Katalogs
Marulas eļļa Virgin, Fushi, 50ml
Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Marulas eļļa Virgin, Fushi, 50ml
  • Marulas eļļa Virgin, Fushi, 50ml
  • Marulas eļļa Virgin, Fushi, 50ml
  • Marulas eļļa Virgin, Fushi, 50ml
  • Marulas eļļa Virgin, Fushi, 50ml

Marulas eļļa Virgin, Fushi, 50ml

Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Vitamīniem bagāta eļļa, kas piešķir sejai mirdzumu un mirdzumu.

100% tīra un svaigi spiesta marulas eļļa (Sclerocarya birrea).

Sausai, kuplai ādai, sīkām grumbiņām un sausiem plankumiem, paceļ un izgaismo ādu.

2995 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 5055757904366

Soil Assotiation Organic

"Fushi Fresh-Pressed® 100% tīra marulas eļļa Āfrikā ir pazīstama kā "brīnumainā eļļa", un to novērtē kā līdzekli, kas kopj jaunību un ādas tvirtumu.

Marulas eļļa ir ļoti barojoša viegla eļļa, kas viegli iesūcas ādā un ir bagāta ar antioksidantiem, kuri palīdz saglabāt ādas aizsardzību. Tā satur arī aminoskābes, īpaši L-arginīnu, kas var palīdzēt novērst sīkās grumbiņas un grumbas. Marulas eļļa ir ideāli piemērota nobriedušai, sausai ādai, tā atdzīvina nogurušu ādu, palīdz palielināt tās elastību un veicina kuplāku izskatu.

Marulas eļļas priekšrocības:

BAGĀTA AR ANTIOKSIDANTIEM

Bagāta ar antioksidantiem, piemēram, C vitamīnu un E vitamīnu, kas palīdz aizsargāt ādu pret brīvajiem radikāļiem un piešķir tai jaunības mirdzumu.

IZGAISMO ĀDU

Palīdz izlīdzināt ādas toni un uzlabot hiperpigmentācijas un tumšo plankumu izskatu. Tas var veicināt gaišāku un starojošāku ādu.

SPĪDĪGI MATI

Var izmantot arī matu mitrināšanai, barošanai un spīduma piešķiršanai. Palīdz savaldīt sprogas un aizsargā pret karstuma radītiem bojājumiem.

LIETOŠANA:

uzklājiet uz attīrītas, mitras ādas. Fushi Marula eļļas daudzumu zirnīša lielumā iemasējiet ādā.

2- Pirms nākamā ādas kopšanas soļa ļaujiet eļļai pilnībā iesūkties.

3- Eļļu var lietot mitrinošā līdzekļa vietā, pirms mitrinošā līdzekļa vai pēc mitrinošā līdzekļa kā pēdējo soli pirms sauļošanās.

4- Lietojiet kopā ar Fushi Biovedic sejas krēmu vai pievienojiet 2-3 pilienus Fushi Marula eļļas Biovedic sejas krēmam, lai nodrošinātu papildu mitrināšanu.

FUSHI PADOMS:

Iemasējiet galvas ādā un atstājiet uz nakti, lai barotu karstuma bojātus sausus matus.

LIETOŠANĀS AR:

- Biovedic sejas krēmu - mitrina un baro ādu

- Savvaļas burkānu eļļa - sajauciet dažus pilienus, lai izveidotu barojošu sejas masāžas eļļu.

Sastāvs.

Izcelsme: Dienvidāfrika

Tā ir aukstā spieduma, nestandartizēta, nerafinēta, organiska un dabīga eļļa. Katra partija ir atšķirīga, un tai piemīt unikālas īpašības.

Uzglabāšanas apstākļi. Nelietot, ja plomba ir bojāta.

-------------------------------------------------------------------

Kādas ir marulas eļļas priekšrocības?

Marulas eļļa ir bagāta ar antioksidantiem, neaizvietojamām taukskābēm, E un C vitamīniem, tāpēc tā labvēlīgi ietekmē ādas veselību. Tā palīdz mitrināt un mitrina ādu, padarot to mīkstu un elastīgu. Eļļa viegli uzsūcas, tā ir nekomedogēna (neaizsprosto poras) un ir piemērota visiem ādas tipiem. Tā var palīdzēt mazināt sīkās grumbiņas, grumbas un vecuma plankumus un veicināt sejas jaunību.

Vai marulas eļļa ir piemērota acu grumbu ārstēšanai?

Marulas eļļa var būt noderīga grumbu mazināšanai ap acīm. Eļļā ir daudz antioksidantu, piemēram, E un C vitamīnu, kas palīdz aizsargāt ādu no brīvajiem radikāļiem, kuri veicina ādas novecošanos. Tā satur arī neaizstājamās taukskābes, kas baro un mitrina maigo ādu ap acīm. lietojot marulas eļļu lokāli, tā var palīdzēt mitrināt ādu un uzlabot tās elastību, tādējādi palīdzot mazināt sīkās grumbiņas un grumbiņas. Regulāri lietojot marulas eļļu, acu zona var izskatīties gludāka un jauneklīgāka. Lai lietotu marulas eļļu acu grumbu novēršanai, vienkārši uzklājiet nelielu daudzumu eļļas uz pirkstu galiem un ar maigām triepienu kustībām iemasējiet to ādā ap acīm. Esiet uzmanīgi un nelietojiet eļļu tieši uz acīm. Parasti pirms jebkura jauna produkta lietošanas ieteicams veikt ādas plākstera testu uz neliela ādas laukuma, lai pārliecinātos, ka nav nevēlamu reakciju.

Vai marulas eļļa ir noderīga maniem matiem?

Marulas eļļa ir bagāta ar neaizvietojamām taukskābēm, piemēram, omega-6 un omega-9, kas palīdz mitrināt un mitrināt matus. Tā var iekļūt matu stumbrā, dziļi mitrinot un barojot sausus un trauslus matus, padarot tos mīkstākus, gludākus un vieglāk kopjamus. Marulas eļļā esošie antioksidanti, tostarp E vitamīns, palīdz aizsargāt matus. Tā veido aizsargbarjeru uz matu šķiedrām, mazinot matu veidošanas rīku, saules staru un ķīmiskās apstrādes radīto karstuma iedarbību.Lai marulas eļļu lietotu matiem, dažus eļļas pilienus var uzklāt uz plaukstām un izkliedēt pa mitriem vai sausiem matiem, pievēršot uzmanību matu vidum un galiem. Marulas eļļu var pievienot arī matu maskām, kondicionieriem vai matu kopšanas līdzekļiem, lai piešķirtu matiem papildu mitrumu un barošanu.

Vai marulas eļļa aizsprosto poras?

Marulas eļļa parasti tiek uzskatīta par nekomedogēnu eļļu, kas nozīmē, ka tā, visticamāk, neaizsprosto poras. Tā ir viegla eļļa, kas viegli uzsūcas ādā, neatstājot taukainu vai smagu sajūtu. Tāpēc to var lietot uz dažādiem ādas tipiem, tostarp taukainas un uz akne tendētas ādas. tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka katra cilvēka āda ir unikāla un tas, kas labi iedarbojas uz vienu cilvēku, var nedarboties tikpat labi uz citu. Lai gan marulas eļļa parasti tiek labi panesta, pastāv individuāla jutīguma vai alerģiskas reakcijas iespējamība pret jebkuru ādas kopšanas līdzekli, tostarp pret šo eļļu. Ja jums ir taukaina vai uz pinnēm tendēta āda, ieteicams marulas eļļu izmēģināt uz neliela ādas laukuma, pirms to uzklāt uz visas sejas. Tas palīdzēs noteikt, kā jūsu āda reaģē uz eļļu un vai tā neizraisa pūtītes vai kairinājumu. Turklāt, lietojot eļļu saudzīgi vai kombinācijā ar citām nekomedogēnām sastāvdaļām, var samazināt poru aizsērēšanas risku.

Vai marulas eļļa ir taukaina?

Marulas eļļa parasti tiek uzskatīta par vieglu eļļu, kas ātri iesūcas ādā, tāpēc, lietojot to pareizā daudzumā, nevajadzētu justies taukainai vai smagai. Salīdzinot ar dažām smagākām eļļām, piemēram, kokosriekstu eļļu vai rīcineļļu, marulas eļļai ir vieglāka tekstūra. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka individuālā pieredze var atšķirties. Eļļas sajūtu uz ādas var ietekmēt tādi faktori kā ādas tips, uzklātās eļļas daudzums un personīgās vēlmes. Dažiem cilvēkiem ar taukaināku ādu var šķist, ka, lietojot pārāk daudz marulas eļļas, var rasties neliels atlikums vai taukaina sajūta. Šādos gadījumos var būt lietderīgi lietot mazāku daudzumu vai sajaukt to ar citiem ādas kopšanas līdzekļiem, lai panāktu vēlamo tekstūru un uzsūkšanos. lai izvairītos no iespējamas taukainības, parasti ieteicams sākt ar nelielu marulas eļļas daudzumu un pēc vajadzības to pielāgot atkarībā no ādas reakcijas. Lai izvairītos no taukainības sajūtas, eļļu var uzklāt plānā kārtiņā un ļaut tai pilnībā iesūkties ādā pirms citu produktu uzklāšanas. Atcerieties, ka katra cilvēka āda ir unikāla, tāpēc vislabāk ir eksperimentēt, lai atrastu vispiemērotāko eļļas daudzumu un lietošanas veidu.

Ādas tips:
Brandžiai, sausai odai
Sausai, išsekusiai odai
Izcelsmes valsts:
Afrika
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
50 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda