Katalogs
Amla jasmīna eļļa matiem, Dabur, 200 ml
Amla jasmīna eļļa matiem, Dabur, 200 ml
  • Amla jasmīna eļļa matiem, Dabur, 200 ml

Amla jasmīna eļļa matiem, Dabur, 200 ml

Amla (Indijas ērkšķogas) - ajūrvēdas zāles, C vitamīna avots - ir līdzeklis tiem, kas vēlas ievērojami uzlabot matu kvalitāti un blīvumu un paātrināt to augšanu.

Novērš matu izkrišanu un priekšlaicīgu sirmošanu.

995 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 5022496001298
Pašlaik nav noliktavā


Amla (Indijas ērkšķogas) - ajūrvēdas zāles, C vitamīna avots - ir līdzeklis tiem, kas vēlas ievērojami uzlabot matu kvalitāti un blīvumu un paātrināt to augšanu. Novērš matu izkrišanu un priekšlaicīgu sirmošanu. Amla matu eļļa sausina taukainus matus un galvas ādu. Stiprina matu saknes, novērš matu izkrišanu un stimulē matu augšanu. Lieto tikai tumšiem matiem tīrā veidā. Amla matu eļļu jau kopš seniem laikiem izmanto Indijas sievietes, lai piešķirtu matiem spīdumu un zīdainu tekstūru. Dabisks matu kondicionieris.

Lietošana: 8-10 ml eļļas atkarībā no matu garuma un apjoma iemasējiet galvas ādā un visā matu garumā. Ieteicams eļļu lietot pirms gulētiešanas un atstāt uz nakti, bet no rīta matus izmazgāt ar šampūnu. Ja nevēlaties atstāt eļļu matos uz ilgu laiku, izskalojiet to 30-40 minūtes pēc lietošanas. Ieteicams pievienot 2-3 pilienus eļļas šampūnam katru reizi, kad mazgājat matus. Procesu atkārtojiet 2-3 reizes nedēļā.

Minerāleļļa, rapšu eļļa, Elaeis guineesis eļļa, Phyllantus Embica (Amla) ekstrakts, smaržvielas (jasmīns), izopropila miristāts, ciklopenesiloksāns, feniltrimetikons, butilmetoksidibenzoilmetāns, rozmarīna eļļa, tokoferila acetāts, terciārais butilhidrohinons, D&C Yellow Nr. 11 (CI47000), D&C Green Nr. 6 (CI61565).

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Apvienotie Arābu Emirāti
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav