MDH Chana Chana Dal Masala ir ēdiens, kas lieliski sader gan ar Bengālijas gramu lēcām, gan ar tumšajām aunazirņu lēcām.
Chana dal vadošajā receptē tiek izmantoti saldi, riekstaini šķelti aunazirņi, kas tiek pagatavoti zem spiediena un pēc tam smalki apcepti ar dažādām garšām un aromātiem.
Chana Dal Masala receptē ir daudz spēcīgu garšu, tajā ir maz tauku, tā ir veģetāra, vegāniska un viegli pagatavojama bez lipekļa. Chana Dal Masala ir ēdiens, kas piemērots gan bengāļu lēcām, gan tumšajiem aunazirņiem. Šajā Chana Dal paraugreceptē izmanto saldus, riekstiem bagātus šķeltos aunazirņus (citādi pazīstamus kā bengāļu grami), kas tiek vārīti zem spiediena un pēc tam apcepti pannā ar dažādām garšām un smaržām.
Lietošana:
Chana Dal ir lielisks lēcu ēdiens, ko var pasniegt ar rīsiem vai roti. To var pasniegt ar roti, naan vai maizi.
Sastāvs: Sastāvdaļas: koriandrs, sāls, sarkanais čilli, kurkuma, sīpolu pārslas, sausais ingvers, kasija, ķimenes, ķiploku pārslas, krustnagliņas, muskatrieksts, ķimenes, asafoetida.
Alergēni: sīpoli, ķiploki, kvieši
Uzturvērtība (100 g):
Enerģētiskā vērtība: 970 kJ / 232 kcal
Tauki: 8 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0 g
Ogļhidrāti 30 g, no tiem cukuri: 0 g
Olbaltumvielas: 10 g
Sāls: 20 g
Uzglabāšana: glabāt no mitruma.