Katalogs
Pancha Phoron (Panch Puran) ir labi zināms garšvielu maisījums no piecām ēteriskām garšvielām un veido pamatu daudziem eksotiskiem ēdieniem.
Šis garšvielu maisījums, saskaņā ar ājurvēdas avotiem, palīdz uzlabot gremošanu.
Pancha Phoron ir labi zināms garšvielu maisījums no piecām ēteriskām garšvielām un veido pamatu daudziem eksotiskiem ēdieniem. Garšvielu maisījumam Punch Puran ir īpašs aromāts, piemērots dārzeņu un pākšaugu ēdieniem un piešķir brīnišķīgi eksotisku garšu katram ēdienam. Piecu garšvielu maisījums, Panch-puron uzlabo Agni (gremošanas uguni).
Garšvielu maisījumu apcep sakarsētā pannā ar eļļu vai gī, tad garšvielas pilnībā atklāj savu aromātu un garšu.
Šī garšvielu maisījuma izcelsme ir Indijas Bengālijas štatā, kas ir pazīstama ar savu izsmalcināto virtuvi.
Bengālijas piecu garšvielu maisījums (Pancha Phoron) ir ļoti viegls, un tam ir interesanta garša, pateicoties saldā fenheļa un rūgtās mātītes kombinācijai. Citas sastāvdaļas ir ķimenes, ķimenes un sinepju pulveris. Panch-puron lieliski līdzsvaro Vata dosha un tiek plaši izmantots ar dals un dārzeņiem.
Rīsi ar lēcām un garšvielām «Panch Puran»
Sastāvdaļas:
Lēcas - ½ glāzes
Basmati rīsi - ½ tase
Garšvielu maisījums Panch Puran - 1 ēd.k.
Asafetida - 1/4 ēd.k.
Kurkuma - 1/3 ēd.k.
Eļļa vai gī
Sagatavošana:
1. Labi nomazgājiet lēcas un iemērciet tās aukstā ūdenī apmēram 1 stundu.
2. Nomazgājiet un noteciniet rīsus.
3. Uzkarsē 1-2 ēd.k. eļļu vai gī, pievieno garšvielu maisījumu un maisot cep, līdz garšvielas sāk sprakšķēt.
4. Pievieno rīsus un maisot cep 5-10 minūtes.
5. Pievienojiet lēcas un atlikušās garšvielas, pievienojiet ūdeni, lai pārklātu par 1 cm. Pārklāj ar vāku un vāra 15-20 minūtes. Sezona un samaisa.
6. Pasniedz ar ābolu čatniju vai citu mērci.
Bengālijas piecu garšvielu maisījums (Pancha Phoron) ir ļoti viegls, un tam ir interesanta garša, pateicoties saldā fenheļa un rūgtās mātītes kombinācijai. Citas sastāvdaļas ir ķimenes, ķimenes un sinepju pulveris. Panch-puron lieliski līdzsvaro Vata dosha un tiek plaši izmantots ar dals un dārzeņiem.
Rīsi ar lēcām un garšvielām «Panch Puran»
Sastāvdaļas:
Lēcas - ½ glāzes
Basmati rīsi - ½ tase
Garšvielu maisījums Panch Puran - 1 ēd.k.
Asafetida - 1/4 ēd.k.
Kurkuma - 1/3 ēd.k.
Eļļa vai gī
Sagatavošana:
1. Labi nomazgājiet lēcas un iemērciet tās aukstā ūdenī apmēram 1 stundu.
2. Nomazgājiet un noteciniet rīsus.
3. Uzkarsē 1-2 ēd.k. eļļu vai gī, pievieno garšvielu maisījumu un maisot cep, līdz garšvielas sāk sprakšķēt.
4. Pievieno rīsus un maisot cep 5-10 minūtes.
5. Pievienojiet lēcas un atlikušās garšvielas, pievienojiet ūdeni, lai pārklātu par 1 cm. Pārklāj ar vāku un vāra 15-20 minūtes. Sezona un samaisa.
6. Pasniedz ar ābolu čatniju vai citu mērci.
Sastāvdaļas: melno sinepju sēklas*, mātīte*, fenhelis, ķimenes*, melnās ķimenes sēklas (Kalonji)*
* No bioloģiskajām saimniecībām
Alergēni : norādīti treknrakstā.
Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt sausā, vēsā vietā
Neto daudzums : 50 g
Labākais pirms: skatieties uz iepakojuma
Ražotājs: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vācija
Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
50 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti