garšošanai - īpaši aukstajā sezonā.
Garam Masala ir viens no slavenākajiem garšvielu maisījumiem indiešu virtuvē, kas pazīstams ar savu sildošo, dziļo un aromātisko garšu. Ājurvēdā to novērtē par tās spēju stimulēt gremošanas Agni (uguni), regulēt došas un sniegt komforta sajūtu pēc ēšanas.
Šī bioloģiskā versija ir pagatavota no 100% bioloģiskām sēklām un garšvielām, bez jebkādām piedevām vai mākslīgiem garšas pastiprinātājiem.
Pievienojiet ½ tējkarotes ēdiena gatavošanas beigās - zupām, sautējumiem, pākšaugiem. izmantojiet kā marinādi kopā ar Ghee, jogurtu vai augu eļļu. Lieliski piemērots rīsu, dārzeņu, tofu vai pupiņu ēdieniem.
* Sildot ķermeni un gremošanas sistēmu
* Stimulē apetīti un uzlabo pārtikas uzsūkšanos
* Piešķir dziļumu un autentiskumu jebkuram ēdienam
* Piemērots rudenim, ziemai, Kapha un Vata līdzsvaram
Sastāvs: koriandrs*, ķimenes*, melnie pipari*, zaļie kardamoni*, krustnagliņas*, piparmētra*, lauru lapas*, Ceilonas kanēlis*.
* No bioloģiskām saimniecībām