Katalogs
Ēteriskā eļļa Muladhara Chakra, Aromafume, 10 ml
Zīmols: Aromafume
Ēteriskā eļļa Muladhara Chakra, Aromafume, 10 ml
  • Ēteriskā eļļa Muladhara Chakra, Aromafume, 10 ml
  • Ēteriskā eļļa Muladhara Chakra, Aromafume, 10 ml

Ēteriskā eļļa Muladhara Chakra, Aromafume, 10 ml

Zīmols: Aromafume

Aromātiskā ēteriskā eļļa aromāta izplatīšanai. Šis ēterisko eļļu maisījums nodrošina visas vīraka priekšrocības, taču bez dūmiem. Atstāj patīkamu aromātu telpā mierīgai un atsvaidzinošai sajūtai.

595 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: PI17971

Dabiskās Muladhara čakras ēteriskās eļļas aromātisko smaržu maisījums, lai izplatītu aromātu, līdzsvarotu un atdzīvinātu sakņu čakru.

Muladhara ir pirmais čakru aromātu sortiments: safrāns, ingvers, bergamote, roze, ilangilangs, zvaigžņu anīss, ciedrs, sandalkoks, pačūlija, vetivērija.

Aromātiskās 7 čakru ēteriskās eļļas aromāta izplatīšanai

Aromātiskās 7 čakru ēteriskās eļļas ir paredzētas, lai atvērtu un līdzsvarotu jūsu ķermeņa galvenās čakras ar bagātinātu ēterisko eļļu aromātiem. 7 čakru smaržas ir rūpīgi atlasījis pasaulē atzīts Indijas čakru speciālists. Čakras palīdz atdzīvināt ķermeni, prātu un garu, virzot "prānu", mūsu neredzamo dzīvības spēku, kas plūst cauri čakrām, saglabājot tās koordinētas un gludas.

Produkta specifikācijas

* Dabiskā ēteriskā eļļa aromāta izplatīšanai

* Ar IFRA saderīgām smalkām aromātiskām sastāvdaļām

* Stikla 10 ml pudele

Brīdinājumi!

* Tikai ārīgai lietošanai.

* Izvairieties no saskares ar acīm, ja tā, izskalojiet acis ar ūdeni.

* Pirms lietošanas konsultējieties ar savu ārstu, ja esat grūtniece, barojat bērnu ar krūti, Jums ir izsitumi vai ja esat nokļuvis acīs.

* Sargāt no bērniem un mājdzīvniekiem.

* Novietojiet automašīnu tālāk no logiem / caurvēja.

* Uzglabāt vēsā, sausā vietā.

* Dabiskajām eļļām ir nelielas smaržu un krāsu atšķirības, taču tās ir pārbaudītas un apstiprinātas pieļaujamās robežās.

Sastāvdaļas (INCI): vetivērijas, pakulijas, sandales, zvaigžņu anīsa, ilang-ilang, rožu, bergamotes, ingvera, safrāna eļļas.

-------------------------------------------------- ------------------------------------------------ -- ------

Aromāta vēsture
Aromafume vīraka blokus ražo Indijas ģimenes uzņēmums. Vairāk nekā 5 reizes šī ģimene gatavo vīraku un parfimērijas izstrādājumus pēc savas slepenās ģimenes receptes. Tie apvieno seno dabisko, rokām darināto vīraku mākslu ar dažādām mūsdienu smaržām.

Indija ir daudzu garšvielu un vīraka sveķu dzimtene, un tai ir sena vīraka ražošanas vēsture. Indijā ir arī bagātīgas ājurvēdas tradīcijas ar padziļinātām zināšanām par augu, garšaugu un ziedu ārstnieciskajām īpašībām. Garšvielu tirdzniecības mijiedarbība ar ājurvēdas principiem ir radījusi zināšanu apmaiņu un daudzu skaistu vīraka formu attīstību.

Izcelsmes valsts:
Indija
Summa:
10 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav